Reviews

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
49 entries.
willem from winschoten wrote on 14 October 2019:
Mijn Slogan is altijd Iedere stap in het leven is een nieuwe stap.....
Ik maak deze nieuwe stap ook vandaag...
Vandaag ontmoete ik deze prachtige mooie kundige man.
Na een mooi emotioneel warm en puur gesprek ben ik tot nieuwe inzichten gekomen.
En als resultaat...
Dat ik samen met Andreas mijn emotionele reis ga maken om daar te komen waar ik na opzoek ben.
Andreas nogmaals vele malen dank dat ik het vertrouwen gevonden heb en de klik om jou te vragen mij te begeleiden.

mazzel en brooche
Anoniem from Workshop deelnemer wrote on 13 October 2019:
Hartelijk dank voor deze verrassende workshop intimiteit, deze warme dag in oktober heeft mij heel wat gedaan. Sommige oefeningen wil ik toepassen in mijn relatie.
Het naakt zijn vond ik heerlijk, ik heb er van genoten dat merk ik nu. Allemaal bloot geeft een gevoel van eenheid, iedere man is gelijk ik vind het mooi om te ervaren dat hetgeen waar ik tegen op zag zoโ€™ n mooie ervaring kan opleveren.
Ik bemerk dat jij een gedreven man bent, om dit moois neer te zetten. En vanuit alle windhoeken mensen bijeen brengt om tot deze mooie verbinding te komen.
Dank je dat ik deze ervaring mocht meemaken. Ik geniet er volop van en het heeft me veel gebracht.
Dit is een opening naar meer.
Raymond from Nijmegen wrote on 10 October 2019:
Andreas is een vakkundig man. Je wordt heel hartelijk ontvangen in de mooie praktijk. Al snel voelde ik een klik met deze man. Ik vind dat wel belangrijk als je z'n nieuwe ervaring aangaat.

De Tantra massage was werkelijk geweldig, wat een mooie start en rustige opbouw. Ik voelde steeds meer energie stromen, Andreas vertelde mij vooraf, ik neem je mee op reis. Zo voelde het ook..... wat een mooie reis ervaring. Echt geweldig, wat een energie, ik trilde ervan. Ik merkte ook dat ik wat emotioneel werd, dus een vervolg komt er zeker. Ik ga weer terug, tot snel Andreas.
Bรฉ from Zwolle wrote on 20 August 2019:
Vandaag weer een fijne Tantra massage ondergaan bij Andreas en moet zeggen dat ik er weer behoorlijk van ben opgeknapt , heb al vele Tantra massages gehad en deze Tantra massage zal zeker niet de laatste zijn .Bedankt Andreas ,tot gauw ,Bรฉ
Gerard from Genemuiden wrote on 4 August 2019:
Beste mensen, ook gisteren heb ik weer een fijne tantra massage van 2/5 uur gehad van Andreas, ging weer als herboren de deur uit en het vraagt zeker voor een volgende keer.
Het is zeker aan te raden ook eens een afspraak te maken voor andere massages met KAYA MASSAGES en COACHING in Zwolle. ....Bedankt Andreas ....
Wim from Dalfsen wrote on 23 June 2019:
Ik wilde je nog een keer bedanken voor de mooie massage, wat een weldaad.
De nieuwe praktijk is erg mooi , ik voelde me er direct โ€˜thuisโ€ . Makkelijk bereikbaar en ruim, top

Tot snel
Kees from T. wrote on 23 May 2019:
Voor de twijfelaar: niet langer doen maar gaan!
Uitstekende, integere massage vol zorg en aandacht gegeven.
Enorm diep effect, ook daarna. Van harte aanbevolen. Dank voor vandaag Andreas!
Leo from Utrecht wrote on 5 May 2019:
Een mooie ervaring, ik kan er weer tegen. Je massage was geweldig fijn en goed voor mijn lichaam.
Joost from Dronten wrote on 7 April 2019:
Het was een fijne en intense sessie.
Ik voel me zeer op me gemak bij je. Mezelf los te laten, alles te mogen voelen wat er op dat moment naar boven komt heb ik als zeer aangenaam ervaren. Precies wat ik nodig heb en zo nu en dan behoefte aan heb.

