Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
75 berichten.
Marcel uit Ommen schreef op 12 februari 2024
Hierbij mijn ervaring, ik kwam het afgelopen jaar er steeds meer achter dat ik mijn gevoel kwijt raakte, ik zat meer en meer in mijn hoofd.
Ik heb dit met mijn vrouw besproken, en ook zij herkende mijn issue. Samen met haar zijn we op zoek gegaan naar iemand die hier iets mee zou kunnen. Zo kwamen we bij Andreas terecht.
De eerste keer natuurlijk heel spannend, is dit wel de juiste persoon hiervoor? Maar nu kan ik zeggen, ja dat is hij. Wat een duidelijke werkwijze, wat een aandacht en eindelijk iemand die mij begrijpt. Ik heb nu 3 sessie's gehad en merk al zo een groot verschil, het lijkt dat ik weer emoties voel. Heel erg bedankt tot nu toe en tot de volgende sessie.
Bert uit Amersfoort schreef op 5 januari 2024
Tegen de herfstdip onlangs naar Andreas geweest voor een uitgebreide tantra massage. Ik er had behoefte aan om mezelf te laten verwennen .
Andreas voelt exact waar de spanning in mijn lichaam zit. Elke keer is de massage een bijzondere ervaring, waarbij ik mijn gedachten los kan laten en overgeven aan zijn magische handen.
Andreas graag tot de volgende keer.

๐Ÿ™
Marcel uit Leeuwarden schreef op 4 januari 2024
Deze week eindelijk de stap genomen om een afspraak te maken met Andreas.
Daar heb ik zeker geen spijt van, wat een heerlijke ontspannen tijd. Je krijgt echt alle aandacht en zoals hij zelf schrijft liefdevolle aanrakingen.
Mijn hele lichaam voelde ik weer en overal stroomde van alles.
Bedankt Andreas
Bob uit Nijverdal schreef op 14 september 2023
Mijn Kaya.....
Sinds een jaar of 4 ga ik regelmatig naar Kaya Massages. In het begin was het wennen. Ik zat in een periode na verlies van een levenspartner.
Het huidcontact was op dat moment ook heel belangrijk. En Andreas werd mijn grote steunpilaar. Zijn armen om me heen....zijn fysieke nabijheid en zijn heerlijke massage. Ik was toen emotioneel niet sterk en ook lichamelijk was ik niet erg ontspannen. Mede door de massages en de gesprekken naar aanleiding daarvan kreeg ik veel steun van Andreas en kon ik ook geheimen met hem delen. Ik kan me nu beter ontspannen. Zรณ fijn....nog steeds heel dankbaar daarvoor.
En na vier jaar is het helemaal mooi. Andreas heeft me geholpen om frustraties m.b.t. mijn eigen lichaam weg te leggen en opzij te schuiven. Ze zijn er nog wel, maar bij hem doet het me niet zoveel.

Ik kan me nu heerlijk overgeven aan zijn masserende handen en dat is soms zรณ intens, dat ik het bijna niet kan verdragen. Ik treed bijna buiten mezelf, zo voelt het.

Dit is een lang proces geweest. Van een geblokkeerde man werd ik langzamerhand iemand die zich heerlijk kan overgeven aan die liefdevolle massages. Ik ontvang er bovendien heel veel nieuwe energie door en daarna zit ik meestal ook veel lekkerder in mijn vel.
Wat een fijn steunpunt in mijn leven, deze masseur en begeleider. TOP.

Bob uit Nijverdal
Hans uit Hengelo schreef op 16 augustus 2023
Ik heb nu verschillende tantra massages gehad en het heeft even geduurd voordat ik mij helemaal overgaf. Maar afgelopen vrijdag was ik op een gegeven moment zo ontspannen dat ik mij kon overgeven aan Andreas. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Ik was na de behandeling dan ook compleet ontspannen. En ik kijk uit naar de volgende behandeling.
Daan uit Leeuwarden schreef op 11 juli 2023
Afgelopen week heb ik mijn traject met Kaya afgesloten, graag deel ik mijn ervaring
Coaching:
Het begon met de opdracht om op te schrijven wie is Daan. Dat heeft me de ogen erg geopend. Als gevolg van jouw coaching zou ik op deze vraag nu anders reageren. Met name vanwege het feit dat ik eigen ben wie ik ben en dat is volmaakt. Mezelf beschrijven is alleen maar een weergave hoe mijn Ego mijn graag wil zien en/of een vertaling hoe anderen over mij denken, oordelen.
Ik heb nu veel meer voor ogen met welke waarden ik in het leven sta:
Verbondenheid
Wederkerigheid
Geborgenheid
Betrouwbaarheid
Veiligheid

In de eerste maanden ben ik de metafoor kleine Daan steeds weer in staat gesteld om tot rust te komen, emoties te kanaliseren en het gewicht ervan te verlichten.

