Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
44 berichten.
Wim uit Dalfsen schreef op 23 juni 2019:
Ik wilde je nog een keer bedanken voor de mooie massage, wat een weldaad.
De nieuwe praktijk is erg mooi , ik voelde me er direct โ€˜thuisโ€ . Makkelijk bereikbaar en ruim, top

Tot snel
Kees uit T. schreef op 23 mei 2019:
Voor de twijfelaar: niet langer doen maar gaan!
Uitstekende, integere massage vol zorg en aandacht gegeven.
Enorm diep effect, ook daarna. Van harte aanbevolen. Dank voor vandaag Andreas!
Leo uit Utrecht schreef op 5 mei 2019:
Een mooie ervaring, ik kan er weer tegen. Je massage was geweldig fijn en goed voor mijn lichaam.
Joost uit Dronten schreef op 7 april 2019:
Het was een fijne en intense sessie.
Ik voel me zeer op me gemak bij je. Mezelf los te laten, alles te mogen voelen wat er op dat moment naar boven komt heb ik als zeer aangenaam ervaren. Precies wat ik nodig heb en zo nu en dan behoefte aan heb.

Fijn dat ik bij jou geen weerstand voel, integendeel juist de vrijheid om te voelen. En dat maakt veel los, zoals je hebt gemerkt.

Bij thuiskomst, zat ik nog vol met die fijne energie en na een heerlijke nacht is de volgende dag ook goed begonnen. Wel voelde ik mijn lijf nog reageren. Vast de uitwerking van de intense beleving. Ik heb erg genoten van de aanraking en de (ont)spanning. Dank je.
Sander uit Meppel schreef op 23 maart 2019:
Hallo Andreas,

Ik wil het nogmaals zeggen: Wat was het een fijne massage en een fijn gesprek. Het was een heel goed besluit om bij jou weer eens een massage te ontvangen, ik kon dit heel goed gebruiken.

Ik had buiten pas door hoe lang we waren uitgelopen. Duizendmaal dank voor je toewijding en ik kom binnenkort graag weer terug.

Een fijn en liefdevol weekend gewenst.
Jelle uit Leeuwarden schreef op 21 maart 2019:
Hallo Andreas,

Bedankt voor de heerlijke massage gisteren. Heb er heerlijk op kunnen slapen. Voortreffelijke massage. Heerlijke stevige druk en het lichaam als een geheel gevoelt. Top.
Hopelijk tot gauw.

Fijne dag en groet Jelle.
Patrick uit Coevorden schreef op 21 maart 2019:
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Noch nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het doe het ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha.....

Afijn, ik ben vast besloten op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele awakening massage deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat juist door die professionaliteit je dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Tot de volgende keer.
Twan uit Gelderland schreef op 20 maart 2019:
Het was de meeste mooie ervaring die ik sinds jaren heb gehad. Ik zat een beetje in de knel met vele dingen, ik voelde dat in mijn lichaam maar vooral mijn hoofd zat vol.

Ik heb Andreas ingeschakeld en een eerst gesprek aangegaan, wat hij zou kunnen betekenen, dit voelde al zo veilig en goed, eindelijk iemand die mij als man begreep, het raakte me gelijk.
Daarna vele sessie gehad, massages, gesprekken en vele oefeningen gedaan. Ik voel me zo goed de laatste tijd, energiek en kan er weer tegenaan.

