Ervaringen van klanten

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
75 berichten.
Marcel uit Ommen schreef op 12 februari 2024
Hierbij mijn ervaring, ik kwam het afgelopen jaar er steeds meer achter dat ik mijn gevoel kwijt raakte, ik zat meer en meer in mijn hoofd.
Ik heb dit met mijn vrouw besproken, en ook zij herkende mijn issue. Samen met haar zijn we op zoek gegaan naar iemand die hier iets mee zou kunnen. Zo kwamen we bij Andreas terecht.
De eerste keer natuurlijk heel spannend, is dit wel de juiste persoon hiervoor? Maar nu kan ik zeggen, ja dat is hij. Wat een duidelijke werkwijze, wat een aandacht en eindelijk iemand die mij begrijpt. Ik heb nu 3 sessie's gehad en merk al zo een groot verschil, het lijkt dat ik weer emoties voel. Heel erg bedankt tot nu toe en tot de volgende sessie.
Bert uit Amersfoort schreef op 5 januari 2024
Tegen de herfstdip onlangs naar Andreas geweest voor een uitgebreide tantra massage. Ik er had behoefte aan om mezelf te laten verwennen .
Andreas voelt exact waar de spanning in mijn lichaam zit. Elke keer is de massage een bijzondere ervaring, waarbij ik mijn gedachten los kan laten en overgeven aan zijn magische handen.
Andreas graag tot de volgende keer.

๐Ÿ™
Marcel uit Leeuwarden schreef op 4 januari 2024
Deze week eindelijk de stap genomen om een afspraak te maken met Andreas.
Daar heb ik zeker geen spijt van, wat een heerlijke ontspannen tijd. Je krijgt echt alle aandacht en zoals hij zelf schrijft liefdevolle aanrakingen.
Mijn hele lichaam voelde ik weer en overal stroomde van alles.
Bedankt Andreas
Bob uit Nijverdal schreef op 14 september 2023
Mijn Kaya.....
Sinds een jaar of 4 ga ik regelmatig naar Kaya Massages. In het begin was het wennen. Ik zat in een periode na verlies van een levenspartner.
Het huidcontact was op dat moment ook heel belangrijk. En Andreas werd mijn grote steunpilaar. Zijn armen om me heen....zijn fysieke nabijheid en zijn heerlijke massage. Ik was toen emotioneel niet sterk en ook lichamelijk was ik niet erg ontspannen. Mede door de massages en de gesprekken naar aanleiding daarvan kreeg ik veel steun van Andreas en kon ik ook geheimen met hem delen. Ik kan me nu beter ontspannen. Zรณ fijn....nog steeds heel dankbaar daarvoor.
En na vier jaar is het helemaal mooi. Andreas heeft me geholpen om frustraties m.b.t. mijn eigen lichaam weg te leggen en opzij te schuiven. Ze zijn er nog wel, maar bij hem doet het me niet zoveel.

Ik kan me nu heerlijk overgeven aan zijn masserende handen en dat is soms zรณ intens, dat ik het bijna niet kan verdragen. Ik treed bijna buiten mezelf, zo voelt het.

Dit is een lang proces geweest. Van een geblokkeerde man werd ik langzamerhand iemand die zich heerlijk kan overgeven aan die liefdevolle massages. Ik ontvang er bovendien heel veel nieuwe energie door en daarna zit ik meestal ook veel lekkerder in mijn vel.
Wat een fijn steunpunt in mijn leven, deze masseur en begeleider. TOP.

Bob uit Nijverdal
Hans uit Hengelo schreef op 16 augustus 2023
Ik heb nu verschillende tantra massages gehad en het heeft even geduurd voordat ik mij helemaal overgaf. Maar afgelopen vrijdag was ik op een gegeven moment zo ontspannen dat ik mij kon overgeven aan Andreas. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Ik was na de behandeling dan ook compleet ontspannen. En ik kijk uit naar de volgende behandeling.
Daan uit Leeuwarden schreef op 11 juli 2023
Afgelopen week heb ik mijn traject met Kaya afgesloten, graag deel ik mijn ervaring
Coaching:
Het begon met de opdracht om op te schrijven wie is Daan. Dat heeft me de ogen erg geopend. Als gevolg van jouw coaching zou ik op deze vraag nu anders reageren. Met name vanwege het feit dat ik eigen ben wie ik ben en dat is volmaakt. Mezelf beschrijven is alleen maar een weergave hoe mijn Ego mijn graag wil zien en/of een vertaling hoe anderen over mij denken, oordelen.
Ik heb nu veel meer voor ogen met welke waarden ik in het leven sta:
Verbondenheid
Wederkerigheid
Geborgenheid
Betrouwbaarheid
Veiligheid

In de eerste maanden ben ik de metafoor kleine Daan steeds weer in staat gesteld om tot rust te komen, emoties te kanaliseren en het gewicht ervan te verlichten.

