Guestbook

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
32 entries.
Hans from Groningen wrote on 21 October 2018:
Gewoon goed, een masseur met aandacht voor het lichaam en niet voor zicht zelf, geen fratsen. Je bent weer helemaal opgeknapt na een massage bij Andreas.
Klaas P. from Heerde wrote on 21 October 2018:
Hallo Andreas,

Ik wil hier graag mijn ervaring delen. Ik kwam bij je als grijs muisje, wist niets, kon niets en wist niets van het leven.

Je begon met wat massages, ik merkte daar al dat ik steeds meer ging voelen. Vooral je coaching en ademhaling tijdens de massages deden me erg goed, ik mocht er van genieten, ik mocht geluid maken, ik mocht ademen, ik mocht er zijn.

Na een aantal massages met coaching heb ik een Tantra massage ontvangen, wat was dat een openbaring, ik vond het heel eng en durfde me eerst niet te geven, eigenlijk weer een stap terug. Dat had je natuurlijk gelijk door en met wat extra aanmoediging ging ik ervan genieten en werd het een fantastische massage. Wat een ontlading van jarenlange frustratie, ik voelde mezelf nu eens echt, diep van binnen.
Ik ben zo blij met deze ontwikkeling, ik ben een heel ander mens geworden. En dat alleen maar met massages, maar ja, wat voor massage en wie geeft deze, daar zit een groot verschil. Bedankt en tot snel. Klaas.
Sander uit Ede wrote on 2 September 2018:
Het was een fijne middag bij je. Ik voelde me welkom en vertrouwd in het moment.
De intensiteit was best heftig en toch voel ik me meer ontspannen dan daarvoor. Het raken van de diepere energie is een fijne ervaring.
Mijn lichaam is, zoals je al noemde, erg sensitief en ik neem veel waar met alle voelsprieten op mijn lijf.

Je hebt me aan het denken gezet met de opmerking om die sensitiviteit en energie meer te verdelen en niet te snel in รฉรฉn vak te plaatsen.
Je handen voelde voor mij heel warm en op een verrassende manier, in een eerste ontmoeting, heel geborgen.
De seksuele energie is bij mij erg sterk, dat weet ik van mezelf. Ik ben nieuwsgierig hoe dit op een mooie manier meer in balans te hebben en daardoor wellicht meer rust te krijgen.

Er gaat veel door mijn hoofd (positief). Ik heb het doel om mezelf daarin te begrijpen. Waar komt het vandaan? Welke reactie op welk moment? Wat zegt aanraking voor mij? Fysieke aanraking en mentale aanraking onderscheiden (of juist combineren).
Zoals je leest, geen structuur haha...maar wel de wil om hieraan een vervolg te geven. Bedankt en tot snel
Berend-Jan from Hattem wrote on 28 May 2018:
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Nog nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het, doe het, ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha....
Afijn, ik ben vast besloten en op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele Awakening deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat je juist door die professionaliteit dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Je vertelde dat in deze Awakening bij mij al veel seksuele energie ging stromen dan bij menig andere. Het ging zoals het ging en dat was wat mij betreft precies goed.

Bij de Yoga les moest ik aan je denken. Moest even lachen toen ik zei 'hallo juf, gaat hij goed zo?' Werd me meer bewust dat ik het al meer voor mezelf deed dan ik eigenlijk dacht.


Tot de volgende keer.
Richard from Almere wrote on 17 May 2018:
Hallo mannen, graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.

De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Johan from Zevenaar wrote on 3 April 2018:
Graag deel ik hier mijn ervaring met jullie. Enkele jaren geleden ben ik gescheiden na een huwelijk van meer dan 30 jaar. Nu was ik vrij, maar kon er niet van genieten. Ik heb mannen altijd interessant gevonden. Zo kwam ik bij Andreas terecht, ik wilde er graag eens over praten. Hoe moest ik het aanpakken, ik was zo onzeker.