Ik blijf wel naar Andreas gaan voor de Tantra massages, wat een weldaad, wat een geweldige ervaring is dat steeds, hij neemt je mee op reis zeg ik altijd. Ik kan me helemaal overgeven en voel me daarna weken zo vrij en ontspannen. Wat een geweldige benadering heeft die Andreas. Een topper noem ik hem altijd. Bedankt en tot snel.
Sytze Van Keppel uit Zwolle schreef op 5 februari 2019:
Wat een fantastische ervaring met Andreas!Een goed onderlegde,professionele en uiterst aimabele man die weet waar hij het over heeft en een geweldige tantra massage heeft gegeven. Wat geweldig dat je op deze manier zoveel energie kunt opwekken en geven....
Sytze
Deelnemer workshop uit Nederland schreef op 20 januari 2019:
Ik heb toch de behoefte om mijn ervaring te delen voor andere mannen die nog twijfelen over meedoen aan een workshop van Andreas.
Het was 22 december 2018, ik was erg vroeg wakker en onrustig en dacht een aantal keer, past dit wel bij mij?
En nu kan ik zeggen, ja het was een geweldige dag, wat een ervaring. Bij binnenkomst voelde ik gelijk dat het goed voelde,12 vreemde andere mannen en gelijk kletsen en koffie drinken. Al snel zakte de onrust weg en daar kwam plezier en een vertrouwd gevoel voor in de plaats.
Andraes neemt de je deze dag mee met allerlei oefeningen, voorbeelden, aanrakingen en commitment maar vooral ook veel uitleg. Ik had niet bedacht dat het item intimiteit zoveel kan betekenen. Prachtig om dit te ervaren met een groep andere mannen, respect, waardevol en vooral je goed voelen. Het belangrijkste is dat Andreas je steeds het gevoel geeft dat je gewoon jezelf mag zijn en nergens aan hoeft te voldoen. Dus ik kan het iedereen man aanraden een keer mee te doen. Bedankt en blij dat ik dit hier kan delen. X
Daan uit Groningen schreef op 7 december 2018:
Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Andreas. Het voelde direct goed en professioneel. Dat zijn twee belangrijke waarden voor mij. Ik kwam voor een spirituele vraag om mijn lichaam beter te leren kennen en ben dichter bij mijzelf gekomen.
Andreas heeft mij goed en heerlijk gemasseerd. Echt een aanrader.
J & F uit Overijssel schreef op 5 december 2018:
Ik wilde hier graag een reactie achterlaten over Kaya Massages en coaching. Onlangs hebben wij onze tweede partner coaching sessie gehad. Het heeft ons zoveel gebracht, onze relatie zat vast. We konden er zelf niet uitkomen hoe het verder moest. Andreas heeft ons zoveel inzichten gegeven en vooral wat we nodig hebben. En dat is voor alle twee anders, dat is iets wat je vaak niet door hebt. Mijn verwachtingen waren anders, we begrijpen elkaar nu veel beter en ik moet zeggen, het gaat goed met ons.

Wat ik heel sterk waardeer in Andreas is dat hij precies weet waar het over gaat, hij kent het homo leven. Weet wat er gaande is, dat was voor ons zo fijn, we konden gewoon alles vertellen. Andreas begreep dit zonder oordeel en boog het om tot wat waardevols. Erg fijn ook dat seksualiteit breed besproken is, daar is veel veranderd. Nogmaals Andreas, je hebt ons ontzettend geholpen en we kunnen er weer tegenaan. Bedankt.
Hans uit Groningen schreef op 21 oktober 2018:
Gewoon goed, een masseur met aandacht voor het lichaam en niet voor zicht zelf, geen fratsen. Je bent weer helemaal opgeknapt na een massage bij Andreas.
Klaas P. uit Heerde schreef op 21 oktober 2018:
Hallo Andreas,

Ik wil hier graag mijn ervaring delen. Ik kwam bij je als grijs muisje, wist niets, kon niets en wist niets van het leven.

Je begon met wat massages, ik merkte daar al dat ik steeds meer ging voelen. Vooral je coaching en ademhaling tijdens de massages deden me erg goed, ik mocht er van genieten, ik mocht geluid maken, ik mocht ademen, ik mocht er zijn.

Na een aantal massages met coaching heb ik een Tantra massage ontvangen, wat was dat een openbaring, ik vond het heel eng en durfde me eerst niet te geven, eigenlijk weer een stap terug. Dat had je natuurlijk gelijk door en met wat extra aanmoediging ging ik ervan genieten en werd het een fantastische massage. Wat een ontlading van jarenlange frustratie, ik voelde mezelf nu eens echt, diep van binnen.
Ik ben zo blij met deze ontwikkeling, ik ben een heel ander mens geworden. En dat alleen maar met massages, maar ja, wat voor massage en wie geeft deze, daar zit een groot verschil. Bedankt en tot snel. Klaas.
Sander uit Ede schreef op 2 september 2018:
Het was een fijne middag bij je. Ik voelde me welkom en vertrouwd in het moment.
De intensiteit was best heftig en toch voel ik me meer ontspannen dan daarvoor. Het raken van de diepere energie is een fijne ervaring.
Mijn lichaam is, zoals je al noemde, erg sensitief en ik neem veel waar met alle voelsprieten op mijn lijf.