Daarna met het stappenplan van Kaya geleerd om de tijd te nemen voordat ik reageer op zaken die op mijn pad komen.

Tot slot de visie weer naar voren te richten en hiermee mezelf steeds centraal stel.
Gevoelens naar diegene die een aanleiding zijn waarom ik nog steeds bepaalde emoties kan hebben mogen er zijn. Ik weet ook dat contact met deze personen niet goed voor mij is tot het moment dat ik zelf in alle liefde hun het beste in hun leven kan toewensen. Alle andere vormen zijn van gedachtes aan die personen zijn niet erg maar ook niet zinvol om mee verder te gaan. Dat is dan nog waar het gekwetste ego zijn kop op steekt. en dat Egoโ€ฆ.laat die maar in zijn sopje gaar koken

Massages:
Wat een reisโ€ฆโ€ฆ.
Hoezeer ik bij aanvang in mijn hoofd zat in plaats van te voelen en hoe ik steeds op een andere manier stapjes maakte en het kon ontvangen. Ejaculatie was geen doel, daar lag dan ook geen focus. Afgelopen week ook weer volledige rust en ontspanning en werkelijk diep weg gezonken in mijn eigen zijn.

Andreas:
Jouw aanpak werkt. bijzonder vind ik dat je je goed voorbereidt op de sessies, je put uit diverse bronnen en ervaringen om mij te begeleiden. Aanvankelijk strenger maar dat was ook nodig, spiegelend. Mijn dank is groot en ik blijf in contact, nu neem ik even rust.

Ik hoop dat jij in balans kunt blijven en luister naar jezelf.
Johannes uit Leusden schreef op 10 juli 2023
Wat was dit een geweldige ervaring, ik heb er even op moeten wachten, wat het meer dan waard is. De enorme aandacht die Andreas er in legt is zo bijzonder. Hij weet precies waar de aandacht naar toe
moet gaan, daar wordt je dan ook geraakt. Ik vond dit zo bijzonder en mooi om te beleven, je mag het loslaten dat valt soms niet mee, na een tijdje kom je vanzelf in deze overgave. Hoe hij dat doet weet ik niet, maar dat het geweldig voelt staat vast. Bedankt Andreas
Deelnemer uit Lochem schreef op 17 april 2023
Ha Andreas!

Nu een week sinds ons mooie weekend!!
Ik vond het werkelijk bijzonder en heb genoten van de prachtige mannen, stuk voor stuk, de mooie gesprekken, de betekenisvolle oefeningen en opdrachten, de spannende avonden, de locatie en het eten. Kortom alles.
Nu bijna een week later loop ik nog op een soort wolk van energie! Ik vond het echt geweldig en super indrukwekkend, ook wat Jan, Jos en Marc ons geboden hebben. Gewoonweg fantastisch. Ik voel me gegroeid als man en zo blij dat ik de kans had dit mooie weekend met iedereen mee te maken! Met een aantal mannen heb ik nog wat contact.

Ik wil je nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken voor het organiseren van dit weekend!! Uit eigen belang hoop ik uiteraard op een mooi vervolg in de toekomst!! ๐Ÿ˜‰
BEDANKT ๐Ÿ™๐Ÿฅฐ
Karel uit Almelo schreef op 26 maart 2023
Na een paar massages voelt het nu eindelijk goed, ik merk ook dat ik nu dichter bij mezelf ben. Merk dit met name op mijn werk, mijn collega's zien wat meer rust, maar vooral vrolijkheid. Dat ik spreek vanuit openheid en krijg daardoor mooie feedback terug van mijn baas.. Wilde het graag laten weten, hier schrijven voelt ook goed. Tot de volgende massage.
Henry uit Hoogeveen schreef op 26 maart 2023
Het was een confronterende en goeie sessie. De coaching was heel goed, ik moet ook leren anderen te vertrouwen. De sessies met jou helpen daarin. Zodat ik in elk geval jou kan leren vertrouwen.