Daarna met het stappenplan van Kaya geleerd om de tijd te nemen voordat ik reageer op zaken die op mijn pad komen.

Tot slot de visie weer naar voren te richten en hiermee mezelf steeds centraal stel.
Gevoelens naar diegene die een aanleiding zijn waarom ik nog steeds bepaalde emoties kan hebben mogen er zijn. Ik weet ook dat contact met deze personen niet goed voor mij is tot het moment dat ik zelf in alle liefde hun het beste in hun leven kan toewensen. Alle andere vormen zijn van gedachtes aan die personen zijn niet erg maar ook niet zinvol om mee verder te gaan. Dat is dan nog waar het gekwetste ego zijn kop op steekt. en dat Egoโ€ฆ.laat die maar in zijn sopje gaar koken

Massages:
Wat een reisโ€ฆโ€ฆ.
Hoezeer ik bij aanvang in mijn hoofd zat in plaats van te voelen en hoe ik steeds op een andere manier stapjes maakte en het kon ontvangen. Ejaculatie was geen doel, daar lag dan ook geen focus. Afgelopen week ook weer volledige rust en ontspanning en werkelijk diep weg gezonken in mijn eigen zijn.

Andreas:
Jouw aanpak werkt. bijzonder vind ik dat je je goed voorbereidt op de sessies, je put uit diverse bronnen en ervaringen om mij te begeleiden. Aanvankelijk strenger maar dat was ook nodig, spiegelend. Mijn dank is groot en ik blijf in contact, nu neem ik even rust.

Ik hoop dat jij in balans kunt blijven en luister naar jezelf.
Johannes uit Leusden schreef op 10 juli 2023
Wat was dit een geweldige ervaring, ik heb er even op moeten wachten, wat het meer dan waard is. De enorme aandacht die Andreas er in legt is zo bijzonder. Hij weet precies waar de aandacht naar toe
moet gaan, daar wordt je dan ook geraakt. Ik vond dit zo bijzonder en mooi om te beleven, je mag het loslaten dat valt soms niet mee, na een tijdje kom je vanzelf in deze overgave. Hoe hij dat doet weet ik niet, maar dat het geweldig voelt staat vast. Bedankt Andreas
Deelnemer uit Lochem schreef op 17 april 2023
Ha Andreas!

Nu een week sinds ons mooie weekend!!
Ik vond het werkelijk bijzonder en heb genoten van de prachtige mannen, stuk voor stuk, de mooie gesprekken, de betekenisvolle oefeningen en opdrachten, de spannende avonden, de locatie en het eten. Kortom alles.
Nu bijna een week later loop ik nog op een soort wolk van energie! Ik vond het echt geweldig en super indrukwekkend, ook wat Jan, Jos en Marc ons geboden hebben. Gewoonweg fantastisch. Ik voel me gegroeid als man en zo blij dat ik de kans had dit mooie weekend met iedereen mee te maken! Met een aantal mannen heb ik nog wat contact.

Ik wil je nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken voor het organiseren van dit weekend!! Uit eigen belang hoop ik uiteraard op een mooi vervolg in de toekomst!! ๐Ÿ˜‰
BEDANKT ๐Ÿ™๐Ÿฅฐ
Karel uit Almelo schreef op 26 maart 2023
Na een paar massages voelt het nu eindelijk goed, ik merk ook dat ik nu dichter bij mezelf ben. Merk dit met name op mijn werk, mijn collega's zien wat meer rust, maar vooral vrolijkheid. Dat ik spreek vanuit openheid en krijg daardoor mooie feedback terug van mijn baas.. Wilde het graag laten weten, hier schrijven voelt ook goed. Tot de volgende massage.
Henry uit Hoogeveen schreef op 26 maart 2023
Het was een confronterende en goeie sessie. De coaching was heel goed, ik moet ook leren anderen te vertrouwen. De sessies met jou helpen daarin. Zodat ik in elk geval jou kan leren vertrouwen.