Je hebt me aan het denken gezet met de opmerking om die sensitiviteit en energie meer te verdelen en niet te snel in รฉรฉn vak te plaatsen.
Je handen voelde voor mij heel warm en op een verrassende manier, in een eerste ontmoeting, heel geborgen.
De seksuele energie is bij mij erg sterk, dat weet ik van mezelf. Ik ben nieuwsgierig hoe dit op een mooie manier meer in balans te hebben en daardoor wellicht meer rust te krijgen.

Er gaat veel door mijn hoofd (positief). Ik heb het doel om mezelf daarin te begrijpen. Waar komt het vandaan? Welke reactie op welk moment? Wat zegt aanraking voor mij? Fysieke aanraking en mentale aanraking onderscheiden (of juist combineren).
Zoals je leest, geen structuur haha...maar wel de wil om hieraan een vervolg te geven. Bedankt en tot snel
Berend-Jan uit Hattem schreef op 28 mei 2018:
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Nog nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het, doe het, ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha....
Afijn, ik ben vast besloten en op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele Awakening deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat je juist door die professionaliteit dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Je vertelde dat in deze Awakening bij mij al veel seksuele energie ging stromen dan bij menig andere. Het ging zoals het ging en dat was wat mij betreft precies goed.

Bij de Yoga les moest ik aan je denken. Moest even lachen toen ik zei 'hallo juf, gaat hij goed zo?' Werd me meer bewust dat ik het al meer voor mezelf deed dan ik eigenlijk dacht.


Tot de volgende keer.
Richard uit Almere schreef op 17 mei 2018:
Hallo mannen, graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.

De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Johan uit Zevenaar schreef op 3 april 2018:
Graag deel ik hier mijn ervaring met jullie. Enkele jaren geleden ben ik gescheiden na een huwelijk van meer dan 30 jaar. Nu was ik vrij, maar kon er niet van genieten. Ik heb mannen altijd interessant gevonden. Zo kwam ik bij Andreas terecht, ik wilde er graag eens over praten. Hoe moest ik het aanpakken, ik was zo onzeker.

Nu ben ik bijna een jaar verder, ik voel me sterk. Heb heel veel steun gehad aan de prachtige aanpak van Andreas. Al zijn oefeningen, massages en coaching hebben zijn uitwerking gehad. Ik ben weer terug op aarde en voel me zo goed. Ik wil je daarom hier bedanken, voor je inzicht, je geduld en je enorme ervaring en je inzicht in wat ik nodig had. Dank, dank, dank.... Johan.
Markus uit Almelo schreef op 13 februari 2018:
Al enige tijd geniet ik met enige regelmaat van Kaya Tantra massageโ€™s. Ik kom tijdens die sessies erg dicht bij mezelf wat mij erg blij maakt maar me ook onzeker maakt. Ik kan dit gelukkig met mijn vrouw delen en die kan daar goed mee omgaan. Aansluitend hierop heb ik vorige week een coaching sessie gehad bij Andreas en heb die als zeer bijzonder ervaren.
De coaching sessie heeft mij dmv oefeningen en opdrachten geleerd hoe ik tegen mezelf aankijk en hoe ( ik denk) dat anderen tegen mij aankijken. Dat was confronterend maar tegelijk ook mooi om hier wat mee te gaan doen. Ik krijg op deze manier meer inzicht in mezelf en van Andreas handreikingen hoe ik hier in mijn leven mee om kan gaan zodat ik hier persoonlijk meer in kan groeien en voor mijn gevoel meer ruimte kan krijgen ! Dank je Andreas.
Lars uit Emmeloord schreef op 31 december 2017:
Ik wil graag een reactie schrijven in je gastenboek. Mijn allereerste ontmoeting met Andreas was een prachtige ervaring. Ik begon met een Awakening om kennis te maken met zijn werk, die was gelijk raak zal ik maar zeggen. Er gebeurde van alles met me, de aanrakingen waren zo intens ik heb mijn lichaam lang niet zo gevoeld. Ik voelde na de massage van alles stromen door mijn lichaam, kan het niet eens beschrijven, maar het voelde zo goed, geweldig eigenlijk. Dus de volgende afspraak staat al. Bedankt Andreas en fijne jaarwisseling.
Ruud uit Amersfoort schreef op 26 november 2017:
Hallo Andreas. Ik wilde je bedanken voor de mooie sessie. Dat kan natuurlijk ook hier, iedereen mag het lezen. Onlangs ben ik bij je geweest, dat was best spannend. Ik merkte dat ik dagen van te voren al onrustig was. Ik vond het lastig om goed onder woorden te brengen waarom ik bij je kwam, dat was natuurlijk juist het idee om naar je toe te gaan. We hebben eerst kennis gemaakt en stukje coaching gedaan, daarna een massage op de tafel. In het voorgesprek voelde ik de spanning al uit mijn lichaam zakken.