Nu ben ik bijna een jaar verder, ik voel me sterk. Heb heel veel steun gehad aan de prachtige aanpak van Andreas. Al zijn oefeningen, massages en coaching hebben zijn uitwerking gehad. Ik ben weer terug op aarde en voel me zo goed. Ik wil je daarom hier bedanken, voor je inzicht, je geduld en je enorme ervaring en je inzicht in wat ik nodig had. Dank, dank, dank.... Johan.
Markus from Almelo wrote on 13 February 2018:
Al enige tijd geniet ik met enige regelmaat van Kaya Tantra massageโ€™s. Ik kom tijdens die sessies erg dicht bij mezelf wat mij erg blij maakt maar me ook onzeker maakt. Ik kan dit gelukkig met mijn vrouw delen en die kan daar goed mee omgaan. Aansluitend hierop heb ik vorige week een coaching sessie gehad bij Andreas en heb die als zeer bijzonder ervaren.
De coaching sessie heeft mij dmv oefeningen en opdrachten geleerd hoe ik tegen mezelf aankijk en hoe ( ik denk) dat anderen tegen mij aankijken. Dat was confronterend maar tegelijk ook mooi om hier wat mee te gaan doen. Ik krijg op deze manier meer inzicht in mezelf en van Andreas handreikingen hoe ik hier in mijn leven mee om kan gaan zodat ik hier persoonlijk meer in kan groeien en voor mijn gevoel meer ruimte kan krijgen ! Dank je Andreas.
Lars from Emmeloord wrote on 31 December 2017:
Ik wil graag een reactie schrijven in je gastenboek. Mijn allereerste ontmoeting met Andreas was een prachtige ervaring. Ik begon met een Awakening om kennis te maken met zijn werk, die was gelijk raak zal ik maar zeggen. Er gebeurde van alles met me, de aanrakingen waren zo intens ik heb mijn lichaam lang niet zo gevoeld. Ik voelde na de massage van alles stromen door mijn lichaam, kan het niet eens beschrijven, maar het voelde zo goed, geweldig eigenlijk. Dus de volgende afspraak staat al. Bedankt Andreas en fijne jaarwisseling.
Ruud from Amersfoort wrote on 26 November 2017:
Hallo Andreas. Ik wilde je bedanken voor de mooie sessie. Dat kan natuurlijk ook hier, iedereen mag het lezen. Onlangs ben ik bij je geweest, dat was best spannend. Ik merkte dat ik dagen van te voren al onrustig was. Ik vond het lastig om goed onder woorden te brengen waarom ik bij je kwam, dat was natuurlijk juist het idee om naar je toe te gaan. We hebben eerst kennis gemaakt en stukje coaching gedaan, daarna een massage op de tafel. In het voorgesprek voelde ik de spanning al uit mijn lichaam zakken.

Toen de massage begon kon ik me gelukkig overgeven, althans zo voelde ik me. Jij vertelde na de tijd precies wat jij had gevoeld en legde uit hoe je misschien nog meer uit je hoofd kunt gaan en meer in je lichaam. Ik ben dik tevreden met de eerst stap die ik gezet heb, er zullen er nog vele volgen. Ik voel me zo goed bij je, respectvol, begripvol, luisteren....echt luisteren bedoel ik dan. Dat was lang geleden dat iemand gewoon met aandacht naar mij luisterde, daar kom je dan snel achter. Ook aanraken mis ik erg in mijn leven, ook dat deed je zo intens en met aandacht, dat is diep binnen gekomen. Bedankt en op naar de volgende stap... tot snel!
eddy from zwolle wrote on 29 October 2017:
Andreas is in een woord top
Toen ik de eerste keer binnen kwam en waar ik nu sta is een wereld van verschil. Ik heb nog een lange weg te bewandelen om mijn verleden te verwerken en te doorbreken en om nog naar een mooiere toekomst te mogen gaan kijken. En dat voelt Andreas perfect aan om mij steeds een volgende stap te laten zetten naar die toekomst. Door ademhaling oefeningen te doen. En te leren te ontspannen en te genieten van de massage. En mij te leren om aan niks te denken tijdens de massage. En te mogen genieten van zijn mooie gave die Andreas heeft en de liefde voor zijn vak.
Bรฉ from Zwolle wrote on 28 October 2017:
Na de zoveelste keer gisteren weer een Tantra massage ondergaan bij Andreas .Het was weer een geweldige ervaring . Bedankt Andreas en tot een spoedige ontmoeting.
Jacob from Meppel wrote on 1 October 2017:
Niet met een pen te beschrijven en eigenlijk ook dus niet te benoemen is het intense gevoel wat ik heb mogen ervaren tijdens de Tantra Massage van Andreas. Deze wonderbaarlijke reis die hij je laat maken in zowel geest/ziel als lichaam is er een die een ieder voor zichzelf kan en mag ervaren als je jezelf hiervoor kunt openstellen. Mijn intense reis voelde soms opwindend als nog meer een ontdekkingstocht naar een ander "ik" zijn. Het was voor mij dan ook een "schokkende" ervaring om gevoelens en gedachten te krijgen die ik niet kende. Andreas gaat hier vanuit eenย bijzondere mooie gedachte vol met respect mee om.
Loslaten vind ik moeilijk maar Andreas heeft mij overtuigd van de krachtย van het eigen lichaam in alle facetten om dit proces makkelijk(er) te maken. Dank vanuit mijn hart voor deze mooie middag, je warmte, je wijsheid en liefde.

