Safe at home

De vakantie zit erop. Vandaag een dag van opruimen, wassen en de mail wegwerken.
De praktijk weer in orde maken, maar ook twijfel over de komende zeer hete dagen….is het dan wel werkbaar. Daarnaast zijn er volledige afsluitingen en asfalt werkzaamheden op de brug en de rotondes in Stadshagen. Ik ben dus moeilijk te bereiken per auto, alle klanten voor de komende twee weken zijn geïnformeerd.

Gelukkig ben ik zo relaxed, dat het allemaal wel goed komt…✅😂🙏

Kaya Relaxation massage
Kaya Awakening massage
Kaya Tantra massage
Kaya massage/coaching
Kaya life coaching
Kaya seksualiteit coaching
Kaya partner/relatie coaching
Kaya stress ontladen sessie
Kaya workshop.

Stilte moment…

Een moment voor jezelf, even alleen zijn in stilte. Doen we dit en creëren we dit genoeg of staan we altijd “aan” 

We weten zeker dat we het allemaal nodig hebben, wees welkom als dit je niet lukt of te weinig. Een massage/coaching sessie brengt je al heel ver in dit gevoel en beleving. Uit je hoofd en weer in je lichaam.


www.kaya-massages.nl 
——————————-
Kaya Relaxation massage
Kaya Awakening massage 
Kaya Tantra massage
Kaya massage / coaching sessie 
Kaya workshops 
Kaya life coaching
Kaya seksualiteit coaching 
Kaya relatie coaching sessie 
Kaya stress ontladen sessie
——————————–

Dankbaar

Zondag 1 mei was het zover, na 2 1/2 jaar geen workshops gegeven te hebben. De eerste workshop “jezelf zijn”
Wat voelde het goed om samen met een groep van 10 mannen te mogen zijn, wat voelde het goed om met deze mannen een geweldige dag te beleven.
Deze mannen had ik persoonlijk uitgenodigd omdat ik hoopte ze weer een stap verder te kunnen brengen in hun weg naar volledig “jezelf zijn”

Wat is het geweldig dat je dan ook achteraf de feedback krijgt die aansluit op het doel wat ik van te voren had met deze mannen.
Ik zweef al een paar dagen, ik wilde langer blijven, ik ben nog nooit zo ontspannen geweest, mijn gedachten staan stil…

Dan kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik dit werk mag doen, dat ik dit aan de mannen mag geven en met ze delen. 
Dank Andreas. 

Stress

Er wordt van alles en nog wat over stress beweerd. Maar wat klopt er nu wel en wat klopt er niet?

Een van de vele onderzoeken geven het positieve effect aan van de kracht van de natuur. De natuur is dus de ultieme resetplek.

Wandelen of fietsen door groene omgevingen zoals bossen en parken of langs de zee zijn bewezen gezondheidsvoordelen. Deze omgevingen verminderen (werk)stress, versterken het immuunsysteem en verbeteren de concentratie. Maar liefst 96% van de Nederlanders geeft aan zich gezonder en rustiger te voelen na een bezoek aan de natuur.

Ook voor mij geldt hetzelfde…daarom ga ik begin april uitwaaien op Vlieland

Trust – Vertrouwen

Ik vertel niets nieuws als ik zeg dat de ene man meer vertrouwen heeft in zichzelf dan de andere. Sommigen zijn zelfbewust van hun eigen kunnen en gaan recht op hun doel af. Ze zijn tevreden over hoe ze hun werk doen en hun leven leiden. Anderen echter twijfelen over hun talenten, hun kwaliteiten en zijn voorzichtiger met zichzelf aan anderen te manifesteren. Te veel zelfvertrouwen maakt ongenaakbaar en arrogant, veelal onprettig in de omgang. Te weinig maakt onzeker waardoor je veel (spannende, nieuwe) activiteiten met buikpijn toch maar doet, of deze simpelweg niet aandurft en je dus minder uitdagingen aangaat dan je zou willen.

Het is een schrijnende misvatting van deze tijd dat zelfvertrouwen pas mogelijk is als je aan bepaalde eisen voldoet. Je moet er bijvoorbeeld op een bepaalde manier uitzien en over bepaalde eigenschappen, uitstraling beschikken anders tel je niet mee. Wanneer je “te kort schiet” moet je hier eindeloos aan schaven, maar wordt dat ook echt van je verwacht, of verwacht jij dat van jezelf.

We zijn met ons leven, ons lichaam en onze hersenen soms wel een bedrijf. Dat bedrijfje moet het beste worden, de meest mooie en perfecte in de samenleving. Want dan ben je gelukkig, dit is een misvatting. Je bent pas gelukkig als je jezelf mag zijn, ook zonder bedrijf.
Hoe bereik je dat?Misschien kan ik wat zaken helder krijgen, wees welkom