Toen de massage begon kon ik me gelukkig overgeven, althans zo voelde ik me. Jij vertelde na de tijd precies wat jij had gevoeld en legde uit hoe je misschien nog meer uit je hoofd kunt gaan en meer in je lichaam. Ik ben dik tevreden met de eerst stap die ik gezet heb, er zullen er nog vele volgen. Ik voel me zo goed bij je, respectvol, begripvol, luisteren....echt luisteren bedoel ik dan. Dat was lang geleden dat iemand gewoon met aandacht naar mij luisterde, daar kom je dan snel achter. Ook aanraken mis ik erg in mijn leven, ook dat deed je zo intens en met aandacht, dat is diep binnen gekomen. Bedankt en op naar de volgende stap... tot snel!
eddy uit zwolle schreef op 29 oktober 2017:
Andreas is in een woord top
Toen ik de eerste keer binnen kwam en waar ik nu sta is een wereld van verschil. Ik heb nog een lange weg te bewandelen om mijn verleden te verwerken en te doorbreken en om nog naar een mooiere toekomst te mogen gaan kijken. En dat voelt Andreas perfect aan om mij steeds een volgende stap te laten zetten naar die toekomst. Door ademhaling oefeningen te doen. En te leren te ontspannen en te genieten van de massage. En mij te leren om aan niks te denken tijdens de massage. En te mogen genieten van zijn mooie gave die Andreas heeft en de liefde voor zijn vak.
Bรฉ uit Zwolle schreef op 28 oktober 2017:
Na de zoveelste keer gisteren weer een Tantra massage ondergaan bij Andreas .Het was weer een geweldige ervaring . Bedankt Andreas en tot een spoedige ontmoeting.
Jacob uit Meppel schreef op 1 oktober 2017:
Niet met een pen te beschrijven en eigenlijk ook dus niet te benoemen is het intense gevoel wat ik heb mogen ervaren tijdens de Tantra Massage van Andreas. Deze wonderbaarlijke reis die hij je laat maken in zowel geest/ziel als lichaam is er een die een ieder voor zichzelf kan en mag ervaren als je jezelf hiervoor kunt openstellen. Mijn intense reis voelde soms opwindend als nog meer een ontdekkingstocht naar een ander "ik" zijn. Het was voor mij dan ook een "schokkende" ervaring om gevoelens en gedachten te krijgen die ik niet kende. Andreas gaat hier vanuit eenย bijzondere mooie gedachte vol met respect mee om.
Loslaten vind ik moeilijk maar Andreas heeft mij overtuigd van de krachtย van het eigen lichaam in alle facetten om dit proces makkelijk(er) te maken. Dank vanuit mijn hart voor deze mooie middag, je warmte, je wijsheid en liefde.

