Guestbook

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
25 entries.
Lars from Emmeloord wrote on 31 December 2017:
Ik wil graag een reactie schrijven in je gastenboek. Mijn allereerste ontmoeting met Andreas was een prachtige ervaring. Ik begon met een Awakening om kennis te maken met zijn werk, die was gelijk raak zal ik maar zeggen. Er gebeurde van alles met me, de aanrakingen waren zo intens ik heb mijn lichaam lang niet zo gevoeld. Ik voelde na de massage van alles stromen door mijn lichaam, kan het niet eens beschrijven, maar het voelde zo goed, geweldig eigenlijk. Dus de volgende afspraak staat al. Bedankt Andreas en fijne jaarwisseling.
Ruud from Amersfoort wrote on 26 November 2017:
Hallo Andreas. Ik wilde je bedanken voor de mooie sessie. Dat kan natuurlijk ook hier, iedereen mag het lezen. Onlangs ben ik bij je geweest, dat was best spannend. Ik merkte dat ik dagen van te voren al onrustig was. Ik vond het lastig om goed onder woorden te brengen waarom ik bij je kwam, dat was natuurlijk juist het idee om naar je toe te gaan. We hebben eerst kennis gemaakt en stukje coaching gedaan, daarna een massage op de tafel. In het voorgesprek voelde ik de spanning al uit mijn lichaam zakken. Toen de massage begon kon ik me gelukkig overgeven, althans zo voelde ik me. Jij vertelde na de tijd precies wat jij had gevoeld en legde uit hoe je misschien nog meer uit je hoofd kunt gaan en meer in je lichaam. Ik ben dik tevreden met de eerst stap die ik gezet heb, er zullen er nog vele volgen. Ik voel me zo goed bij je, respectvol, begripvol, luisteren....echt luisteren bedoel ik dan. Dat was lang geleden dat iemand gewoon met aandacht naar mij luisterde, daar kom je dan snel achter. Ook aanraken mis ik erg in mijn leven, ook dat deed je zo intens en met aandacht, dat is diep binnen gekomen. Bedankt en op naar de volgende stap... tot snel!
eddy from zwolle wrote on 29 October 2017:
Andreas is in een woord top Toen ik de eerste keer binnen kwam en waar ik nu sta is een wereld van verschil. Ik heb nog een lange weg te bewandelen om mijn verleden te verwerken en te doorbreken en om nog naar een mooiere toekomst te mogen gaan kijken. En dat voelt Andreas perfect aan om mij steeds een volgende stap te laten zetten naar die toekomst. Door ademhaling oefeningen te doen. En te leren te ontspannen en te genieten van de massage. En mij te leren om aan niks te denken tijdens de massage. En te mogen genieten van zijn mooie gave die Andreas heeft en de liefde voor zijn vak.
Bรฉ from Zwolle wrote on 28 October 2017:
Na de zoveelste keer gisteren weer een Tantra massage ondergaan bij Andreas .Het was weer een geweldige ervaring . Bedankt Andreas en tot een spoedige ontmoeting.
Jacob from Meppel wrote on 1 October 2017:
Niet met een pen te beschrijven en eigenlijk ook dus niet te benoemen is het intense gevoel wat ik heb mogen ervaren tijdens de Tantra Massage van Andreas. Deze wonderbaarlijke reis die hij je laat maken in zowel geest/ziel als lichaam is er een die een ieder voor zichzelf kan en mag ervaren als je jezelf hiervoor kunt openstellen. Mijn intense reis voelde soms opwindend als nog meer een ontdekkingstocht naar een ander "ik" zijn. Het was voor mij dan ook een "schokkende" ervaring om gevoelens en gedachten te krijgen die ik niet kende. Andreas gaat hier vanuit eenย bijzondere mooie gedachte vol met respect mee om. Loslaten vind ik moeilijk maar Andreas heeft mij overtuigd van de krachtย van het eigen lichaam in alle facetten om dit proces makkelijk(er) te maken. Dank vanuit mijn hart voor deze mooie middag, je warmte, je wijsheid en liefde. Je gaat mij terugzien! ย Jacob.
Aart from Maasdriel wrote on 29 September 2017:
Het was een tijd geleden dat ik in Zwolle was, maar ik weet nu weer waarom. I am alive! #energy
Guido from Nijmegen wrote on 28 September 2017:
Dinsdag 26 sept. Jl. was ik voor een Kaya Tantra Massage bij je. De dag er voor was ik daar toch iets of wat zenuwachtig over. Dit was toch echt niet mijn eerste afspraak met jou. Bij het gesprek voorafgaande aan onze sessie kon ik niet precies aangeven wat de oorzaak hiervan was. Wat later blijkt; ik had door drukte en spanningen de laatste maanden een schild opgebouwd. Door zachte aanrakingen afgewisseld met diepere, heb jij dit schild grotendeels kunnen afbreken. Voelde mij na de sessie als herboren. Om dit te kunnen bereiken weet ik dat ik me helemaal zal moeten overgeven. Jij bereikt bij mij deze overgave door langzaam maar ook duidelijk waarneembaar de massage stap voor stap op te bouwen. Gesprek vooraf, daarna krijg ik de Sarong om. Dat voelt als een stukje veiligheid. Wanneer de sarong wordt weggehaald , weg veiligheid, en sta je volkomen naakt tegenover elkaar. Dat is het moment waarop ik alles overlaat aan jou ( heb ik wel moeten leren hoor) en start mijn totale ontspanning. Wat een genot. Je hoeft nix, je moet nix maar je mag genieten. Zachte aanrakingen versus krachtige massage ( vooral de voetzolen) maken je absoluut bewust van ieder deel van je lijf. Subtiel wordt naar de afbouw, het einde van de sessie gewerkt waarna een rustgevend gesprek volgt als afsluiting. Dit alles met een groot gevoel voor integriteit. Citaat van de SITE; โ€˜We hebben ontspanning nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning.โ€™ Nou Andreas, dat is je weer buitengewoon goed gelukt. Heel hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring. Ik kan er weer een poos tegen.