De massage was heel goed, inderdaad een openbaring. Zo kan ik naar de binnenste cirkel komen. Er is nog een weg te gaan. De weg wordt geblokkeerd door twijfel en schaamte. En ik merk dat ik daarbij nog door de lagen van de cirkels heen en weer wordt ge-pingpongd.

Even een leuk detail:
Na de sessie met jou, op de terugweg van Zwolle naar Hoogeveen was ik heel ontspannen. Ik voelde me lichter.
Ik moest lachen om chauffeurs in andere auto's die me voorbij scheerden. Ik dacht 'Jullie kunnen racen om 5 minuten eerder thuis te zijn, รญk ben al thuis!'
Erkan uit Deventer schreef op 16 maart 2023
Ik wil de bijzondere massage ervaring graag delen, want wat is dit een geweldige belevenis.
Je wordt op alle manieren uitgenodigd om los te laten, je te laten gaan, wat daarnaast ook best lastig was.
Want waar mag je tegenwoordig helemaal jezelf zijn, gewoon vertellen wat voor gedachten je soms hebt. Je fantasie delen, ik vond het zo bijzonder, maar ook intensief. Andreas legt ook alles zo mooi uit, dat een sessie maar een korte indruk is van wat je mag zijn. Dus een vervolg komt er zeker, ik wil graag weten wat er nog meer los komt. Ga het ook ervaren. Tot binnenkort Andreas .
Pascal uit Eelde schreef op 2 februari 2023
Graag laat ik hier een reactie achter, gewoon omdat Andreas dat verdient. Je gaat voor de eerste keer heen, zoals Andreas al vertelde, dat het logisch is dat je wat spanning voelt. Wat gaat er gebeuren?

Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren, ook ik was gespannen en onrustig toen ik naar Zwolle reed. Maar eenmaal binnen was het snel anders, Andreas signaleert dat gelijk, eigenlijk blijft dat ook zo, het is bijna ongelooflijk wat hij ervaart ziet of voelt. Hij weet je precies te geven wat je nodig hebt, weet je precies te raken waar de weerstand zit. Ik ben nog steeds zo blij dat ik gegaan ben, wat een prachtige ervaring. Wat een aandacht voor jou als persoon, ik voelde allerlei emoties komen en gaan. Ik wil eigenlijk hier alleen maar melden, ga er naar toe, beleef het, dan snap je mijn woorden beter. Nogmaals Andreas bedankt voor de fijne middag, tot gauw, want de volgende afspraak staat al.
Dirk uit Leeuwarden schreef op 10 november 2022
Andreas,
Jou tantra massage gun je iedere man maar vooral mijzelf. Wat een beleving. Ken je nu een aantal jaren maar iedere keer is het weer een ervaring die je meeneemt. Zie erg uit naar een volgende keer. Voor alle mannen die twijfelen is mijn advies: GA ERVOOR.
Peter uit Doetinchem schreef op 30 oktober 2022
Maanden en maanden lang getwijfeld of ik een afspraak ging maken, het is toch spannend merkte ik. Toen ik uiteindelijk de afspraak maakte, zie ik tegen mezelf nu niet meer denken maar er voor gaan.