De massage was heel goed, inderdaad een openbaring. Zo kan ik naar de binnenste cirkel komen. Er is nog een weg te gaan. De weg wordt geblokkeerd door twijfel en schaamte. En ik merk dat ik daarbij nog door de lagen van de cirkels heen en weer wordt ge-pingpongd.

Even een leuk detail:
Na de sessie met jou, op de terugweg van Zwolle naar Hoogeveen was ik heel ontspannen. Ik voelde me lichter.
Ik moest lachen om chauffeurs in andere auto's die me voorbij scheerden. Ik dacht 'Jullie kunnen racen om 5 minuten eerder thuis te zijn, รญk ben al thuis!'
Erkan uit Deventer schreef op 16 maart 2023
Ik wil de bijzondere massage ervaring graag delen, want wat is dit een geweldige belevenis.
Je wordt op alle manieren uitgenodigd om los te laten, je te laten gaan, wat daarnaast ook best lastig was.
Want waar mag je tegenwoordig helemaal jezelf zijn, gewoon vertellen wat voor gedachten je soms hebt. Je fantasie delen, ik vond het zo bijzonder, maar ook intensief. Andreas legt ook alles zo mooi uit, dat een sessie maar een korte indruk is van wat je mag zijn. Dus een vervolg komt er zeker, ik wil graag weten wat er nog meer los komt. Ga het ook ervaren. Tot binnenkort Andreas .
Pascal uit Eelde schreef op 2 februari 2023
Graag laat ik hier een reactie achter, gewoon omdat Andreas dat verdient. Je gaat voor de eerste keer heen, zoals Andreas al vertelde, dat het logisch is dat je wat spanning voelt. Wat gaat er gebeuren?

Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren, ook ik was gespannen en onrustig toen ik naar Zwolle reed. Maar eenmaal binnen was het snel anders, Andreas signaleert dat gelijk, eigenlijk blijft dat ook zo, het is bijna ongelooflijk wat hij ervaart ziet of voelt. Hij weet je precies te geven wat je nodig hebt, weet je precies te raken waar de weerstand zit. Ik ben nog steeds zo blij dat ik gegaan ben, wat een prachtige ervaring. Wat een aandacht voor jou als persoon, ik voelde allerlei emoties komen en gaan. Ik wil eigenlijk hier alleen maar melden, ga er naar toe, beleef het, dan snap je mijn woorden beter. Nogmaals Andreas bedankt voor de fijne middag, tot gauw, want de volgende afspraak staat al.
Dirk uit Leeuwarden schreef op 10 november 2022
Andreas,
Jou tantra massage gun je iedere man maar vooral mijzelf. Wat een beleving. Ken je nu een aantal jaren maar iedere keer is het weer een ervaring die je meeneemt. Zie erg uit naar een volgende keer. Voor alle mannen die twijfelen is mijn advies: GA ERVOOR.
Peter uit Doetinchem schreef op 30 oktober 2022
Maanden en maanden lang getwijfeld of ik een afspraak ging maken, het is toch spannend merkte ik. Toen ik uiteindelijk de afspraak maakte, zie ik tegen mezelf nu niet meer denken maar er voor gaan.

