Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
46 berichten.
Art uit Apeldoorn heeft geschreven op 1 mei 2021:
Ik wil graag mijn ervaringen met Andreas van Kaya Massages en Coaching delen.

Vorig jaar kreeg ik een burn-out en voelde mij lichamelijk niet goed. Met de reguliere hulpverlening kwam ik niet verder. Ik kwam na een zoektocht bij Andreas uit en herkende veel in zijn Kaya life coaching.
Tijdens de uitgebreide kennismaking bleek dat mijn problemen terug te leiden zijn naar trauma's in mijn vroege jeugd. Mijn (zelf)vertrouwen was beschadigd waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling werd beรฏnvloed. Het gesprek met Andreas voelde vertrouwd aan en sindsdien doe ik Kaya life coaching i.c.m. massage. Uiteindelijk zijn lichaam en geest met elkaar verbonden.

Andreas is professioneel, integer, respectvol, luistert echt en stelt zich helemaal ten dienste van mij. Hij oordeelt of veroordeelt niet en laat je in je waarde. Ik ervaar de intensieve coaching sessies soms confronterend, emoties komen los. Ik mag en kan me laten gaan, dit werkt heel bevrijdend en helend. Het verleden is verwerkt en kan ik los laten. Ik heb geleerd van mijzelf te houden en mag er zijn. Anderen zullen zeggen je bent een ander mens. Ik zeg: ik ben mijzelf.

De massage begint met ademhalingsoefeningen om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te gaan. Ik kan mijn gedachten goed loslaten dankzij de veilige en vertrouwde omgeving.
Gevolgd door een sarong ritueel en massage met warme olie op de futon. De massage is een intense beleving van warmte en geborgenheid en geeft weer volop energie. Deze energie werkt nog dagen door.

Wat ik bereikt heb is mede te danken aan coach en mentor Andreas, een mooi mens van buiten en binnen.
Andreas, bij jou is eenieder letterlijk en figuurlijk in goede handen.
De reguliere zorg kan nog veel van je leren.
Roy uit Amsterdam heeft geschreven op 3 april 2021:
Graag laat ik een reactie achter. De belevenis van deze sessie bij Andreas had zoveel impact op mij. Het gevoel van niets te moeten of aan te voldoen, hij fluistert het zelfs in je oor.
Deze woorden hebben mij zoveel gebracht, Andreas kan je dan makkelijk mee "op reis" nemen in je lichaam. Hij beschrijft het zelf ook zo. Een reis door je lichaam, alles weer voelen en beleven, zonder in je hoofd te zitten. Dat was lang geleden dat ik mij zo ontspannen voelde. Groet Roy.
Johan uit Arnhem heeft geschreven op 6 maart 2021:
Eindelijk, ik mocht weer naar Zwolle. Wat was mijn lichaam er aan toe, ik heb weer geweldig genoten. Even weg van die Corona, even op reis in mijn gedachten, ik heb de nacht erop als een blok geslapen. Ik wil je heel erg bedanken voor de enorme aandacht die je schenkt aan het lichaam, het is niet te beschrijven hoe goed je het lichaam kunt aanvoelen, en vooral ook geven wat het nodig heeft. Klasse en tot snel Andreas
Harm uit Overijssel heeft geschreven op 3 februari 2021:
Hallo Andreas,

Wat een mooie professionele en vooral informatieve website heb je.
Aan alle reacties te lezen zit het wel goed bij jou, en hoop zelf een keer te ervaren hoe het bij jou is.
En wat een fantastische foto zo achter de tralies wachtend op wat komen gaat met die Corona ellende.
Mensen willen weer in contact zijn met elkaar en dat zie je aan alles.
Hoop dat het allemaal gauw voorbij is.

Vriendelijke groet,

Harm
Franck uit Gelderland heeft geschreven op 30 oktober 2020:
"Uitgangspostie: Niet bekend met een "totale massage", eigenlijk nooit echt gemasseerd.. โ€จVerwachting: Tja... wil het eens ervaren die "ontspanning?"... Is het wat voor mij? โ€จ

Persoonlijkheidskenmerk: een type dat bijvoorbeeld nooit kan slapen in bus, trein, vliegtuig en als bijrijder helemaal niet. Er is altijd wat dat afleid of me bezighoud. Een soort "controlefreak" dus. (Btw, heb geen slaapprobleem hoor ๐Ÿ™‚ ) Enne..., een vreemde man die 90 min aan mijn lijf gaat zitten? Ben niet preuts maar?!! โ€จ