Henk from Arnhem wrote on 26 September 2017:
dit was gister de eerste keer maar zeer zeker niet de laatste keer, jongens dat was geweldig. ik gloei nog steeds na. dank je Andreas
Peter from Zwolle wrote on 21 September 2017:
Gisteren bij Andreas geweest, de eerst keer. Spannend en ik was onrustig. Maar dat was al snel veranderd toen Andreas ging uitleggen en me op mijngemak stelde. Toen de massage eenmaal begon, ik zweefde helemaal en was al snel in een andere wereld. Ik droomde, ik voelde mijn hele lichaam meer en meer. Het was echt geweldig, wat een kunstenaar, zo noem ik het maar. Ik ga snel weer een afspraak maken. Bedankt
Herman from Zeist wrote on 18 July 2017:
Afgelopen woensdag voor het eerst bij Andreas geweest. Wat een sensatie. Andreas stelt je op je snel je gemak door zijn liefdevolle en integere manier van masseren. Hij laat je je totale lichaam ontdekken. Geweldig Andreas, bedankt tot de volgende keer.
Paul from Haarlem wrote on 18 July 2017:
Ik had Kaya massages gevonden via de NFN, zo kwam ik op de website terecht. De uitleg die Andreas daar geeft sprak me erg aan. Duidelijk en het maakte me ook erg nieuwsgierig. Daarom heb ik een mail gestuurd en mij voorgesteld en gevraagd of Andreas wat mij zou aankunnen. Ik heb aardig wat tegenslagen achter de rug. In de mail voelde het al goed en ik ben afgereisd naar Zwolle. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Andreas kan me zeker verder helpen door zijn massages en coaching. Wat een aardige eerlijke vent, open en duidelijk wat hij kan aanbieden. De massage was geweldig en heeft zoveel los gemaakt bij mij, de liefdevolle aandacht voor mijn lichaam was zo bijzonder. Het was echt een openbaring en geweldig. Ik heb al een volgende afsprak staan. Bedankt Andreas.
Wouter from Nijmegen wrote on 18 July 2017:
Meer zelfvertrouwen en/of meer empathie door KAYA TANTRA MASSAGES? Wellicht dat ik het zelf heb mogen ervaren. Zijn immers beide componenten van deze massage. Als lid van een vrijetijdsclub hebben twee mensen signalen uitgezonden die niet bepaald gunstig voor mij waren. Voordat dit zou uitgroeien tot een sluimerend conflict heb ik hen met een bescheiden zelfvertrouwen hierover open en eerlijk benaderd. Dit bleek een buitengewoon constructieve oplossing te zijn. Eerder zou ik hier niet op deze manier op ingegaan zijn. Hoezo conflicthantering? Zou zelfvertrouwen en wellicht vergroting van de empathie t.o.v. de ander hieraan hebben bijgedragen. Tantra Kaya Massages kan dus niet slechts een moment opname zijn. Inmiddels heb ik een aantal keren Kaya Tantra Massage bij Andreas ondergaan. En ik vind het heerlijk, iedere keer weer. Wat kan deze man je oprecht laten ontspannen en dus ook laten groeien in je assertiviteit. Andreas ; Hartstikke bedankt.
Frank from Harderwijk wrote on 18 July 2017:
Als je na 1 Awakening ontspanningsmassage je al volledig op je gemak voelt en je het gevoel hebt dat je de masseur al heel lang kent. En als je gelijk emotioneel geraakt wordt en dingen vertelt die je diep weggestopt had en nu ineens deelt met iemand die je net 1,5 uur kentโ€ฆ.....Terwijl je een vorm van ontspanning ervaart die je al heel lang niet gekend hebt en terugkomende pijntjes ineens niet voeltโ€ฆ Dan weet je zeker dat je een topmasseur gevonden hebt. Tnx Andreas voor deze bijzondere en weldadige ervaring, we zien elkaar snel weer. Frank.
