Door aanraken weer in balans.


Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in deze “niet aanraaktijd” dus een groot gemis, we hebben het dan over huidhonger. Het lichaam verlangt ernaar om zacht of stevig maar in ieder geval liefdevol aangeraakt te worden. Omarmt te worden en volledig in overgave te komen, hiermee wordt huidhonger gestild.

In de nieuwe wereld die voor ons ligt, nog steeds vol stress en meer afstandelijkheid hoop ik op een grote behoefte aan “gediplomeerde aanrakers” Deze zullen zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit de juiste intentie deze liefdevolle massages aanbieden en de huidhonger stillen.

Mijn Kaya Awakening en Tantra massages (nieuwe stijl gelet op alle voorwaarden) hebben als voornaamste doel je lichamelijk en geestelijk te laten ontspannen. Het kan zijn dat je ook weer vertrouwen in aanraken en nabijheid van andere mensen moet krijgen, we kunnen altijd op de massage tafel beginnen, waar ik (meer) afstand kan houden, en het zo weer opbouwen.

Het gaat dus, zoals altijd in mijn werk, om veiligheid en vertrouwen. Hierdoor kan de mooie lichaamsenergie weer vrijer stromen en komt het dwangmatige denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een relaxte en helende werking met zich meebrengt. In een oase van rust wordt men van top tot teen en met hart en ziel aangeraakt.
De vraag is alleen welke datum mag ik weer los……Houd mijn website in de gaten www.kaya-massages.nl?

Geef een antwoord