Je gaat mij terugzien! ย Jacob.
Aart uit Maasdriel schreef op 29 september 2017:
Het was een tijd geleden dat ik in Zwolle was, maar ik weet nu weer waarom.
I am alive! #energy
Guido uit Nijmegen schreef op 28 september 2017:
Dinsdag 26 sept. Jl. was ik voor een Kaya Tantra Massage bij je. De dag er voor was ik daar toch iets of wat zenuwachtig over. Dit was toch echt niet mijn eerste afspraak met jou. Bij het gesprek voorafgaande aan onze sessie kon ik niet precies aangeven wat de oorzaak hiervan was. Wat later blijkt; ik had door drukte en spanningen de laatste maanden een schild opgebouwd.
Door zachte aanrakingen afgewisseld met diepere, heb jij dit schild grotendeels kunnen afbreken. Voelde mij na de sessie als herboren. Om dit te kunnen bereiken weet ik dat ik me helemaal zal moeten overgeven. Jij bereikt bij mij deze overgave door langzaam maar ook duidelijk waarneembaar de massage stap voor stap op te bouwen. Gesprek vooraf, daarna krijg ik de Sarong om. Dat voelt als een stukje veiligheid. Wanneer de sarong wordt weggehaald , weg veiligheid, en sta je volkomen naakt tegenover elkaar. Dat is het moment waarop ik alles overlaat aan jou ( heb ik wel moeten leren hoor) en start mijn totale ontspanning. Wat een genot. Je hoeft nix, je moet nix maar je mag genieten. Zachte aanrakingen versus krachtige massage ( vooral de voetzolen) maken je absoluut bewust van ieder deel van je lijf. Subtiel wordt naar de afbouw, het einde van de sessie gewerkt waarna een rustgevend gesprek volgt als afsluiting. Dit alles met een groot gevoel voor integriteit.
Citaat van de SITE; โ€˜We hebben ontspanning nodig om lichaam en geest te laten herstellen van inspanning.โ€™ Nou Andreas, dat is je weer buitengewoon goed gelukt. Heel hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring. Ik kan er weer een poos tegen.
Henk uit Arnhem schreef op 26 september 2017:
dit was gister de eerste keer maar zeer zeker niet de laatste keer, jongens dat was geweldig. ik gloei nog steeds na. dank je Andreas
Peter uit Zwolle schreef op 21 september 2017:
Gisteren bij Andreas geweest, de eerst keer. Spannend en ik was onrustig. Maar dat was al snel veranderd toen Andreas ging uitleggen en me op mijngemak stelde. Toen de massage eenmaal begon, ik zweefde helemaal en was al snel in een andere wereld. Ik droomde, ik voelde mijn hele lichaam meer en meer. Het was echt geweldig, wat een kunstenaar, zo noem ik het maar. Ik ga snel weer een afspraak maken. Bedankt
Herman uit Zeist schreef op 18 juli 2017:
Afgelopen woensdag voor het eerst bij Andreas geweest. Wat een sensatie. Andreas stelt je op je snel je gemak door zijn liefdevolle en integere manier van masseren. Hij laat je je totale lichaam ontdekken. Geweldig Andreas, bedankt tot de volgende keer.
Paul uit Haarlem schreef op 18 juli 2017:
Ik had Kaya massages gevonden via de NFN, zo kwam ik op de website terecht. De uitleg die Andreas daar geeft sprak me erg aan. Duidelijk en het maakte me ook erg nieuwsgierig. Daarom heb ik een mail gestuurd en mij voorgesteld en gevraagd of Andreas wat mij zou aankunnen. Ik heb aardig wat tegenslagen achter de rug. In de mail voelde het al goed en ik ben afgereisd naar Zwolle. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Andreas kan me zeker verder helpen door zijn massages en coaching. Wat een aardige eerlijke vent, open en duidelijk wat hij kan aanbieden. De massage was geweldig en heeft zoveel los gemaakt bij mij, de liefdevolle aandacht voor mijn lichaam was zo bijzonder. Het was echt een openbaring en geweldig. Ik heb al een volgende afsprak staan. Bedankt Andreas.
Wouter uit Nijmegen schreef op 18 juli 2017:
Meer zelfvertrouwen en/of meer empathie door KAYA TANTRA MASSAGES?