Fijn dat ik bij jou geen weerstand voel, integendeel juist de vrijheid om te voelen. En dat maakt veel los, zoals je hebt gemerkt.

Bij thuiskomst, zat ik nog vol met die fijne energie en na een heerlijke nacht is de volgende dag ook goed begonnen. Wel voelde ik mijn lijf nog reageren. Vast de uitwerking van de intense beleving. Ik heb erg genoten van de aanraking en de (ont)spanning. Dank je.
Sander from Meppel wrote on 23 March 2019:
Hallo Andreas,

Ik wil het nogmaals zeggen: Wat was het een fijne massage en een fijn gesprek. Het was een heel goed besluit om bij jou weer eens een massage te ontvangen, ik kon dit heel goed gebruiken.

Ik had buiten pas door hoe lang we waren uitgelopen. Duizendmaal dank voor je toewijding en ik kom binnenkort graag weer terug.

Een fijn en liefdevol weekend gewenst.
Jelle from Leeuwarden wrote on 21 March 2019:
Hallo Andreas,

Bedankt voor de heerlijke massage gisteren. Heb er heerlijk op kunnen slapen. Voortreffelijke massage. Heerlijke stevige druk en het lichaam als een geheel gevoelt. Top.
Hopelijk tot gauw.

Fijne dag en groet Jelle.
Patrick from Coevorden wrote on 21 March 2019:
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Noch nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het doe het ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha.....

Afijn, ik ben vast besloten op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele awakening massage deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat juist door die professionaliteit je dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Tot de volgende keer.
Twan from Gelderland wrote on 20 March 2019:
Het was de meeste mooie ervaring die ik sinds jaren heb gehad. Ik zat een beetje in de knel met vele dingen, ik voelde dat in mijn lichaam maar vooral mijn hoofd zat vol.

Ik heb Andreas ingeschakeld en een eerst gesprek aangegaan, wat hij zou kunnen betekenen, dit voelde al zo veilig en goed, eindelijk iemand die mij als man begreep, het raakte me gelijk.
Daarna vele sessie gehad, massages, gesprekken en vele oefeningen gedaan. Ik voel me zo goed de laatste tijd, energiek en kan er weer tegenaan.

Ik blijf wel naar Andreas gaan voor de Tantra massages, wat een weldaad, wat een geweldige ervaring is dat steeds, hij neemt je mee op reis zeg ik altijd. Ik kan me helemaal overgeven en voel me daarna weken zo vrij en ontspannen. Wat een geweldige benadering heeft die Andreas. Een topper noem ik hem altijd. Bedankt en tot snel.
Sytze Van Keppel from Zwolle wrote on 5 February 2019:
Wat een fantastische ervaring met Andreas!Een goed onderlegde,professionele en uiterst aimabele man die weet waar hij het over heeft en een geweldige tantra massage heeft gegeven. Wat geweldig dat je op deze manier zoveel energie kunt opwekken en geven....
Sytze
Deelnemer workshop from Nederland wrote on 20 January 2019:
Ik heb toch de behoefte om mijn ervaring te delen voor andere mannen die nog twijfelen over meedoen aan een workshop van Andreas.
Het was 22 december 2018, ik was erg vroeg wakker en onrustig en dacht een aantal keer, past dit wel bij mij?
En nu kan ik zeggen, ja het was een geweldige dag, wat een ervaring. Bij binnenkomst voelde ik gelijk dat het goed voelde,12 vreemde andere mannen en gelijk kletsen en koffie drinken. Al snel zakte de onrust weg en daar kwam plezier en een vertrouwd gevoel voor in de plaats.
Andraes neemt de je deze dag mee met allerlei oefeningen, voorbeelden, aanrakingen en commitment maar vooral ook veel uitleg. Ik had niet bedacht dat het item intimiteit zoveel kan betekenen. Prachtig om dit te ervaren met een groep andere mannen, respect, waardevol en vooral je goed voelen. Het belangrijkste is dat Andreas je steeds het gevoel geeft dat je gewoon jezelf mag zijn en nergens aan hoeft te voldoen. Dus ik kan het iedereen man aanraden een keer mee te doen. Bedankt en blij dat ik dit hier kan delen. X
Daan from Groningen wrote on 7 December 2018:
Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Andreas. Het voelde direct goed en professioneel. Dat zijn twee belangrijke waarden voor mij. Ik kwam voor een spirituele vraag om mijn lichaam beter te leren kennen en ben dichter bij mijzelf gekomen.
Andreas heeft mij goed en heerlijk gemasseerd. Echt een aanrader.
J & F from Overijssel wrote on 5 December 2018:
Ik wilde hier graag een reactie achterlaten over Kaya Massages en coaching. Onlangs hebben wij onze tweede partner coaching sessie gehad. Het heeft ons zoveel gebracht, onze relatie zat vast. We konden er zelf niet uitkomen hoe het verder moest. Andreas heeft ons zoveel inzichten gegeven en vooral wat we nodig hebben. En dat is voor alle twee anders, dat is iets wat je vaak niet door hebt. Mijn verwachtingen waren anders, we begrijpen elkaar nu veel beter en ik moet zeggen, het gaat goed met ons.

