Aanmelden workshop

Hieronder kun je je aanmelden voor de volgende Kaya Workshop van 4 april 2020. De kosten zijn per persoon € 110,-

Mijn partner Jan is aanwezig voor een snack of drinken, hij verzorgt ook de gratis zeer uitgebreide lunch. Daarnaast werk ik altijd met een assistent / model die er als aanvulling voor oneven aantal deelnemers is, zo kunnen we altijd in tweetallen werken. Dit keer verwelkom ik…….

Als je je wilt inschrijven, dan zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo verwacht ik enige lenigheid in je lichaam door de Tantra rituelen, massages en partner yoga die op het programma staan.
Je moet in ieder geval in lotus houding kunnen zitten, het masseren is op je knieën want we werken op de grond en niet op tafels. En je hebt geen moeite met bloot zijn. Zo kan ik een mooie workshop aanbieden en dat jij ook aan alle oefeningen en rituelen mee kunt doen en je niet buiten gesloten voelt. Tip is: Neem de avond vrij de dag kan als erg intensief ervaren worden.

Na deze aanmelding ontvang je z.s.m de verdere informatie over deze dag per mail. Hierin staan ook de betalingsvoorwaarden en adres van de Studio en wat je mee neemt. Als je nooit eerder bij Kaya massages en coaching bent geweest ontvang ik graag een korte introductie, wie je bent en waarom je er bent. En vooral wat je verwachtingen zijn.

Meld je hier aan