Nu denk ik alleen maar was ik maar jaren eerder gegaan. (met een zucht ) Andreas ontvangt je op een manier zodat je meteen in de ontspanning komt, de druk valt weg en je wilt daar veel langer blijven. Wat een geweldige ervaring zijn die massages, ik heb nu 2 afspraken gehad en kan iedereen vertellen, wacht niet langer maar GA. Bedankt Andreas.
Deelnemer uit Gelderland schreef op 18 juni 2022
Ik kom regelmatig bij Andreas voor een tantramassage. Onlangs heb ik meegedaan aan een Kaya workshop van een hele dag. Mijn intenties waren om mijn grenzen op te zoeken, uit mijn comfort zone te gaan en me prettig te voelen in een groep.
Ik vond het spannend om deze dag aan te gaan, je ontmoet en werkt samen met een groep mannen die je niet kent.
De dag begon met een kennismaking en de eerste aanraakoefeningen. Het mooie is dat je steeds wisselt van partner. Gaandeweg viel de spanning weg en voelde ik mij รฉรฉn met de groep.
In de loop van de dag gingen we naakt en deden we diverse tantra rituelen, mediteren en tantra massages. Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd met een zeer uitgebreide en smakelijke lunch. Waarbij we elkaar nader konden leren kennen.
De begeleiding van Andreas en team was geweldig en hebben er een mooie dag van gemaakt voor ons allen.
Ik vond deze intensieve dag een geweldige beleving. Mijn intenties zijn gelukt en heb nog dagen nagenoten.
ย 
Jan uit Hardenberg schreef op 2 mei 2022
Gefeliciteerd met je tienjarig jubileum.Hoop in de nabije toekomst weer te komen..๐Ÿ‘โค
Art uit Apeldoorn schreef op 15 maart 2022
Ik wil graag wederom een reactie plaatsen over mijn ervaringen met Andreas van Kaya massages en coaching.
Ik heb bijna een jaar geleden het traject van de Kaya life coaching i.c.m massages afgesloten. Sindsdien kom ik regelmatig voor een heerlijke, ontspannende tantra massage bij Andreas. Elke massage wordt met passie gegeven en geeft een gevoel van geborgenheid, intimiteit en blijft een geweldige ervaring. Alhoewel mijn coaching sessies zijn afgerond is Andreas altijd geรฏnteresseerd en betrokken. Ik mag altijd op hem terugvallen als dat wenselijk is. Binnenkort is de massage workshop waar ik een volgende stap hoop te maken in mijzelf zijn.
Andreas, namaste.

Voor eenieder, ga het ervaren.
Kevin uit Eindhoven schreef op 13 maart 2022
Andreas is een fijne zachtaardige man die vooral zijn vak verstaat.
Deze man ziet je , luistert echt naar je en geeft je vanaf het eerste moment een thuis gevoel.

JIJ MAG ER ZIJN!

De eerste keer vond ik net zoals ieder ander spannend en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten.
Hoewel ik redelijk thuis ben ik de massage wereld en ook op het gebied van coaching, zijn de massages van Andreas veruit de beste.
Ik ben vanuit mijzelf vooral een gever en vind het lastiger om te ontvangen of de controle te laten gaan.

Wouw je droomt en glijd weg tijdens de sessie , vol overgave want het vertrouwen is er gewoon.
De aanrakingen zijn teder, respectvol en passioneel.
Elke keer mag ik wat zachter naar mijzelf zijn en dat is merkbaar en voelbaar (werkt maanden door) nadat ik een massage heb ondergaan.

Hij neemt echt de tijd en is oprecht geรฏnteresseerd als mens en als coach.

Dank je Andreas voor de inzichten ,maar zeker ook voor het verzachten van mijzelf.

Deze sympathieke masseur is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Geniet ervan!

