Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
43 berichten.
Kees uit T. schreef op 23 mei 2019:
Voor de twijfelaar: niet langer doen maar gaan!
Uitstekende, integere massage vol zorg en aandacht gegeven.
Enorm diep effect, ook daarna. Van harte aanbevolen. Dank voor vandaag Andreas!
Leo uit Utrecht schreef op 5 mei 2019:
Een mooie ervaring, ik kan er weer tegen. Je massage was geweldig fijn en goed voor mijn lichaam.
Joost uit Dronten schreef op 7 april 2019:
Het was een fijne en intense sessie.
Ik voel me zeer op me gemak bij je. Mezelf los te laten, alles te mogen voelen wat er op dat moment naar boven komt heb ik als zeer aangenaam ervaren. Precies wat ik nodig heb en zo nu en dan behoefte aan heb.

Fijn dat ik bij jou geen weerstand voel, integendeel juist de vrijheid om te voelen. En dat maakt veel los, zoals je hebt gemerkt.

Bij thuiskomst, zat ik nog vol met die fijne energie en na een heerlijke nacht is de volgende dag ook goed begonnen. Wel voelde ik mijn lijf nog reageren. Vast de uitwerking van de intense beleving. Ik heb erg genoten van de aanraking en de (ont)spanning. Dank je.
Sander uit Meppel schreef op 23 maart 2019:
Hallo Andreas,

Ik wil het nogmaals zeggen: Wat was het een fijne massage en een fijn gesprek. Het was een heel goed besluit om bij jou weer eens een massage te ontvangen, ik kon dit heel goed gebruiken.

Ik had buiten pas door hoe lang we waren uitgelopen. Duizendmaal dank voor je toewijding en ik kom binnenkort graag weer terug.

Een fijn en liefdevol weekend gewenst.
Jelle uit Leeuwarden schreef op 21 maart 2019:
Hallo Andreas,

Bedankt voor de heerlijke massage gisteren. Heb er heerlijk op kunnen slapen. Voortreffelijke massage. Heerlijke stevige druk en het lichaam als een geheel gevoelt. Top.
Hopelijk tot gauw.

Fijne dag en groet Jelle.
Patrick uit Coevorden schreef op 21 maart 2019:
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Noch nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het doe het ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha.....

Afijn, ik ben vast besloten op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele awakening massage deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat juist door die professionaliteit je dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Tot de volgende keer.
Twan uit Gelderland schreef op 20 maart 2019:
Het was de meeste mooie ervaring die ik sinds jaren heb gehad. Ik zat een beetje in de knel met vele dingen, ik voelde dat in mijn lichaam maar vooral mijn hoofd zat vol.

Ik heb Andreas ingeschakeld en een eerst gesprek aangegaan, wat hij zou kunnen betekenen, dit voelde al zo veilig en goed, eindelijk iemand die mij als man begreep, het raakte me gelijk.
Daarna vele sessie gehad, massages, gesprekken en vele oefeningen gedaan. Ik voel me zo goed de laatste tijd, energiek en kan er weer tegenaan.

Ik blijf wel naar Andreas gaan voor de Tantra massages, wat een weldaad, wat een geweldige ervaring is dat steeds, hij neemt je mee op reis zeg ik altijd. Ik kan me helemaal overgeven en voel me daarna weken zo vrij en ontspannen. Wat een geweldige benadering heeft die Andreas. Een topper noem ik hem altijd. Bedankt en tot snel.
Sytze Van Keppel uit Zwolle schreef op 5 februari 2019:
Wat een fantastische ervaring met Andreas!Een goed onderlegde,professionele en uiterst aimabele man die weet waar hij het over heeft en een geweldige tantra massage heeft gegeven. Wat geweldig dat je op deze manier zoveel energie kunt opwekken en geven....
Sytze
Deelnemer workshop uit Nederland schreef op 20 januari 2019:
Ik heb toch de behoefte om mijn ervaring te delen voor andere mannen die nog twijfelen over meedoen aan een workshop van Andreas.
Het was 22 december 2018, ik was erg vroeg wakker en onrustig en dacht een aantal keer, past dit wel bij mij?
En nu kan ik zeggen, ja het was een geweldige dag, wat een ervaring. Bij binnenkomst voelde ik gelijk dat het goed voelde,12 vreemde andere mannen en gelijk kletsen en koffie drinken. Al snel zakte de onrust weg en daar kwam plezier en een vertrouwd gevoel voor in de plaats.
Andraes neemt de je deze dag mee met allerlei oefeningen, voorbeelden, aanrakingen en commitment maar vooral ook veel uitleg. Ik had niet bedacht dat het item intimiteit zoveel kan betekenen. Prachtig om dit te ervaren met een groep andere mannen, respect, waardevol en vooral je goed voelen. Het belangrijkste is dat Andreas je steeds het gevoel geeft dat je gewoon jezelf mag zijn en nergens aan hoeft te voldoen. Dus ik kan het iedereen man aanraden een keer mee te doen. Bedankt en blij dat ik dit hier kan delen. X
Daan uit Groningen schreef op 7 december 2018:
Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Andreas. Het voelde direct goed en professioneel. Dat zijn twee belangrijke waarden voor mij. Ik kwam voor een spirituele vraag om mijn lichaam beter te leren kennen en ben dichter bij mijzelf gekomen.
Andreas heeft mij goed en heerlijk gemasseerd. Echt een aanrader.
J & F uit Overijssel schreef op 5 december 2018:
Ik wilde hier graag een reactie achterlaten over Kaya Massages en coaching. Onlangs hebben wij onze tweede partner coaching sessie gehad. Het heeft ons zoveel gebracht, onze relatie zat vast. We konden er zelf niet uitkomen hoe het verder moest. Andreas heeft ons zoveel inzichten gegeven en vooral wat we nodig hebben. En dat is voor alle twee anders, dat is iets wat je vaak niet door hebt. Mijn verwachtingen waren anders, we begrijpen elkaar nu veel beter en ik moet zeggen, het gaat goed met ons.

