Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
40 berichten.
Hugo uit Noord Holland heeft geschreven op 25 juli 2020:
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in.
Je ontvangst, je praktijk, je rust/uitstraling alles voelde meteen goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad.
Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
James uit Nijmegen heeft geschreven op 29 juni 2020:
Graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, vooral nu na de crisis. Maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.
De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Weer eens helemaal aangeraakt worden. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Pieter uit Diepenheim heeft geschreven op 11 juni 2020:
Andreas verstaat de kunst van een 'warmhearted welcome', oprecht en van binnenuit. Een goed gesprek, een goede luisteraar, slim en intelligent, voorafgaand aan een behandeling waarbij hij je uitnodigt om bij jezelf naar binnen te gaan. Helend. Dankjewel Andreas!
Dick uit Assen heeft geschreven op 22 mei 2020:
Afgelopen maandag een intensieve massage van Andreas gehad , niet verteld dat m,n lopen , vooral door veel stress , zeer slecht is ...
Na deze massage ontzettend moe geweest ...
Merk dat ik nu , door alle inspanning van Andreas , ik minder moeilijk loop en dit gaat zeker nog beter worden ...
Geweldige ervaring waar ik ontiegelijk veel baat bij heb ...
Dit gaat nog meerdere vervolgen hebben en ben heel erg blij dat ik Andreas heb mogen leren kennen.
Leo uit Leeuwarden heeft geschreven op 16 mei 2020:
Hallo Andreas.

Nou ik heb het lekker even op me in laten werken ๐Ÿ˜

Ik heb de behandeling van afgelopen woensdag als zeer prettig en plezierig ervaren. Big smile op mijn gezicht ๐Ÿ˜
Ik denk dat dit ondermeer kwam doordat je me vanaf het begin af aan erg op mijn gemak wist te stellen.
Dat maakt dat ik de behandeling als heel natuurlijk heb ervaren. Ik maak binnenkort een vervolgafspraak.
Compliment!
Hans uit Zwolle heeft geschreven op 13 mei 2020:
Was was ik er aan toe om weer aangeraakt te worden. En wat een weldaad om weer op het matras te mogen liggen, lekker muziekje, warme olie.

Het was geweldig Andreas, blij dat je weer aan het werk mocht. Je kunt het nog steeds als geen ander. En voor degene die twijfelen, Andreas heeft echt alle maatregelen genomen om je veilig te laten voelen. Dus maak ook die afspraak!!!
Roelof uit Assen heeft geschreven op 18 maart 2020:
Vorige week eerste keer een ontspannings-massage mogen ontvangen ...
Andreas is een warm , integer mens waar je je volkomen op je gemak voelt ...
Zeer zeker aan te raden en het was zeker niet mijn laatste keer ... eerder het begin van vele vervolg sessies ..
Johan uit Hattem heeft geschreven op 5 februari 2020:
Ik kijk met genoegen terug op mijn eerste Tantra massagesessie vorige week bij jou.
Ik was aangenaam verrast door de enorme overgave en toewijding waarmee je werkt.
Je geeft je letterlijk volledig over aan de intense fysieke interactie.
Dat was heel prettig en vertrouwd. Het voelde echt geweldig en ook heel oprecht en intiem.
Ook de sfeer en ambiance vond ik aangenaam en ontspannen. Ik voelde me vrijwel onmiddellijk thuis.
Ik ben dan ook in alle opzichten blij dat ik de stap over de drempel gezet heb.
Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten.
Verder wens ik je alvast veel succes met de workshop van zaterdag a.s.

Alle goeds, Johan.
Peter uit Oldenzaal heeft geschreven op 28 januari 2020:
Vorige week een tantra massage gehad van Andreas. Het was van het begin tot het eind een TOP ervaring!
Ik kwam binnen in de mooie en lekker warme praktijkruimte. Je voelt je direct bij Andreas op je gemak! Eerst even een praatje en daarna in sarong de ademhalingsoefeningen. Je komt dan al helemaal in de overgave. Je hoeft niets te doen. Geef je gewoon over aan Andreas, geniet en de rest komt vanzelf. De sarong gaat af en dan begint op de matras de massage. Werkelijk een sensationele beleving. Andreas "luistert" goed naar je lichaam. Hij speelt daar supergoed op in en weet elk gevoelig plekje van je lichaam te vinden.
Je besef van tijd is tijdens de massage helemaal weg. Je bent gewoon even van de wereld. Het eind van de massage was voor mij een intense beleving en ervaring. Ik liet me ook echt helemaal gaan. Zoiets heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Fantastisch Andreas, hartelijk dank daarvoor! De dagen na de massage "zweefde" ik nog.
Maak gauw, als ik in de gelegenheid ben, weer een afspraak.
Groeten, Peter
Nihad uit Amsterdam heeft geschreven op 6 december 2019:
De zorgvuldigheid en aandacht waarmee Andreas werkt hebben me verrast en aangenaam geraakt. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, was erg onrustig toen ik aan kwam, bijna omgedraaid.....
Eenmaal binnen voelde ik me al snel 100% op mijn gemak. Andreas merkte dit op en gaf mij alle vertrouwen en aandacht, had veel belangstelling voor mijn persoon en mijn achtergrond. Ik voelde echt belangstelling, echt iemand di je begrijpt, het raakte me.
Daarna samen besproken wat hij deze eerste ontmoeting zou gaan doen. Het was geweldig, logisch ging ik als een ander mens de deur uit, spijt ??, Helemaal niet. Dank je wel en tot snel Nihad.
Jason uit Eindhoven heeft geschreven op 1 december 2019:
Mijn reactie , het was de meest mooie ervaring sinds jaren. Ik ben bij vele Tantra masseurs geweest, of ze zeggen dat ze het zijn.
Bij Andreas weet ik nu eindelijk wat Tantra ook is. Ik vlieg nog steeds.
Dank en ik kom zeker terug.
Peter uit Amsterdam heeft geschreven op 23 november 2019:
Op zoek naar een Tantra massage voor mannen, zo kwam ik in het oosten van het land terecht bij Andreas.