Kevin
Arnold uit Apeldoorn schreef op 12 maart 2022
Ik ben inmiddels diverse keren bij Andreas geweest.
Ofschoon ik al andere coachingstrajecten gedaan heb, is de aandacht voor sommige issues daar altijd wat onderbelicht gebleven. Deels omdat er geen ruimte voor was, deels omdat ik mij niet voldoende veilig voelde. Bij Andreas is die ruimte en veiligheid er wel. Alles is bespreekbaar in een sfeer van vertrouwen.
Natuurlijk zijn de massages heerlijk, maar Andreas biedt veel meer. Zo heb ik sessies gedaan waarbij stress ontladen middels diverse oefeningen aan de orde kwam naast algemene coaching.
Ofschoon ik er voor mijn gevoel nog lang niet ben, heb ik dankzij zijn rustige en onbevangen benadering, waarbij hij het ook niet schuwt me af en toe een spiegel voor te houden, al flinke stappen gemaakt.
Klaas uit Emmen schreef op 10 maart 2022
Hierbij mijn reactie op de massages van Andreas. Deze zijn gewoon goed, heerlijk en vooral ontspannen. Het is altijd weer prettig om te ondergaan, ook kan Andreas de spieren goed los krijgen. Ik voel me stukje beter als ik weer naar huis rijdt. Ga het ook proberen.
Johan uit Zwolle schreef op 8 maart 2022
Ik kom al jaren bij Andreas, ik kijk er naar uit als het weer zover is. Een weldaad voor het lichaam, maar ook voor je mind. De massage is geweldig, vol overgave laat ik mij behandelen. Bedankt
Alex uit Lelystad schreef op 7 maart 2022
Ik heb lang gezocht naar een therapeut die mij kan geven wat mijn lichaam nodig heeft. De meeste masseurs geven je een behandeling, maar het na-effect is dan weinig. Bij Andreas duurt het echt dagen lang, dat enorme relaxte gevoel, de energie die dagen stroomt. Wat hij nu precies doet weet ik niet, dat het een aanrader is, dat is zeker.
Peter uit Sneek schreef op 7 maart 2022
Ik ga geregeld naar Andreas, omdat het altijd een feestje voor mijzelf is. Even niets moeten, ik zit altijd zo in mijn hoofd, bij Andreas heb ik daar geen last van. Andreas weet precies hoe dit aan te pakken, hij kan letterlijk een lichaam lezen. Echt klasse, tot snel.
Maurice uit Rotterdam schreef op 7 maart 2022
Nergens me zo letterlijk in goede, veilige en warme handen gevoeld als bij Andreas โค๏ธ Een unieke prachtige intense beleving! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’ een geschenk aan jezelf. ๐Ÿ˜Š
Bert uit Amersfoort schreef op 7 februari 2022
Van vrienden een cadeaubon ontvangen voor Kaya massage. Ik heb elders meerdere malen tantra massages gehad. Na een korte kennismaking begint de massage met een sarong ritueel en ademhalingsoefeningen. Daarna volgt de massage met warme olie en de magische handen van Andreas. Tijdens de massage ben ik helemaal van de wereld. Dit alles in een prettige ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Andreas is professioneel, integer, de rust zelve. Ik vond zijn massage een geweldige ervaring, misschien wel de beste tantra massage ooit. Kom zeker terug.
Johan uit Apeldoorn schreef op 26 januari 2022
Het was weer mogelijk om een massage te ondergaan. En wat was ik er aan toe.
Als je een tijd niet bent geweest merk je de enorme toewijding waarmee Andreas te werk gaat. Het hele lichaam hunkerde naar nog meer naar alle aanrakingen. Wat is het dan fijn dat Andreas er is. Wat een weldaad, healing en energie boost.
Bedankt man. Je bent echt een kunstenaar.
Abe uit Utrecht schreef op 28 augustus 2021
Ik heb de massage als zeer relaxed en ontspannend ervaren. Door de muziek op de achtergrond kom je in een andere wereld. De warme olie is een weldaad! Ik was ietwat gespannen door mijn motor-rit maar was die spanning na 15 minuten kwijt.
Gerrit uit Meppel schreef op 4 augustus 2021
Ik ben nu een aantal keren voor een massage geweest. Begonnen met een awakening massage, daarna is het tantramassage geworden op de futon met heerlijk warme olie. Iedere keer is de massage een intense ervaring waarbij ik mijn gedachten los laat, kan ontspannen en volop energie krijg wat nog dagen doorwerkt. Tijdens de massage gaat mijn lichaam trillen als ontlading van de stress. Andreas is een sympathieke, integere man die je van begin af aan op je gemak stelt.
Helaas gaat de tijd altijd snel voorbij en
kijk ik weer uit naar de volgende sessie.
Andre uit Sneek schreef op 1 juni 2021
Gewoon helemaal ok, geen ingewikkeld gedoe, genieten en meer niet.
Wilfred uit Utrecht schreef op 22 mei 2021
Wat een gewelde massage en ervaring was dit. Ik had voor het eerst een Awakening massage geboekt, ik vond het maar spannend. Ik was al snel gerust gesteld nadat toen ik binnen was , en langzaam voelde ik me rustig worden.
Wat ik nooit had verwacht is dat mijn hele lichaam begon te trillen en te bewegen, dit voelde eigenlijk geweldig. Het is dan letterlijk dat je was loslaat.
Na de massage legde Andreas uit wat hij had gevoeld in mijn lichaam, daar kun je echt wat mee. Op naar het vervolg, want het blijft niet bij een keer. Bedankt Andreas. ?
Art uit Apeldoorn schreef op 1 mei 2021
Ik wil graag mijn ervaringen met Andreas van Kaya Massages en Coaching delen.