David from Emmen wrote on 18 July 2017:
Ik wilde graag eens een Tantra massage ondergaan, na overleg met Andreas hebben we besloten eerst eens een Awakening massage te doen omdat ik geen ervaring had. Kreeg na binnenkomst keurig uitleg over de werkwijze van Andreas, een interessant verhaal. Daarna zijn we gestart, ik werd op een tafel gemasseerd. Langzaam glijden de handen over je hele lichaam, warme olie, prachtige muziek, ik werd al snel meegenomen op reis. Ik vond het geweldig en ik mocht gewoon bloot zijn, dat was ook heerlijk. Het was een geweldige ervaring, voor de volgende keer hebben we wel een Tantra massage afgesproken. Ik ben benieuwd wat dat voor beleving is, ik ben vaste klant dat is nu al zeker!!! Bedankt Andreas en tot snel.
Rens from Amersfoort wrote on 18 July 2017:
Na een warm welkom voelde ik me al meteen prettig. Daarna rustig zitten praten over mijn onrust in mijn lijf. Andreas stelde gelijk voor om eerst de massage te doen en na de tijd verder te praten over mijn onrust. De massage begon heerlijk rustig met adem halen en langzaam werd ik rustig en kon me langzaam ontspannen, wat een veilig gevoel kreeg ik. Daarna starte de massage, heerlijke warme olie voelde ik op mijn lichaam en dit werd heerlijk verdeeld met warme handen. Daarna is het een aaneenschakeling van heerlijke aanrakingen, zacht tot wat harder maar altijd intens en met veel passie uitgevoerd, dat voel je op je lichaam. Een waanzinnige ervaring en ik voelde me steeds meer bevrijd van de spanning en langzaam werd ik zo relaxed en blij van dit gevoel, heerlijk!!!. Na de massage kon Andreas me precies vertellen wat hij gevoeld had, het klopt perfect, zo mooi dat te horen waar de schoen wringt in mijn leven. Ik kreeg vele tips mee, daar kan ik zeker wat mee om de onrust te lijf te gaan. Ik ga zeker terug, ik heb al een afspraak gemaakt. Bedankt Andreas!
Jan Workshop deelnemer from Hardenberg wrote on 18 July 2017:
Na een hartelijke ontvangst door de beide gastheren voor vandaag en een kopje thee/koffie, was het tijd om de kleding te vervangen door een sarong. In een kring op de grond zittend hebben we een korte voorstel rondje gedaan. Na een meditatieve oefening zijn we gestart met de eerste Tantra rituelen en massages. De kring wordt ook nu een aantal keren als startpunt gebruikt. Verschillende ademhalingsoefeningen gedaan en door oogcontact te zoeken met degene die recht tegenover je staat zijn de gelegenheidskoppels gevormd. Dan starten we met de massage met de achterzijde van het lichaam. Ook wordt er een aantal maal gewisseld van partner deze dag. Spannend maar heel lekker om te ondergaan en om te geven waren de massages. De ontvanger blijft zijn grenzen altijd zelf bewaken en mag ook aangeven wanneer iets niet goed aanvoelt. De heerlijke lunch is een lekkere en gezonde onderbreking...Even weer wat enegie tot je nemen. De middag sessie was zeker een stuk spannender nieuwe gelegenheidskoppels gaan met elkaar aan de slag. Eerst een kring waar je een blinddoek om krijgt en een spannend ritueel. Dan weer de massages en ze zijn een stuk intiemer en zeer sensueel. Ook deze massage is een heerlijke ervaring zowel als te ontvangen als te geven. De middag eindigt met een aantal heerlijke Tantra yoga oefeningen waar het accent ligt op intens contact met je partner. Een heerlijke afsluiting van een geweldige dag. Zeker de moeite waard, dus als je de kans hebt doe dan eens mee...
Hugo from Helmond wrote on 18 July 2017:
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in. Ontvangst, je appartement, je rust/uitstraling alles voelde goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad. Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
Hans from Culemburg wrote on 18 July 2017:
Vanmiddag mijn eerste Tantra massage beleeft. Mijn god, die man is goud waard, ik was erg nerveus voor de eerste keer, maar de rust die Andreas uitstraalt laat de nervositeit als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik heb al zitten tellen wanneer ik weer naar hem toega, verlang er nu al naar. Nogmaals dank Andreas. X
Jos from Enschede wrote on 18 July 2017:
Vanmorgen mijn eerste Tantra massage mogen ontvangen. Wat een rust een vertrouwen was er gelijk. Een hele mooie ervaring waar ik graag in verder wil groeien. Dank je.....
Peter from Arnhem wrote on 18 July 2017:
Vanochtend was ik een derde keer keer bij je voor een Tantra Kaya Massage. De kans dat de 7e Hemel bestaat is groot ( locatie Zwolle). Geweldig man zoals jij mij kunt laten genieten. Genieten van heel subtiele aanrakingen en van iets meer pittige massage. Jou tijdens de sessie zo te vertrouwen is echt grotendeels jouw verdienste. Hoezo 'zakelijke overeenkomst'; Is niet te merken. ( los van de pecunia dan) ha ha.... Wederom Hartstikke bedankt. En nu; hartelijke groeten, knuffel, lieve groeten? ik weet het effe niet. Dus alles in een dan maar!!!