Nu denk ik alleen maar was ik maar jaren eerder gegaan. (met een zucht ) Andreas ontvangt je op een manier zodat je meteen in de ontspanning komt, de druk valt weg en je wilt daar veel langer blijven. Wat een geweldige ervaring zijn die massages, ik heb nu 2 afspraken gehad en kan iedereen vertellen, wacht niet langer maar GA. Bedankt Andreas.
Deelnemer uit Gelderland schreef op 18 juni 2022
Ik kom regelmatig bij Andreas voor een tantramassage. Onlangs heb ik meegedaan aan een Kaya workshop van een hele dag. Mijn intenties waren om mijn grenzen op te zoeken, uit mijn comfort zone te gaan en me prettig te voelen in een groep.
Ik vond het spannend om deze dag aan te gaan, je ontmoet en werkt samen met een groep mannen die je niet kent.
De dag begon met een kennismaking en de eerste aanraakoefeningen. Het mooie is dat je steeds wisselt van partner. Gaandeweg viel de spanning weg en voelde ik mij รฉรฉn met de groep.
In de loop van de dag gingen we naakt en deden we diverse tantra rituelen, mediteren en tantra massages. Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd met een zeer uitgebreide en smakelijke lunch. Waarbij we elkaar nader konden leren kennen.
De begeleiding van Andreas en team was geweldig en hebben er een mooie dag van gemaakt voor ons allen.
Ik vond deze intensieve dag een geweldige beleving. Mijn intenties zijn gelukt en heb nog dagen nagenoten.
ย 
Jan uit Hardenberg schreef op 2 mei 2022
Gefeliciteerd met je tienjarig jubileum.Hoop in de nabije toekomst weer te komen..๐Ÿ‘โค
Art uit Apeldoorn schreef op 15 maart 2022
Ik wil graag wederom een reactie plaatsen over mijn ervaringen met Andreas van Kaya massages en coaching.
Ik heb bijna een jaar geleden het traject van de Kaya life coaching i.c.m massages afgesloten. Sindsdien kom ik regelmatig voor een heerlijke, ontspannende tantra massage bij Andreas. Elke massage wordt met passie gegeven en geeft een gevoel van geborgenheid, intimiteit en blijft een geweldige ervaring. Alhoewel mijn coaching sessies zijn afgerond is Andreas altijd geรฏnteresseerd en betrokken. Ik mag altijd op hem terugvallen als dat wenselijk is. Binnenkort is de massage workshop waar ik een volgende stap hoop te maken in mijzelf zijn.
Andreas, namaste.

Voor eenieder, ga het ervaren.
Kevin uit Eindhoven schreef op 13 maart 2022
Andreas is een fijne zachtaardige man die vooral zijn vak verstaat.
Deze man ziet je , luistert echt naar je en geeft je vanaf het eerste moment een thuis gevoel.

JIJ MAG ER ZIJN!

De eerste keer vond ik net zoals ieder ander spannend en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten.
Hoewel ik redelijk thuis ben ik de massage wereld en ook op het gebied van coaching, zijn de massages van Andreas veruit de beste.
Ik ben vanuit mijzelf vooral een gever en vind het lastiger om te ontvangen of de controle te laten gaan.

Wouw je droomt en glijd weg tijdens de sessie , vol overgave want het vertrouwen is er gewoon.
De aanrakingen zijn teder, respectvol en passioneel.
Elke keer mag ik wat zachter naar mijzelf zijn en dat is merkbaar en voelbaar (werkt maanden door) nadat ik een massage heb ondergaan.

Hij neemt echt de tijd en is oprecht geรฏnteresseerd als mens en als coach.

Dank je Andreas voor de inzichten ,maar zeker ook voor het verzachten van mijzelf.

Deze sympathieke masseur is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Geniet ervan!

Kevin
Arnold uit Apeldoorn schreef op 12 maart 2022
Ik ben inmiddels diverse keren bij Andreas geweest.
Ofschoon ik al andere coachingstrajecten gedaan heb, is de aandacht voor sommige issues daar altijd wat onderbelicht gebleven. Deels omdat er geen ruimte voor was, deels omdat ik mij niet voldoende veilig voelde. Bij Andreas is die ruimte en veiligheid er wel. Alles is bespreekbaar in een sfeer van vertrouwen.
Natuurlijk zijn de massages heerlijk, maar Andreas biedt veel meer. Zo heb ik sessies gedaan waarbij stress ontladen middels diverse oefeningen aan de orde kwam naast algemene coaching.
Ofschoon ik er voor mijn gevoel nog lang niet ben, heb ik dankzij zijn rustige en onbevangen benadering, waarbij hij het ook niet schuwt me af en toe een spiegel voor te houden, al flinke stappen gemaakt.
Klaas uit Emmen schreef op 10 maart 2022
Hierbij mijn reactie op de massages van Andreas. Deze zijn gewoon goed, heerlijk en vooral ontspannen. Het is altijd weer prettig om te ondergaan, ook kan Andreas de spieren goed los krijgen. Ik voel me stukje beter als ik weer naar huis rijdt. Ga het ook proberen.