Wat ik heel sterk waardeer in Andreas is dat hij precies weet waar het over gaat, hij kent het homo leven. Weet wat er gaande is, dat was voor ons zo fijn, we konden gewoon alles vertellen. Andreas begreep dit zonder oordeel en boog het om tot wat waardevols. Erg fijn ook dat seksualiteit breed besproken is, daar is veel veranderd. Nogmaals Andreas, je hebt ons ontzettend geholpen en we kunnen er weer tegenaan. Bedankt.
Hans from Groningen wrote on 21 October 2018:
Gewoon goed, een masseur met aandacht voor het lichaam en niet voor zicht zelf, geen fratsen. Je bent weer helemaal opgeknapt na een massage bij Andreas.
Klaas P. from Heerde wrote on 21 October 2018:
Hallo Andreas,

Ik wil hier graag mijn ervaring delen. Ik kwam bij je als grijs muisje, wist niets, kon niets en wist niets van het leven.

Je begon met wat massages, ik merkte daar al dat ik steeds meer ging voelen. Vooral je coaching en ademhaling tijdens de massages deden me erg goed, ik mocht er van genieten, ik mocht geluid maken, ik mocht ademen, ik mocht er zijn.

Na een aantal massages met coaching heb ik een Tantra massage ontvangen, wat was dat een openbaring, ik vond het heel eng en durfde me eerst niet te geven, eigenlijk weer een stap terug. Dat had je natuurlijk gelijk door en met wat extra aanmoediging ging ik ervan genieten en werd het een fantastische massage. Wat een ontlading van jarenlange frustratie, ik voelde mezelf nu eens echt, diep van binnen.
Ik ben zo blij met deze ontwikkeling, ik ben een heel ander mens geworden. En dat alleen maar met massages, maar ja, wat voor massage en wie geeft deze, daar zit een groot verschil. Bedankt en tot snel. Klaas.
Sander uit Ede wrote on 2 September 2018:
Het was een fijne middag bij je. Ik voelde me welkom en vertrouwd in het moment.
De intensiteit was best heftig en toch voel ik me meer ontspannen dan daarvoor. Het raken van de diepere energie is een fijne ervaring.
Mijn lichaam is, zoals je al noemde, erg sensitief en ik neem veel waar met alle voelsprieten op mijn lijf.

Je hebt me aan het denken gezet met de opmerking om die sensitiviteit en energie meer te verdelen en niet te snel in รฉรฉn vak te plaatsen.
Je handen voelde voor mij heel warm en op een verrassende manier, in een eerste ontmoeting, heel geborgen.
De seksuele energie is bij mij erg sterk, dat weet ik van mezelf. Ik ben nieuwsgierig hoe dit op een mooie manier meer in balans te hebben en daardoor wellicht meer rust te krijgen.

Er gaat veel door mijn hoofd (positief). Ik heb het doel om mezelf daarin te begrijpen. Waar komt het vandaan? Welke reactie op welk moment? Wat zegt aanraking voor mij? Fysieke aanraking en mentale aanraking onderscheiden (of juist combineren).
Zoals je leest, geen structuur haha...maar wel de wil om hieraan een vervolg te geven. Bedankt en tot snel