Vorig jaar kreeg ik een burn-out en voelde mij lichamelijk niet goed. Met de reguliere hulpverlening kwam ik niet verder. Ik kwam na een zoektocht bij Andreas uit en herkende veel in zijn Kaya life coaching.
Tijdens de uitgebreide kennismaking bleek dat mijn problemen terug te leiden zijn naar trauma's in mijn vroege jeugd. Mijn (zelf)vertrouwen was beschadigd waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling werd beรฏnvloed. Het gesprek met Andreas voelde vertrouwd aan en sindsdien doe ik Kaya life coaching i.c.m. massage. Uiteindelijk zijn lichaam en geest met elkaar verbonden.

Andreas is professioneel, integer, respectvol, luistert echt en stelt zich helemaal ten dienste van mij. Hij oordeelt of veroordeelt niet en laat je in je waarde. Ik ervaar de intensieve coaching sessies soms confronterend, emoties komen los. Ik mag en kan me laten gaan, dit werkt heel bevrijdend en helend. Het verleden is verwerkt en kan ik los laten. Ik heb geleerd van mijzelf te houden en mag er zijn. Anderen zullen zeggen je bent een ander mens. Ik zeg: ik ben mijzelf.

De massage begint met ademhalingsoefeningen om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te gaan. Ik kan mijn gedachten goed loslaten dankzij de veilige en vertrouwde omgeving.
Gevolgd door een sarong ritueel en massage met warme olie op de futon. De massage is een intense beleving van warmte en geborgenheid en geeft weer volop energie. Deze energie werkt nog dagen door.

Wat ik bereikt heb is mede te danken aan coach en mentor Andreas, een mooi mens van buiten en binnen.
Andreas, bij jou is eenieder letterlijk en figuurlijk in goede handen.
De reguliere zorg kan nog veel van je leren.
Roy uit Amsterdam schreef op 3 april 2021
Graag laat ik een reactie achter. De belevenis van deze sessie bij Andreas had zoveel impact op mij. Het gevoel van niets te moeten of aan te voldoen, hij fluistert het zelfs in je oor.
Deze woorden hebben mij zoveel gebracht, Andreas kan je dan makkelijk mee "op reis" nemen in je lichaam. Hij beschrijft het zelf ook zo. Een reis door je lichaam, alles weer voelen en beleven, zonder in je hoofd te zitten. Dat was lang geleden dat ik mij zo ontspannen voelde. Groet Roy.
Johan uit Arnhem schreef op 6 maart 2021
Eindelijk, ik mocht weer naar Zwolle. Wat was mijn lichaam er aan toe, ik heb weer geweldig genoten. Even weg van die Corona, even op reis in mijn gedachten, ik heb de nacht erop als een blok geslapen. Ik wil je heel erg bedanken voor de enorme aandacht die je schenkt aan het lichaam, het is niet te beschrijven hoe goed je het lichaam kunt aanvoelen, en vooral ook geven wat het nodig heeft. Klasse en tot snel Andreas
Franck uit Gelderland schreef op 30 oktober 2020
"Uitgangspostie: Niet bekend met een "totale massage", eigenlijk nooit echt gemasseerd.. โ€จVerwachting: Tja... wil het eens ervaren die "ontspanning?"... Is het wat voor mij? โ€จ

Persoonlijkheidskenmerk: een type dat bijvoorbeeld nooit kan slapen in bus, trein, vliegtuig en als bijrijder helemaal niet. Er is altijd wat dat afleid of me bezighoud. Een soort "controlefreak" dus. (Btw, heb geen slaapprobleem hoor ๐Ÿ™‚ ) Enne..., een vreemde man die 90 min aan mijn lijf gaat zitten? Ben niet preuts maar?!! โ€จ

Ervaring: Niet geslapen maar wel 90 minuten lang "geen gedachten" gehad, vrijwel vanaf het begin! Daarnaast een lijf dat, zeker op het einde, helemaal "lekker" aanvoelde... Geweldig! Vaker!... โ€จ