Wellicht dat ik het zelf heb mogen ervaren. Zijn immers beide componenten van deze massage. Als lid van een vrijetijdsclub hebben twee mensen signalen uitgezonden die niet bepaald gunstig voor mij waren. Voordat dit zou uitgroeien tot een sluimerend conflict heb ik hen met een bescheiden zelfvertrouwen hierover open en eerlijk benaderd. Dit bleek een buitengewoon constructieve oplossing te zijn. Eerder zou ik hier niet op deze manier op ingegaan zijn. Hoezo conflicthantering?

Zou zelfvertrouwen en wellicht vergroting van de empathie t.o.v. de ander hieraan hebben bijgedragen. Tantra Kaya Massages kan dus niet slechts een moment opname zijn. Inmiddels heb ik een aantal keren Kaya Tantra Massage bij Andreas ondergaan. En ik vind het heerlijk, iedere keer weer. Wat kan deze man je oprecht laten ontspannen en dus ook laten groeien in je assertiviteit.

Andreas ; Hartstikke bedankt.
Frank uit Harderwijk schreef op 18 juli 2017:
Als je na 1 Awakening ontspanningsmassage je al volledig op je gemak voelt en je het gevoel hebt dat je de masseur al heel lang kent. En als je gelijk emotioneel geraakt wordt en dingen vertelt die je diep weggestopt had en nu ineens deelt met iemand die je net 1,5 uur kentโ€ฆ.....Terwijl je een vorm van ontspanning ervaart die je al heel lang niet gekend hebt en terugkomende pijntjes ineens niet voeltโ€ฆ

Dan weet je zeker dat je een topmasseur gevonden hebt. Tnx Andreas voor deze bijzondere en weldadige ervaring, we zien elkaar snel weer. Frank.
David uit Emmen schreef op 18 juli 2017:
Ik wilde graag eens een Tantra massage ondergaan, na overleg met Andreas hebben we besloten eerst eens een Awakening massage te doen omdat ik geen ervaring had. Kreeg na binnenkomst keurig uitleg over de werkwijze van Andreas, een interessant verhaal. Daarna zijn we gestart, ik werd op een tafel gemasseerd. Langzaam glijden de handen over je hele lichaam, warme olie, prachtige muziek, ik werd al snel meegenomen op reis. Ik vond het geweldig en ik mocht gewoon bloot zijn, dat was ook heerlijk. Het was een geweldige ervaring, voor de volgende keer hebben we wel een Tantra massage afgesproken. Ik ben benieuwd wat dat voor beleving is, ik ben vaste klant dat is nu al zeker!!!

Bedankt Andreas en tot snel.
Rens uit Amersfoort schreef op 18 juli 2017:
Na een warm welkom voelde ik me al meteen prettig. Daarna rustig zitten praten over mijn onrust in mijn lijf. Andreas stelde gelijk voor om eerst de massage te doen en na de tijd verder te praten over mijn onrust. De massage begon heerlijk rustig met adem halen en langzaam werd ik rustig en kon me langzaam ontspannen, wat een veilig gevoel kreeg ik. Daarna starte de massage, heerlijke warme olie voelde ik op mijn lichaam en dit werd heerlijk verdeeld met warme handen. Daarna is het een aaneenschakeling van heerlijke aanrakingen, zacht tot wat harder maar altijd intens en met veel passie uitgevoerd, dat voel je op je lichaam. Een waanzinnige ervaring en ik voelde me steeds meer bevrijd van de spanning en langzaam werd ik zo relaxed en blij van dit gevoel, heerlijk!!!.

Na de massage kon Andreas me precies vertellen wat hij gevoeld had, het klopt perfect, zo mooi dat te horen waar de schoen wringt in mijn leven. Ik kreeg vele tips mee, daar kan ik zeker wat mee om de onrust te lijf te gaan. Ik ga zeker terug, ik heb al een afspraak gemaakt.

