Door aanraken weer in balans.

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in deze “weinige aanraaktijd” dus een groot gemis, we hebben het dan over huidhonger. Het lichaam verlangt ernaar om zacht of stevig maar in ieder geval liefdevol aangeraakt te worden. Het lichaam wil graag een omarming, zo kom je in een volledige overgave, hiermee wordt huidhonger gestild. In de nieuwe wereld die voor ons ligt, nog steeds vol stress en meer afstandelijkheid hoop ik op een grote behoefte aan “gediplomeerde aanrakers” Deze zullen zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit de juiste intentie deze liefdevolle massages aanbieden en de huidhonger stillen.

Mijn Kaya Relaxation, Awakening en Tantra massages hebben als voornaamste doel je lichamelijk en geestelijk te laten ontspannen. Het kan zijn dat je ook weer vertrouwen in aanraken en nabijheid van andere mensen moet krijgen.
Het gaat dus, zoals altijd in mijn werk, om veiligheid en vertrouwen. Hierdoor kan de mooie lichaamsenergie weer vrijer stromen en komt het dwangmatige denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een relaxte en helende werking met zich meebrengt. In een oase van rust van top tot teen aangeraakt worden.

Geef een antwoord