Wat een geweldige massage heb ik gehad, ik wist niet wat me overkwam, ik trilde eerst overal en daarna heb me sinds lange tijd niet zo goed en ontspannen gevoeld. Ook de dage erna, dus maar vaker naar het "oosten".

Kwamen de wijzen ook niet uit het oosten?
Javier uit Barcelona heeft geschreven op 19 november 2019:
Last weekend I visit the Netherlands again. And went to Zwolle to get a Tantra Kaya massage with Andreas. It was my second one. For me it's a amazing journey trough my body. This guy is a great professional and knows exactly what a guy needs. Muchos gracias. Hasta luego.
Johan uit Friesland heeft geschreven op 19 november 2019:
Zoekend op internet naar een coach kwam ik bij Andreas terecht. Dat het een man moest zijn was voor mij duidelijk. Dus met lood in de schoenen en vol spanning reed ik naar Zwolle, niet wetend wat te verwachten.

Nu een aantal ontmoetingen verder kan ik alleen maar zeggen, ik voel me weer blij, heb zoveel geleerd, vooral mijn eigen ik. Je hoort het overal, gewoon jezelf zijn zeggen ze dan. Ik weet nu na jaren pas wat het betekent.
Dank je wel Andreas. Voor je enorme geduld met mij. Je prachtige inzicht en precies weten wat ik nodig had/heb. Tot binnenkort.
willem uit winschoten heeft geschreven op 14 oktober 2019:
Mijn Slogan is altijd Iedere stap in het leven is een nieuwe stap.....
Ik maak deze nieuwe stap ook vandaag...
Vandaag ontmoete ik deze prachtige mooie kundige man.
Na een mooi emotioneel warm en puur gesprek ben ik tot nieuwe inzichten gekomen.
En als resultaat...
Dat ik samen met Andreas mijn emotionele reis ga maken om daar te komen waar ik na opzoek ben.
Andreas nogmaals vele malen dank dat ik het vertrouwen gevonden heb en de klik om jou te vragen mij te begeleiden.

mazzel en brooche
Anoniem uit Workshop deelnemer heeft geschreven op 13 oktober 2019:
Hartelijk dank voor deze verrassende workshop intimiteit, deze warme dag in oktober heeft mij heel wat gedaan. Sommige oefeningen wil ik toepassen in mijn relatie.
Het naakt zijn vond ik heerlijk, ik heb er van genoten dat merk ik nu. Allemaal bloot geeft een gevoel van eenheid, iedere man is gelijk ik vind het mooi om te ervaren dat hetgeen waar ik tegen op zag zoโ€™ n mooie ervaring kan opleveren.
Ik bemerk dat jij een gedreven man bent, om dit moois neer te zetten. En vanuit alle windhoeken mensen bijeen brengt om tot deze mooie verbinding te komen.
Dank je dat ik deze ervaring mocht meemaken. Ik geniet er volop van en het heeft me veel gebracht.
Dit is een opening naar meer.
Raymond uit Nijmegen heeft geschreven op 10 oktober 2019:
Andreas is een vakkundig man. Je wordt heel hartelijk ontvangen in de mooie praktijk. Al snel voelde ik een klik met deze man. Ik vind dat wel belangrijk als je z'n nieuwe ervaring aangaat.

De Tantra massage was werkelijk geweldig, wat een mooie start en rustige opbouw. Ik voelde steeds meer energie stromen, Andreas vertelde mij vooraf, ik neem je mee op reis. Zo voelde het ook..... wat een mooie reis ervaring. Echt geweldig, wat een energie, ik trilde ervan. Ik merkte ook dat ik wat emotioneel werd, dus een vervolg komt er zeker. Ik ga weer terug, tot snel Andreas.
Bรฉ uit Zwolle heeft geschreven op 20 augustus 2019:
Vandaag weer een fijne Tantra massage ondergaan bij Andreas en moet zeggen dat ik er weer behoorlijk van ben opgeknapt , heb al vele Tantra massages gehad en deze Tantra massage zal zeker niet de laatste zijn .Bedankt Andreas ,tot gauw ,Bรฉ
Gerard uit Genemuiden heeft geschreven op 4 augustus 2019:
Beste mensen, ook gisteren heb ik weer een fijne tantra massage van 2/5 uur gehad van Andreas, ging weer als herboren de deur uit en het vraagt zeker voor een volgende keer.
Het is zeker aan te raden ook eens een afspraak te maken voor andere massages met KAYA MASSAGES en COACHING in Zwolle. ....Bedankt Andreas ....
Wim uit Dalfsen heeft geschreven op 23 juni 2019:
Ik wilde je nog een keer bedanken voor de mooie massage, wat een weldaad.
De nieuwe praktijk is erg mooi , ik voelde me er direct โ€˜thuisโ€ . Makkelijk bereikbaar en ruim, top

Tot snel