Bedankt Andreas!
Jan Workshop deelnemer uit Hardenberg schreef op 18 juli 2017:
Na een hartelijke ontvangst door de beide gastheren voor vandaag en een kopje thee/koffie, was het tijd om de kleding te vervangen door een sarong. In een kring op de grond zittend hebben we een korte voorstel rondje gedaan. Na een meditatieve oefening zijn we gestart met de eerste Tantra rituelen en massages. De kring wordt ook nu een aantal keren als startpunt gebruikt. Verschillende ademhalingsoefeningen gedaan en door oogcontact te zoeken met degene die recht tegenover je staat zijn de gelegenheidskoppels gevormd. Dan starten we met de massage met de achterzijde van het lichaam. Ook wordt er een aantal maal gewisseld van partner deze dag. Spannend maar heel lekker om te ondergaan en om te geven waren de massages. De ontvanger blijft zijn grenzen altijd zelf bewaken en mag ook aangeven wanneer iets niet goed aanvoelt. De heerlijke lunch is een lekkere en gezonde onderbreking...Even weer wat enegie tot je nemen. De middag sessie was zeker een stuk spannender nieuwe gelegenheidskoppels gaan met elkaar aan de slag. Eerst een kring waar je een blinddoek om krijgt en een spannend ritueel. Dan weer de massages en ze zijn een stuk intiemer en zeer sensueel. Ook deze massage is een heerlijke ervaring zowel als te ontvangen als te geven. De middag eindigt met een aantal heerlijke Tantra yoga oefeningen waar het accent ligt op intens contact met je partner. Een heerlijke afsluiting van een geweldige dag. Zeker de moeite waard, dus als je de kans hebt doe dan eens mee...
Hugo uit Helmond schreef op 18 juli 2017:
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in.
Ontvangst, je appartement, je rust/uitstraling alles voelde goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad.
Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
Hans uit Culemburg schreef op 18 juli 2017:
Vanmiddag mijn eerste Tantra massage beleeft. Mijn god, die man is goud waard, ik was erg nerveus voor de eerste keer, maar de rust die Andreas uitstraalt laat de nervositeit als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik heb al zitten tellen wanneer ik weer naar hem toega, verlang er nu al naar.

