Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
61 berichten.
Deelnemer uit Gelderland heeft geschreven op 18 juni 2022
Ik kom regelmatig bij Andreas voor een tantramassage. Onlangs heb ik meegedaan aan een Kaya workshop van een hele dag. Mijn intenties waren om mijn grenzen op te zoeken, uit mijn comfort zone te gaan en me prettig te voelen in een groep.
Ik vond het spannend om deze dag aan te gaan, je ontmoet en werkt samen met een groep mannen die je niet kent.
De dag begon met een kennismaking en de eerste aanraakoefeningen. Het mooie is dat je steeds wisselt van partner. Gaandeweg viel de spanning weg en voelde ik mij รฉรฉn met de groep.
In de loop van de dag gingen we naakt en deden we diverse tantra rituelen, mediteren en tantra massages. Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd met een zeer uitgebreide en smakelijke lunch. Waarbij we elkaar nader konden leren kennen.
De begeleiding van Andreas en team was geweldig en hebben er een mooie dag van gemaakt voor ons allen.
Ik vond deze intensieve dag een geweldige beleving. Mijn intenties zijn gelukt en heb nog dagen nagenoten.
ย 
Jan uit Hardenberg heeft geschreven op 2 mei 2022
Gefeliciteerd met je tienjarig jubileum.Hoop in de nabije toekomst weer te komen..๐Ÿ‘โค
Art uit Apeldoorn heeft geschreven op 15 maart 2022
Ik wil graag wederom een reactie plaatsen over mijn ervaringen met Andreas van Kaya massages en coaching.
Ik heb bijna een jaar geleden het traject van de Kaya life coaching i.c.m massages afgesloten. Sindsdien kom ik regelmatig voor een heerlijke, ontspannende tantra massage bij Andreas. Elke massage wordt met passie gegeven en geeft een gevoel van geborgenheid, intimiteit en blijft een geweldige ervaring. Alhoewel mijn coaching sessies zijn afgerond is Andreas altijd geรฏnteresseerd en betrokken. Ik mag altijd op hem terugvallen als dat wenselijk is. Binnenkort is de massage workshop waar ik een volgende stap hoop te maken in mijzelf zijn.
Andreas, namaste.

Voor eenieder, ga het ervaren.
Kevin uit Eindhoven heeft geschreven op 13 maart 2022
Andreas is een fijne zachtaardige man die vooral zijn vak verstaat.
Deze man ziet je , luistert echt naar je en geeft je vanaf het eerste moment een thuis gevoel.

JIJ MAG ER ZIJN!

De eerste keer vond ik net zoals ieder ander spannend en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten.
Hoewel ik redelijk thuis ben ik de massage wereld en ook op het gebied van coaching, zijn de massages van Andreas veruit de beste.
Ik ben vanuit mijzelf vooral een gever en vind het lastiger om te ontvangen of de controle te laten gaan.

Wouw je droomt en glijd weg tijdens de sessie , vol overgave want het vertrouwen is er gewoon.
De aanrakingen zijn teder, respectvol en passioneel.
Elke keer mag ik wat zachter naar mijzelf zijn en dat is merkbaar en voelbaar (werkt maanden door) nadat ik een massage heb ondergaan.

Hij neemt echt de tijd en is oprecht geรฏnteresseerd als mens en als coach.

Dank je Andreas voor de inzichten ,maar zeker ook voor het verzachten van mijzelf.

Deze sympathieke masseur is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Geniet ervan!