Je gaat mij terugzien! ย Jacob.
Aart from Maasdriel wrote on 29 September 2017:
Het was een tijd geleden dat ik in Zwolle was, maar ik weet nu weer waarom.
I am alive! #energy
Guido from Nijmegen wrote on 28 September 2017:
Dinsdag 26 sept. Jl. was ik voor een Kaya Tantra Massage bij je. De dag er voor was ik daar toch iets of wat zenuwachtig over. Dit was toch echt niet mijn eerste afspraak met jou. Bij het gesprek voorafgaande aan onze sessie kon ik niet precies aangeven wat de oorzaak hiervan was. Wat later blijkt; ik had door drukte en spanningen de laatste maanden een schild opgebouwd.
Door zachte aanrakingen afgewisseld met diepere, heb jij dit schild grotendeels kunnen afbreken. Voelde mij na de sessie als herboren. Om dit te kunnen bereiken weet ik dat ik me helemaal zal moeten overgeven. Jij bereikt bij mij deze overgave door langzaam maar ook duidelijk waarneembaar de massage stap voor stap op te bouwen. Gesprek vooraf, daarna krijg ik de Sarong om. Dat voelt als een stukje veiligheid. Wanneer de sarong wordt weggehaald , weg veiligheid, en sta je volkomen naakt tegenover elkaar. Dat is het moment waarop ik alles overlaat aan jou ( heb ik wel moeten leren hoor) en start mijn totale ontspanning. Wat een genot. Je hoeft nix, je moet nix maar je mag genieten. Zachte aanrakingen versus krachtige massage ( vooral de voetzolen) maken je absoluut bewust van ieder deel van je lijf. Subtiel wordt naar de afbouw, het einde van de sessie gewerkt waarna een rustgevend gesprek volgt als afsluiting. Dit alles met een groot gevoel voor integriteit.
Citaat van de SITE; โ€˜We hebben ontspanning nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning.โ€™ Nou Andreas, dat is je weer buitengewoon goed gelukt. Heel hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring. Ik kan er weer een poos tegen.
Henk from Arnhem wrote on 26 September 2017:
dit was gister de eerste keer maar zeer zeker niet de laatste keer, jongens dat was geweldig. ik gloei nog steeds na. dank je Andreas
Peter from Zwolle wrote on 21 September 2017:
Gisteren bij Andreas geweest, de eerst keer. Spannend en ik was onrustig. Maar dat was al snel veranderd toen Andreas ging uitleggen en me op mijngemak stelde. Toen de massage eenmaal begon, ik zweefde helemaal en was al snel in een andere wereld. Ik droomde, ik voelde mijn hele lichaam meer en meer. Het was echt geweldig, wat een kunstenaar, zo noem ik het maar. Ik ga snel weer een afspraak maken. Bedankt
Herman from Zeist wrote on 18 July 2017:
Afgelopen woensdag voor het eerst bij Andreas geweest. Wat een sensatie. Andreas stelt je op je snel je gemak door zijn liefdevolle en integere manier van masseren. Hij laat je je totale lichaam ontdekken. Geweldig Andreas, bedankt tot de volgende keer.
Paul from Haarlem wrote on 18 July 2017:
Ik had Kaya massages gevonden via de NFN, zo kwam ik op de website terecht. De uitleg die Andreas daar geeft sprak me erg aan. Duidelijk en het maakte me ook erg nieuwsgierig. Daarom heb ik een mail gestuurd en mij voorgesteld en gevraagd of Andreas wat mij zou aankunnen. Ik heb aardig wat tegenslagen achter de rug. In de mail voelde het al goed en ik ben afgereisd naar Zwolle. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Andreas kan me zeker verder helpen door zijn massages en coaching. Wat een aardige eerlijke vent, open en duidelijk wat hij kan aanbieden. De massage was geweldig en heeft zoveel los gemaakt bij mij, de liefdevolle aandacht voor mijn lichaam was zo bijzonder. Het was echt een openbaring en geweldig. Ik heb al een volgende afsprak staan. Bedankt Andreas.
Wouter from Nijmegen wrote on 18 July 2017:
Meer zelfvertrouwen en/of meer empathie door KAYA TANTRA MASSAGES?

Wellicht dat ik het zelf heb mogen ervaren. Zijn immers beide componenten van deze massage. Als lid van een vrijetijdsclub hebben twee mensen signalen uitgezonden die niet bepaald gunstig voor mij waren. Voordat dit zou uitgroeien tot een sluimerend conflict heb ik hen met een bescheiden zelfvertrouwen hierover open en eerlijk benaderd. Dit bleek een buitengewoon constructieve oplossing te zijn. Eerder zou ik hier niet op deze manier op ingegaan zijn. Hoezo conflicthantering?

Zou zelfvertrouwen en wellicht vergroting van de empathie t.o.v. de ander hieraan hebben bijgedragen. Tantra Kaya Massages kan dus niet slechts een moment opname zijn. Inmiddels heb ik een aantal keren Kaya Tantra Massage bij Andreas ondergaan. En ik vind het heerlijk, iedere keer weer. Wat kan deze man je oprecht laten ontspannen en dus ook laten groeien in je assertiviteit.

Andreas ; Hartstikke bedankt.
Frank from Harderwijk wrote on 18 July 2017:
Als je na 1 Awakening ontspanningsmassage je al volledig op je gemak voelt en je het gevoel hebt dat je de masseur al heel lang kent. En als je gelijk emotioneel geraakt wordt en dingen vertelt die je diep weggestopt had en nu ineens deelt met iemand die je net 1,5 uur kentโ€ฆ.....Terwijl je een vorm van ontspanning ervaart die je al heel lang niet gekend hebt en terugkomende pijntjes ineens niet voeltโ€ฆ

Dan weet je zeker dat je een topmasseur gevonden hebt. Tnx Andreas voor deze bijzondere en weldadige ervaring, we zien elkaar snel weer. Frank.