Nogmaals dank Andreas. X
Jos uit Enschede schreef op 18 juli 2017:
Vanmorgen mijn eerste Tantra massage mogen ontvangen. Wat een rust een vertrouwen was er gelijk. Een hele mooie ervaring waar ik graag in verder wil groeien. Dank je.....
Peter uit Arnhem schreef op 18 juli 2017:
Vanochtend was ik een derde keer keer bij je voor een Tantra Kaya Massage. De kans dat de 7e Hemel bestaat is groot ( locatie Zwolle). Geweldig man zoals jij mij kunt laten genieten. Genieten van heel subtiele aanrakingen en van iets meer pittige massage. Jou tijdens de sessie zo te vertrouwen is echt grotendeels jouw verdienste. Hoezo 'zakelijke overeenkomst'; Is niet te merken. ( los van de pecunia dan) ha ha.... Wederom Hartstikke bedankt. En nu; hartelijke groeten, knuffel, lieve groeten? ik weet het effe niet. Dus alles in een dan maar!!!
John uit Hardenberg schreef op 18 juli 2017:
Vanmiddag weer een massage gehad van Andreas. Het is nu 19.00 uur in de avond en ik ben nog steeds bezig om te landen. Mijn lijf heeft behoefte nu aan veel water bemerk ik de massage was weer anders. Ik vind dat geweldig geen enkele massage wordt routinematig gegeven het gaat echt om jou op het moment dat je bij Andreas bent. Ieder mens heeft in zijn leven periodes dat er zaken op je pad komen waar je soms geen grip op hebt, ik maak dat zelf nu voor de vierde keer in korte tijd mee en dat is best heftig. Ik merk dat zoiets toch in je lijf gaat zitten en dat voelt Andreas goed aan. Ik kan zeggen dat er momenten waren vanmiddag dat ik mijzelf lag te verbijten, echt van de pijn, vooral de drukpunten op de schouderbladen en onder mijn voeten. Maar pijn wordt daarna weer heerlijk door liefdevolle aanrakingen en strelingen uit je systeem gemasseerd. Mijn schouders en nek voelen nu heerlijk en ik denk dat ik vannacht heerlijk zal slapen. Andreas dank je wel voor de intense massage. Ik kijk vooruit naar de volgende. Namastรฉ
Geert uit Zwolle schreef op 18 juli 2017:
Na veel twijfel en moeite heb ik in maart van dit jaar besloten om naar Andreas te gaan voor tantra/kaya massage. Ik zag er als een berg tegenop om mezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven en me overgeven aan een wildvreemd mens. Dit is heel erg moeilijk voor een man die niet eens naar de sauna durft omdat hij zich voor alles schaamt wat met zijn lichaam te maken heeft. Maar wat heb ik me vergist; vanaf het eerste moment voelde ik mij vertrouwd en stelde ik mij open voor deze vorm van massage + coaching. Nu na 3 keer ben ik ongelooflijk enthousiast en voel ik mij vrij en ben ik zelfs trots op mijn lijf aan het worden. Andreas is uitermate bezorgd, liefdevol, geinteresseerd en vakkundig. Ik ben gewoon waanzinnig blij dat ik hem "ontdekt" heb en dat ik kan genieten van de sensatie welke mijn lijf mij te bieden heeft....aangeboord en opgespoord door Andreas. Hij is nog niet van me af......
Jan uit Hardenberg schreef op 17 juli 2017:
Vandaag ben ik bij Andreas geweest en heb ik een de-armouring sessie gehad. Ik zal een beeld schetsen hoe de sessie is verlopen. De start leek niet op de massages waar ik al eerder van heb genoten bij Andreas het werd anders. Ademhalen in een steeds sneller tempo, dan ineens vast houden en op Andreas zijn teken zo hard en diep mogelijk uitademen. Dit hebben we een aantal keren herhaald. Daarna word je liefdevol op de futon gelegd en begint de massage. Liefdevol maar wel hard met meer druk. De ademhalingsoefening wordt herhaald en dan weer een aantal spieren aanspannen en weer met een enorme kracht uitademen. Dan zoekt Andreas de drukpunten op en die worden gemanipuleerd. Wow..... dat is echt heel heftig en zeker in combinatie met de ademhalingsoefening. Daarna weer een liefdevolle massage en weer een andere plek en dit wordt gedurende de hele sessie herhaald op bepaalde plekken op je lijf. Het brengt een stroom van emoties op gang, daar is de behandeling ook voor bedoeld. Schilden afbreken om bij de kern te komen en dat gaat gepaard met flinke pijn, dat heb ik ook tegen Andreas gezegd. Pijn die direct opgevolgd wordt met warmte, liefde en geborgenheid....

Thnxs Andreas.
Robert-Jan uit Amsterdam schreef op 17 juli 2017:
De massage, die ik de vorige week bij Andreas mocht beleven, was na een verdrietige tijd het beste wat mij kon gebeuren. De reis, die ik tijdens de 2 uur durende massage met hem maakte gaf mij de gelegenheid mijn hoofd leeg te maken en open te staan voor de nieuwe situatie.

Het was fantastisch en dat ik meteen een nieuwe afspraak gemaakt heb voor massage-reis met hem zegt genoeg. Toch?

Robert Jan
Johan en Orlando uit Amersfoort schreef op 17 juli 2017:
Op zoek naar elkaar en een weg dit weer te bereiken kwamen we op deze website terecht van Andreas. Na een aantal e-mails over hoe en wat hebben we een afspraak gemaakt om de partner sessie te beleven. We zijn al heel wat jaar samen, hebben een eigen zaak en de sleur zat er aardig in. Om dit weer eens te doorbreken hadden we deze afspraak gemaakt.

Het was een geweldige ervaring, de sfeer die er ontstaat is meeslepend en de manier zoals je elkaar beleeft in een totale andere setting was mooi, rustig en waardevol. Elkaar op een sensuele manier masseren brengt je weer bij elkaar, Andreas geeft steeds aan wat te doen. Om de beurt beleef je de aanraking van soms je partner en intense aanraking van 4 handen, wat een verschil als Andreas je masseert. Jammer dat je steeds moet wisselen, dat kan niet anders. De 4 uur gingen zo snel voorbij, ongelofelijk. Het heeft ons heel veel opgeleverd merken we nu, onze seksuele relatie heeft weer een flinke impuls gehad. We zijn Andreas daar erg dankbaar voor.

Bedankt J & O