Andreas: Net als ik in het begin een beetje onzeker en aftasten (in figuurlijke zin dan). Net een mens. Al heel snel zeker van zijn zaak. Stelde de juiste vragen, legde goed uit, geen "zweverig gedoe" en daarna doen. Veel respectvolle aandacht voor signalen, verbaal en non-verbaal. 100% inzet.
Rust... Professioneel! Aan te bevelen, echt aan te bevelen!"
Jan-Peter uit Groningen schreef op 27 september 2020
""Bijzonder ervaring deze massage !
Je hele lichaam komt onder de handen van Andreas aan bod. Het is ontspannend. Je voelt energie vloeien door je hele lichaam. Je voelt je bloed doorstromen, je hoort je ademhaling en wordt langzamerhand steeds bewuster van je eigen lichaam. De lichamelijk aanrakingen zijn ook heel fijn en bijzonder om mee te maken. Kortom, ik ben blij dat ik het gedaan heb en zal het zeker herhalen.
Tot gauw Andreas. โ€จ
Hugo uit Noord Holland schreef op 25 juli 2020
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in.
Je ontvangst, je praktijk, je rust/uitstraling alles voelde meteen goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad.
Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
James uit Nijmegen schreef op 29 juni 2020
Graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, vooral nu na de crisis. Maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.
De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Weer eens helemaal aangeraakt worden. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Pieter uit Diepenheim schreef op 11 juni 2020
Andreas verstaat de kunst van een 'warmhearted welcome', oprecht en van binnenuit. Een goed gesprek, een goede luisteraar, slim en intelligent, voorafgaand aan een behandeling waarbij hij je uitnodigt om bij jezelf naar binnen te gaan. Helend. Dankjewel Andreas!
Dick uit Assen schreef op 22 mei 2020
Afgelopen maandag een intensieve massage van Andreas gehad , niet verteld dat m,n lopen , vooral door veel stress , zeer slecht is ...
Na deze massage ontzettend moe geweest ...
Merk dat ik nu , door alle inspanning van Andreas , ik minder moeilijk loop en dit gaat zeker nog beter worden ...
Geweldige ervaring waar ik ontiegelijk veel baat bij heb ...
Dit gaat nog meerdere vervolgen hebben en ben heel erg blij dat ik Andreas heb mogen leren kennen.
Leo uit Leeuwarden schreef op 16 mei 2020
Hallo Andreas.

Nou ik heb het lekker even op me in laten werken ?

Ik heb de behandeling van afgelopen woensdag als zeer prettig en plezierig ervaren. Big smile op mijn gezicht ?
Ik denk dat dit ondermeer kwam doordat je me vanaf het begin af aan erg op mijn gemak wist te stellen.
Dat maakt dat ik de behandeling als heel natuurlijk heb ervaren. Ik maak binnenkort een vervolgafspraak.
Compliment!
Hans uit Zwolle schreef op 13 mei 2020
Was was ik er aan toe om weer aangeraakt te worden. En wat een weldaad om weer op het matras te mogen liggen, lekker muziekje, warme olie.

Het was geweldig Andreas, blij dat je weer aan het werk mocht. Je kunt het nog steeds als geen ander. En voor degene die twijfelen, Andreas heeft echt alle maatregelen genomen om je veilig te laten voelen. Dus maak ook die afspraak!!!
Roelof uit Assen schreef op 18 maart 2020
Vorige week eerste keer een ontspannings-massage mogen ontvangen ...
Andreas is een warm , integer mens waar je je volkomen op je gemak voelt ...
Zeer zeker aan te raden en het was zeker niet mijn laatste keer ... eerder het begin van vele vervolg sessies ..
Johan uit Hattem schreef op 5 februari 2020
Ik kijk met genoegen terug op mijn eerste Tantra massagesessie vorige week bij jou.
Ik was aangenaam verrast door de enorme overgave en toewijding waarmee je werkt.
Je geeft je letterlijk volledig over aan de intense fysieke interactie.
Dat was heel prettig en vertrouwd. Het voelde echt geweldig en ook heel oprecht en intiem.
Ook de sfeer en ambiance vond ik aangenaam en ontspannen. Ik voelde me vrijwel onmiddellijk thuis.
Ik ben dan ook in alle opzichten blij dat ik de stap over de drempel gezet heb.
Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten.
Verder wens ik je alvast veel succes met de workshop van zaterdag a.s.