Wat ik heel sterk waardeer in Andreas is dat hij precies weet waar het over gaat, hij kent het homo leven. Weet wat er gaande is, dat was voor ons zo fijn, we konden gewoon alles vertellen. Andreas begreep dit zonder oordeel en boog het om tot wat waardevols. Erg fijn ook dat seksualiteit breed besproken is, daar is veel veranderd. Nogmaals Andreas, je hebt ons ontzettend geholpen en we kunnen er weer tegenaan. Bedankt.
Hans uit Groningen schreef op 21 oktober 2018:
Gewoon goed, een masseur met aandacht voor het lichaam en niet voor zicht zelf, geen fratsen. Je bent weer helemaal opgeknapt na een massage bij Andreas.
Klaas P. uit Heerde schreef op 21 oktober 2018:
Hallo Andreas,

Ik wil hier graag mijn ervaring delen. Ik kwam bij je als grijs muisje, wist niets, kon niets en wist niets van het leven.

Je begon met wat massages, ik merkte daar al dat ik steeds meer ging voelen. Vooral je coaching en ademhaling tijdens de massages deden me erg goed, ik mocht er van genieten, ik mocht geluid maken, ik mocht ademen, ik mocht er zijn.

Na een aantal massages met coaching heb ik een Tantra massage ontvangen, wat was dat een openbaring, ik vond het heel eng en durfde me eerst niet te geven, eigenlijk weer een stap terug. Dat had je natuurlijk gelijk door en met wat extra aanmoediging ging ik ervan genieten en werd het een fantastische massage. Wat een ontlading van jarenlange frustratie, ik voelde mezelf nu eens echt, diep van binnen.
Ik ben zo blij met deze ontwikkeling, ik ben een heel ander mens geworden. En dat alleen maar met massages, maar ja, wat voor massage en wie geeft deze, daar zit een groot verschil. Bedankt en tot snel. Klaas.
Sander uit Ede schreef op 2 september 2018:
Het was een fijne middag bij je. Ik voelde me welkom en vertrouwd in het moment.
De intensiteit was best heftig en toch voel ik me meer ontspannen dan daarvoor. Het raken van de diepere energie is een fijne ervaring.
Mijn lichaam is, zoals je al noemde, erg sensitief en ik neem veel waar met alle voelsprieten op mijn lijf.

Je hebt me aan het denken gezet met de opmerking om die sensitiviteit en energie meer te verdelen en niet te snel in รฉรฉn vak te plaatsen.
Je handen voelde voor mij heel warm en op een verrassende manier, in een eerste ontmoeting, heel geborgen.
De seksuele energie is bij mij erg sterk, dat weet ik van mezelf. Ik ben nieuwsgierig hoe dit op een mooie manier meer in balans te hebben en daardoor wellicht meer rust te krijgen.

Er gaat veel door mijn hoofd (positief). Ik heb het doel om mezelf daarin te begrijpen. Waar komt het vandaan? Welke reactie op welk moment? Wat zegt aanraking voor mij? Fysieke aanraking en mentale aanraking onderscheiden (of juist combineren).
Zoals je leest, geen structuur haha...maar wel de wil om hieraan een vervolg te geven. Bedankt en tot snel
Berend-Jan uit Hattem schreef op 28 mei 2018:
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Nog nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het, doe het, ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha....
Afijn, ik ben vast besloten en op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele Awakening deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat je juist door die professionaliteit dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Je vertelde dat in deze Awakening bij mij al veel seksuele energie ging stromen dan bij menig andere. Het ging zoals het ging en dat was wat mij betreft precies goed.