Kevin
Arnold uit Apeldoorn heeft geschreven op 12 maart 2022
Ik ben inmiddels diverse keren bij Andreas geweest.
Ofschoon ik al andere coachingstrajecten gedaan heb, is de aandacht voor sommige issues daar altijd wat onderbelicht gebleven. Deels omdat er geen ruimte voor was, deels omdat ik mij niet voldoende veilig voelde. Bij Andreas is die ruimte en veiligheid er wel. Alles is bespreekbaar in een sfeer van vertrouwen.
Natuurlijk zijn de massages heerlijk, maar Andreas biedt veel meer. Zo heb ik sessies gedaan waarbij stress ontladen middels diverse oefeningen aan de orde kwam naast algemene coaching.
Ofschoon ik er voor mijn gevoel nog lang niet ben, heb ik dankzij zijn rustige en onbevangen benadering, waarbij hij het ook niet schuwt me af en toe een spiegel voor te houden, al flinke stappen gemaakt.
Klaas uit Emmen heeft geschreven op 10 maart 2022
Hierbij mijn reactie op de massages van Andreas. Deze zijn gewoon goed, heerlijk en vooral ontspannen. Het is altijd weer prettig om te ondergaan, ook kan Andreas de spieren goed los krijgen. Ik voel me stukje beter als ik weer naar huis rijdt. Ga het ook proberen.
Johan uit Zwolle heeft geschreven op 8 maart 2022
Ik kom al jaren bij Andreas, ik kijk er naar uit als het weer zover is. Een weldaad voor het lichaam, maar ook voor je mind. De massage is geweldig, vol overgave laat ik mij behandelen. Bedankt
Alex uit Lelystad heeft geschreven op 7 maart 2022
Ik heb lang gezocht naar een therapeut die mij kan geven wat mijn lichaam nodig heeft. De meeste masseurs geven je een behandeling, maar het na-effect is dan weinig. Bij Andreas duurt het echt dagen lang, dat enorme relaxte gevoel, de energie die dagen stroomt. Wat hij nu precies doet weet ik niet, dat het een aanrader is, dat is zeker.
Peter uit Sneek heeft geschreven op 7 maart 2022
Ik ga geregeld naar Andreas, omdat het altijd een feestje voor mijzelf is. Even niets moeten, ik zit altijd zo in mijn hoofd, bij Andreas heb ik daar geen last van. Andreas weet precies hoe dit aan te pakken, hij kan letterlijk een lichaam lezen. Echt klasse, tot snel.
Maurice uit Rotterdam heeft geschreven op 7 maart 2022
Nergens me zo letterlijk in goede, veilige en warme handen gevoeld als bij Andreas โค๏ธ Een unieke prachtige intense beleving! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’ een geschenk aan jezelf. ๐Ÿ˜Š
Bert uit Amersfoort heeft geschreven op 7 februari 2022
Van vrienden een cadeaubon ontvangen voor Kaya massage. Ik heb elders meerdere malen tantra massages gehad. Na een korte kennismaking begint de massage met een sarong ritueel en ademhalingsoefeningen. Daarna volgt de massage met warme olie en de magische handen van Andreas. Tijdens de massage ben ik helemaal van de wereld. Dit alles in een prettige ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Andreas is professioneel, integer, de rust zelve. Ik vond zijn massage een geweldige ervaring, misschien wel de beste tantra massage ooit. Kom zeker terug.
Johan uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 januari 2022
Het was weer mogelijk om een massage te ondergaan. En wat was ik er aan toe.
Als je een tijd niet bent geweest merk je de enorme toewijding waarmee Andreas te werk gaat. Het hele lichaam hunkerde naar nog meer naar alle aanrakingen. Wat is het dan fijn dat Andreas er is. Wat een weldaad, healing en energie boost.
Bedankt man. Je bent echt een kunstenaar.
Abe uit Utrecht heeft geschreven op 28 augustus 2021
Ik heb de massage als zeer relaxed en ontspannend ervaren. Door de muziek op de achtergrond kom je in een andere wereld. De warme olie is een weldaad! Ik was ietwat gespannen door mijn motor-rit maar was die spanning na 15 minuten kwijt.
Gerrit uit Meppel heeft geschreven op 4 augustus 2021
Ik ben nu een aantal keren voor een massage geweest. Begonnen met een awakening massage, daarna is het tantramassage geworden op de futon met heerlijk warme olie. Iedere keer is de massage een intense ervaring waarbij ik mijn gedachten los laat, kan ontspannen en volop energie krijg wat nog dagen doorwerkt. Tijdens de massage gaat mijn lichaam trillen als ontlading van de stress. Andreas is een sympathieke, integere man die je van begin af aan op je gemak stelt.
Helaas gaat de tijd altijd snel voorbij en
kijk ik weer uit naar de volgende sessie.
Andre uit Sneek heeft geschreven op 1 juni 2021
Gewoon helemaal ok, geen ingewikkeld gedoe, genieten en meer niet.
Wilfred uit Utrecht heeft geschreven op 22 mei 2021
Wat een gewelde massage en ervaring was dit. Ik had voor het eerst een Awakening massage geboekt, ik vond het maar spannend. Ik was al snel gerust gesteld nadat toen ik binnen was , en langzaam voelde ik me rustig worden.
Wat ik nooit had verwacht is dat mijn hele lichaam begon te trillen en te bewegen, dit voelde eigenlijk geweldig. Het is dan letterlijk dat je was loslaat.
Na de massage legde Andreas uit wat hij had gevoeld in mijn lichaam, daar kun je echt wat mee. Op naar het vervolg, want het blijft niet bij een keer. Bedankt Andreas. ?
Art uit Apeldoorn heeft geschreven op 1 mei 2021
Ik wil graag mijn ervaringen met Andreas van Kaya Massages en Coaching delen.

