Kaya coaching of therapie

Graag geef ik je feedback die erop gericht is je een positief inzicht te geven van je eigen welzijn en gedrag. Het wel of niet stromen van je seksuele energie. Om deze positieve feedback te kunnen geven probeer ik deze informatie uit ademhalings oefeningen, je eigen grens oefeningen, Tantra rituelen en mijn massages te halen. Het lichaam geeft aan mij allerlei signalen af die samen een beeld kunnen vormen over je welzijn. 

Wil je meer rust en kalmte in je leven, lees dan over de methode stress ontladen op mijn andere website:

Vaak zoeken we de oorzaak van stress, angst, onvrede of ongewenste gevoelens buiten onszelf. Terwijl niet altijd de gebeurtenis of situatie de emotie veroorzaakt, het zijn onze gedachten die bepalen hoe we ons voelen. Hoe je denkt bepaalt hoe je je voelt en ook hoe je gedrag is.

Coaching en therapie.

Enkele voorbeelden waar ik veel ervaring in heb is mannen die niet kunnen genieten van sex door allerlei performance issues. De relatie staat vaak onder druk of er zijn verwachtingen. Vaak ontstaan er spanningen rondom je bekken die het stromen van je seksuele energie dan blokkeren. Of op latere leeftijd uit de kast komen, nu ben je vrij en kun je er niet volop van genieten. Ook veel ervaring heb ik met:

  • Control freaks, niet kunnen ontspannen.
  • Altijd perfectionistisch willen zijn.
  • Je eigen grenzen niet aangeven.
  • Niet voelen dat ik je aanraak maar in je hoofd zitten.
  • Uit je comfort zone stappen.
  • Wil altijd aardig gevonden worden, de ander pleasen.
  • Onzekerheid en/of weinig zelfvertrouwen.
  • Rechtvaardigheid, je ego laten gelden.
  • Rampdenken. Negatieve gedachtespiraal.

Of misschien wil je over een ander onderwerp praten of gewoon eens je verhaal kwijt kunnen, ik heb altijd een luisterend oor. Uit ervaring weet ik dat gewoon naar iemand luisteren al heel veel kan doen, vooral in deze moderne tijd van snelle onpersoonlijke media. Of vind je het spannend en wil je eerst kennismaken en uitleg zonder een massage. Kijk voor de mogelijkheden bij tarieven.

Coaching en therapie.Mijn bodywork zoals hierboven beschreven heeft op zich al een enorme helende werking is mijn ervaring. Toch ontmoet ik veel mannen waarvan ik denk dat die nog met ( seksuele) blokkades, issues of misschien wel een trauma worstelen, soms zonder het zelf te beseffen.  In ons leven zetten we vaak negatieve of emotionele ervaringen vast in ons lichaam. We proberen deze pijn niet te voelen en zetten een schild (armour) op. We gaan zo verharden, dit zorgt ervoor dat onze mooie seksuele of levensenergie niet meer voldoende stroomt zoals we zouden willen.

In een Kaya Tantra therapie sessie probeer ik dit schild te doorbreken, te ontdekken en je er bewust van te maken dat dit schild of weerstand is opgebouwd. Deze sessie kent een veel intensere ademhaling dan mijn normale massage sessie. De aanrakingen zijn van vederlicht tot zeer diep in het lichaam en kunnen als pijnlijk worden ervaren, immers een schild afbreken vergt enige kracht. Door de vele totale strekkingen van je lichaam met de diepe ademhaling zal de pijn snel verdwijnen en overgaan in totale overgave en ontspanning.

< Terug  –  Verder >