De nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Je hebt er de afgelopen weken vast veel over gehoord en anders had je net als ik elke dag wel een mail over de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Kaya massages en coaching moet daar ook aan voldoen. Mijn nieuwe privacybeleid gaat in per 25 mei 2018. In deze nieuwsbrief zet ik de belangrijkste aanpassingen voor je op een rijtje:

  1. Jouw gegevens. Ik leg duidelijk uit voor welke doeleinden ik jouw persoonsgegevens gebruik. Allereerst gebruik ik je gegevens om afspraken te kunnen maken en je deze nieuwsbrief te mogen sturen.  En eventueel aanpassingen in mijn diensten of producten.
  2. Jouw rechten. Ik leg uitgebreid uit wat je rechten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld tegen bepaalde verwerkingen bezwaar maken. Daarnaast informeer ik je via mijn website en vertel je waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen.

Bekijk mijn nieuwe privacybeleid op mijn website onder de kop voorwaarden of neem contact met Kaya massages en coaching.

Geef een antwoord