Vorig jaar kreeg ik een burn-out en voelde mij lichamelijk niet goed. Met de reguliere hulpverlening kwam ik niet verder. Ik kwam na een zoektocht bij Andreas uit en herkende veel in zijn Kaya life coaching.
Tijdens de uitgebreide kennismaking bleek dat mijn problemen terug te leiden zijn naar trauma's in mijn vroege jeugd. Mijn (zelf)vertrouwen was beschadigd waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling werd beรฏnvloed. Het gesprek met Andreas voelde vertrouwd aan en sindsdien doe ik Kaya life coaching i.c.m. massage. Uiteindelijk zijn lichaam en geest met elkaar verbonden.

Andreas is professioneel, integer, respectvol, luistert echt en stelt zich helemaal ten dienste van mij. Hij oordeelt of veroordeelt niet en laat je in je waarde. Ik ervaar de intensieve coaching sessies soms confronterend, emoties komen los. Ik mag en kan me laten gaan, dit werkt heel bevrijdend en helend. Het verleden is verwerkt en kan ik los laten. Ik heb geleerd van mijzelf te houden en mag er zijn. Anderen zullen zeggen je bent een ander mens. Ik zeg: ik ben mijzelf.

De massage begint met ademhalingsoefeningen om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te gaan. Ik kan mijn gedachten goed loslaten dankzij de veilige en vertrouwde omgeving.
Gevolgd door een sarong ritueel en massage met warme olie op de futon. De massage is een intense beleving van warmte en geborgenheid en geeft weer volop energie. Deze energie werkt nog dagen door.

Wat ik bereikt heb is mede te danken aan coach en mentor Andreas, een mooi mens van buiten en binnen.
Andreas, bij jou is eenieder letterlijk en figuurlijk in goede handen.
De reguliere zorg kan nog veel van je leren.
Roy uit Amsterdam heeft geschreven op 3 april 2021
Graag laat ik een reactie achter. De belevenis van deze sessie bij Andreas had zoveel impact op mij. Het gevoel van niets te moeten of aan te voldoen, hij fluistert het zelfs in je oor.
Deze woorden hebben mij zoveel gebracht, Andreas kan je dan makkelijk mee "op reis" nemen in je lichaam. Hij beschrijft het zelf ook zo. Een reis door je lichaam, alles weer voelen en beleven, zonder in je hoofd te zitten. Dat was lang geleden dat ik mij zo ontspannen voelde. Groet Roy.
Johan uit Arnhem heeft geschreven op 6 maart 2021
Eindelijk, ik mocht weer naar Zwolle. Wat was mijn lichaam er aan toe, ik heb weer geweldig genoten. Even weg van die Corona, even op reis in mijn gedachten, ik heb de nacht erop als een blok geslapen. Ik wil je heel erg bedanken voor de enorme aandacht die je schenkt aan het lichaam, het is niet te beschrijven hoe goed je het lichaam kunt aanvoelen, en vooral ook geven wat het nodig heeft. Klasse en tot snel Andreas
Franck uit Gelderland heeft geschreven op 30 oktober 2020
"Uitgangspostie: Niet bekend met een "totale massage", eigenlijk nooit echt gemasseerd.. โ€จVerwachting: Tja... wil het eens ervaren die "ontspanning?"... Is het wat voor mij? โ€จ

Persoonlijkheidskenmerk: een type dat bijvoorbeeld nooit kan slapen in bus, trein, vliegtuig en als bijrijder helemaal niet. Er is altijd wat dat afleid of me bezighoud. Een soort "controlefreak" dus. (Btw, heb geen slaapprobleem hoor ๐Ÿ™‚ ) Enne..., een vreemde man die 90 min aan mijn lijf gaat zitten? Ben niet preuts maar?!! โ€จ

Ervaring: Niet geslapen maar wel 90 minuten lang "geen gedachten" gehad, vrijwel vanaf het begin! Daarnaast een lijf dat, zeker op het einde, helemaal "lekker" aanvoelde... Geweldig! Vaker!... โ€จ

Andreas: Net als ik in het begin een beetje onzeker en aftasten (in figuurlijke zin dan). Net een mens. Al heel snel zeker van zijn zaak. Stelde de juiste vragen, legde goed uit, geen "zweverig gedoe" en daarna doen. Veel respectvolle aandacht voor signalen, verbaal en non-verbaal. 100% inzet.
Rust... Professioneel! Aan te bevelen, echt aan te bevelen!"