Ervaring: Niet geslapen maar wel 90 minuten lang "geen gedachten" gehad, vrijwel vanaf het begin! Daarnaast een lijf dat, zeker op het einde, helemaal "lekker" aanvoelde... Geweldig! Vaker!... โ€จ

Andreas: Net als ik in het begin een beetje onzeker en aftasten (in figuurlijke zin dan). Net een mens. Al heel snel zeker van zijn zaak. Stelde de juiste vragen, legde goed uit, geen "zweverig gedoe" en daarna doen. Veel respectvolle aandacht voor signalen, verbaal en non-verbaal. 100% inzet.
Rust... Professioneel! Aan te bevelen, echt aan te bevelen!"
Jan-Peter uit Groningen heeft geschreven op 27 september 2020:
""Bijzonder ervaring deze massage !
Je hele lichaam komt onder de handen van Andreas aan bod. Het is ontspannend. Je voelt energie vloeien door je hele lichaam. Je voelt je bloed doorstromen, je hoort je ademhaling en wordt langzamerhand steeds bewuster van je eigen lichaam. De lichamelijk aanrakingen zijn ook heel fijn en bijzonder om mee te maken. Kortom, ik ben blij dat ik het gedaan heb en zal het zeker herhalen.
Tot gauw Andreas. โ€จ
Hugo uit Noord Holland heeft geschreven op 25 juli 2020:
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in.
Je ontvangst, je praktijk, je rust/uitstraling alles voelde meteen goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad.
Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
James uit Nijmegen heeft geschreven op 29 juni 2020:
Graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, vooral nu na de crisis. Maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.
De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Weer eens helemaal aangeraakt worden. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Pieter uit Diepenheim heeft geschreven op 11 juni 2020:
Andreas verstaat de kunst van een 'warmhearted welcome', oprecht en van binnenuit. Een goed gesprek, een goede luisteraar, slim en intelligent, voorafgaand aan een behandeling waarbij hij je uitnodigt om bij jezelf naar binnen te gaan. Helend. Dankjewel Andreas!
Dick uit Assen heeft geschreven op 22 mei 2020:
Afgelopen maandag een intensieve massage van Andreas gehad , niet verteld dat m,n lopen , vooral door veel stress , zeer slecht is ...
Na deze massage ontzettend moe geweest ...
Merk dat ik nu , door alle inspanning van Andreas , ik minder moeilijk loop en dit gaat zeker nog beter worden ...
Geweldige ervaring waar ik ontiegelijk veel baat bij heb ...
Dit gaat nog meerdere vervolgen hebben en ben heel erg blij dat ik Andreas heb mogen leren kennen.
Leo uit Leeuwarden heeft geschreven op 16 mei 2020:
Hallo Andreas.

Nou ik heb het lekker even op me in laten werken ?

Ik heb de behandeling van afgelopen woensdag als zeer prettig en plezierig ervaren. Big smile op mijn gezicht ?
Ik denk dat dit ondermeer kwam doordat je me vanaf het begin af aan erg op mijn gemak wist te stellen.
Dat maakt dat ik de behandeling als heel natuurlijk heb ervaren. Ik maak binnenkort een vervolgafspraak.
Compliment!
Hans uit Zwolle heeft geschreven op 13 mei 2020:
Was was ik er aan toe om weer aangeraakt te worden. En wat een weldaad om weer op het matras te mogen liggen, lekker muziekje, warme olie.

Het was geweldig Andreas, blij dat je weer aan het werk mocht. Je kunt het nog steeds als geen ander. En voor degene die twijfelen, Andreas heeft echt alle maatregelen genomen om je veilig te laten voelen. Dus maak ook die afspraak!!!
Roelof uit Assen heeft geschreven op 18 maart 2020:
Vorige week eerste keer een ontspannings-massage mogen ontvangen ...
Andreas is een warm , integer mens waar je je volkomen op je gemak voelt ...
Zeer zeker aan te raden en het was zeker niet mijn laatste keer ... eerder het begin van vele vervolg sessies ..
Johan uit Hattem heeft geschreven op 5 februari 2020:
Ik kijk met genoegen terug op mijn eerste Tantra massagesessie vorige week bij jou.
Ik was aangenaam verrast door de enorme overgave en toewijding waarmee je werkt.
Je geeft je letterlijk volledig over aan de intense fysieke interactie.
Dat was heel prettig en vertrouwd. Het voelde echt geweldig en ook heel oprecht en intiem.
Ook de sfeer en ambiance vond ik aangenaam en ontspannen. Ik voelde me vrijwel onmiddellijk thuis.
Ik ben dan ook in alle opzichten blij dat ik de stap over de drempel gezet heb.
Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten.
Verder wens ik je alvast veel succes met de workshop van zaterdag a.s.