Bij de Yoga les moest ik aan je denken. Moest even lachen toen ik zei 'hallo juf, gaat hij goed zo?' Werd me meer bewust dat ik het al meer voor mezelf deed dan ik eigenlijk dacht.


Tot de volgende keer.
Richard uit Almere schreef op 17 mei 2018:
Hallo mannen, graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.

De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Johan uit Zevenaar schreef op 3 april 2018:
Graag deel ik hier mijn ervaring met jullie. Enkele jaren geleden ben ik gescheiden na een huwelijk van meer dan 30 jaar. Nu was ik vrij, maar kon er niet van genieten. Ik heb mannen altijd interessant gevonden. Zo kwam ik bij Andreas terecht, ik wilde er graag eens over praten. Hoe moest ik het aanpakken, ik was zo onzeker.

Nu ben ik bijna een jaar verder, ik voel me sterk. Heb heel veel steun gehad aan de prachtige aanpak van Andreas. Al zijn oefeningen, massages en coaching hebben zijn uitwerking gehad. Ik ben weer terug op aarde en voel me zo goed. Ik wil je daarom hier bedanken, voor je inzicht, je geduld en je enorme ervaring en je inzicht in wat ik nodig had. Dank, dank, dank.... Johan.
Markus uit Almelo schreef op 13 februari 2018:
Al enige tijd geniet ik met enige regelmaat van Kaya Tantra massageโ€™s. Ik kom tijdens die sessies erg dicht bij mezelf wat mij erg blij maakt maar me ook onzeker maakt. Ik kan dit gelukkig met mijn vrouw delen en die kan daar goed mee omgaan. Aansluitend hierop heb ik vorige week een coaching sessie gehad bij Andreas en heb die als zeer bijzonder ervaren.
De coaching sessie heeft mij dmv oefeningen en opdrachten geleerd hoe ik tegen mezelf aankijk en hoe ( ik denk) dat anderen tegen mij aankijken. Dat was confronterend maar tegelijk ook mooi om hier wat mee te gaan doen. Ik krijg op deze manier meer inzicht in mezelf en van Andreas handreikingen hoe ik hier in mijn leven mee om kan gaan zodat ik hier persoonlijk meer in kan groeien en voor mijn gevoel meer ruimte kan krijgen ! Dank je Andreas.
Lars uit Emmeloord schreef op 31 december 2017:
Ik wil graag een reactie schrijven in je gastenboek. Mijn allereerste ontmoeting met Andreas was een prachtige ervaring. Ik begon met een Awakening om kennis te maken met zijn werk, die was gelijk raak zal ik maar zeggen. Er gebeurde van alles met me, de aanrakingen waren zo intens ik heb mijn lichaam lang niet zo gevoeld. Ik voelde na de massage van alles stromen door mijn lichaam, kan het niet eens beschrijven, maar het voelde zo goed, geweldig eigenlijk. Dus de volgende afspraak staat al. Bedankt Andreas en fijne jaarwisseling.
Ruud uit Amersfoort schreef op 26 november 2017:
Hallo Andreas. Ik wilde je bedanken voor de mooie sessie. Dat kan natuurlijk ook hier, iedereen mag het lezen. Onlangs ben ik bij je geweest, dat was best spannend. Ik merkte dat ik dagen van te voren al onrustig was. Ik vond het lastig om goed onder woorden te brengen waarom ik bij je kwam, dat was natuurlijk juist het idee om naar je toe te gaan. We hebben eerst kennis gemaakt en stukje coaching gedaan, daarna een massage op de tafel. In het voorgesprek voelde ik de spanning al uit mijn lichaam zakken.

Toen de massage begon kon ik me gelukkig overgeven, althans zo voelde ik me. Jij vertelde na de tijd precies wat jij had gevoeld en legde uit hoe je misschien nog meer uit je hoofd kunt gaan en meer in je lichaam. Ik ben dik tevreden met de eerst stap die ik gezet heb, er zullen er nog vele volgen. Ik voel me zo goed bij je, respectvol, begripvol, luisteren....echt luisteren bedoel ik dan. Dat was lang geleden dat iemand gewoon met aandacht naar mij luisterde, daar kom je dan snel achter. Ook aanraken mis ik erg in mijn leven, ook dat deed je zo intens en met aandacht, dat is diep binnen gekomen. Bedankt en op naar de volgende stap... tot snel!