Alle goeds, Johan.
Peter uit Oldenzaal heeft geschreven op 28 januari 2020:
Vorige week een tantra massage gehad van Andreas. Het was van het begin tot het eind een TOP ervaring!
Ik kwam binnen in de mooie en lekker warme praktijkruimte. Je voelt je direct bij Andreas op je gemak! Eerst even een praatje en daarna in sarong de ademhalingsoefeningen. Je komt dan al helemaal in de overgave. Je hoeft niets te doen. Geef je gewoon over aan Andreas, geniet en de rest komt vanzelf. De sarong gaat af en dan begint op de matras de massage. Werkelijk een sensationele beleving. Andreas "luistert" goed naar je lichaam. Hij speelt daar supergoed op in en weet elk gevoelig plekje van je lichaam te vinden.
Je besef van tijd is tijdens de massage helemaal weg. Je bent gewoon even van de wereld. Het eind van de massage was voor mij een intense beleving en ervaring. Ik liet me ook echt helemaal gaan. Zoiets heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Fantastisch Andreas, hartelijk dank daarvoor! De dagen na de massage "zweefde" ik nog.
Maak gauw, als ik in de gelegenheid ben, weer een afspraak.
Groeten, Peter
Nihad uit Amsterdam heeft geschreven op 6 december 2019:
De zorgvuldigheid en aandacht waarmee Andreas werkt hebben me verrast en aangenaam geraakt. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, was erg onrustig toen ik aan kwam, bijna omgedraaid.....
Eenmaal binnen voelde ik me al snel 100% op mijn gemak. Andreas merkte dit op en gaf mij alle vertrouwen en aandacht, had veel belangstelling voor mijn persoon en mijn achtergrond. Ik voelde echt belangstelling, echt iemand di je begrijpt, het raakte me.
Daarna samen besproken wat hij deze eerste ontmoeting zou gaan doen. Het was geweldig, logisch ging ik als een ander mens de deur uit, spijt ??, Helemaal niet. Dank je wel en tot snel Nihad.
Jason uit Eindhoven heeft geschreven op 1 december 2019:
Mijn reactie , het was de meest mooie ervaring sinds jaren. Ik ben bij vele Tantra masseurs geweest, of ze zeggen dat ze het zijn.
Bij Andreas weet ik nu eindelijk wat Tantra ook is. Ik vlieg nog steeds.
Dank en ik kom zeker terug.
Peter uit Amsterdam heeft geschreven op 23 november 2019:
Op zoek naar een Tantra massage voor mannen, zo kwam ik in het oosten van het land terecht bij Andreas.

Wat een geweldige massage heb ik gehad, ik wist niet wat me overkwam, ik trilde eerst overal en daarna heb me sinds lange tijd niet zo goed en ontspannen gevoeld. Ook de dage erna, dus maar vaker naar het "oosten".

Kwamen de wijzen ook niet uit het oosten?
Javier uit Barcelona heeft geschreven op 19 november 2019:
Last weekend I visit the Netherlands again. And went to Zwolle to get a Tantra Kaya massage with Andreas. It was my second one. For me it's a amazing journey trough my body. This guy is a great professional and knows exactly what a guy needs. Muchos gracias. Hasta luego.
Johan uit Friesland heeft geschreven op 19 november 2019:
Zoekend op internet naar een coach kwam ik bij Andreas terecht. Dat het een man moest zijn was voor mij duidelijk. Dus met lood in de schoenen en vol spanning reed ik naar Zwolle, niet wetend wat te verwachten.

Nu een aantal ontmoetingen verder kan ik alleen maar zeggen, ik voel me weer blij, heb zoveel geleerd, vooral mijn eigen ik. Je hoort het overal, gewoon jezelf zijn zeggen ze dan. Ik weet nu na jaren pas wat het betekent.
Dank je wel Andreas. Voor je enorme geduld met mij. Je prachtige inzicht en precies weten wat ik nodig had/heb. Tot binnenkort.