Alle goeds, Johan.
Peter uit Oldenzaal schreef op 28 januari 2020
Vorige week een tantra massage gehad van Andreas. Het was van het begin tot het eind een TOP ervaring!
Ik kwam binnen in de mooie en lekker warme praktijkruimte. Je voelt je direct bij Andreas op je gemak! Eerst even een praatje en daarna in sarong de ademhalingsoefeningen. Je komt dan al helemaal in de overgave. Je hoeft niets te doen. Geef je gewoon over aan Andreas, geniet en de rest komt vanzelf. De sarong gaat af en dan begint op de matras de massage. Werkelijk een sensationele beleving. Andreas "luistert" goed naar je lichaam. Hij speelt daar supergoed op in en weet elk gevoelig plekje van je lichaam te vinden.
Je besef van tijd is tijdens de massage helemaal weg. Je bent gewoon even van de wereld. Het eind van de massage was voor mij een intense beleving en ervaring. Ik liet me ook echt helemaal gaan. Zoiets heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Fantastisch Andreas, hartelijk dank daarvoor! De dagen na de massage "zweefde" ik nog.
Maak gauw, als ik in de gelegenheid ben, weer een afspraak.
Groeten, Peter
Nihad uit Amsterdam schreef op 6 december 2019
De zorgvuldigheid en aandacht waarmee Andreas werkt hebben me verrast en aangenaam geraakt. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, was erg onrustig toen ik aan kwam, bijna omgedraaid.....
Eenmaal binnen voelde ik me al snel 100% op mijn gemak. Andreas merkte dit op en gaf mij alle vertrouwen en aandacht, had veel belangstelling voor mijn persoon en mijn achtergrond. Ik voelde echt belangstelling, echt iemand di je begrijpt, het raakte me.
Daarna samen besproken wat hij deze eerste ontmoeting zou gaan doen. Het was geweldig, logisch ging ik als een ander mens de deur uit, spijt ??, Helemaal niet. Dank je wel en tot snel Nihad.
Jason uit Eindhoven schreef op 1 december 2019
Mijn reactie , het was de meest mooie ervaring sinds jaren. Ik ben bij vele Tantra masseurs geweest, of ze zeggen dat ze het zijn.
Bij Andreas weet ik nu eindelijk wat Tantra ook is. Ik vlieg nog steeds.
Dank en ik kom zeker terug.
Peter uit Amsterdam schreef op 23 november 2019
Op zoek naar een Tantra massage voor mannen, zo kwam ik in het oosten van het land terecht bij Andreas.

Wat een geweldige massage heb ik gehad, ik wist niet wat me overkwam, ik trilde eerst overal en daarna heb me sinds lange tijd niet zo goed en ontspannen gevoeld. Ook de dage erna, dus maar vaker naar het "oosten".

Kwamen de wijzen ook niet uit het oosten?
Javier uit Barcelona schreef op 19 november 2019
Last weekend I visit the Netherlands again. And went to Zwolle to get a Tantra Kaya massage with Andreas. It was my second one. For me it's a amazing journey trough my body. This guy is a great professional and knows exactly what a guy needs. Muchos gracias. Hasta luego.
Johan uit Friesland schreef op 19 november 2019
Zoekend op internet naar een coach kwam ik bij Andreas terecht. Dat het een man moest zijn was voor mij duidelijk. Dus met lood in de schoenen en vol spanning reed ik naar Zwolle, niet wetend wat te verwachten.

Nu een aantal ontmoetingen verder kan ik alleen maar zeggen, ik voel me weer blij, heb zoveel geleerd, vooral mijn eigen ik. Je hoort het overal, gewoon jezelf zijn zeggen ze dan. Ik weet nu na jaren pas wat het betekent.
Dank je wel Andreas. Voor je enorme geduld met mij. Je prachtige inzicht en precies weten wat ik nodig had/heb. Tot binnenkort.
willem uit winschoten schreef op 14 oktober 2019
Mijn Slogan is altijd Iedere stap in het leven is een nieuwe stap.....
Ik maak deze nieuwe stap ook vandaag...
Vandaag ontmoete ik deze prachtige mooie kundige man.
Na een mooi emotioneel warm en puur gesprek ben ik tot nieuwe inzichten gekomen.
En als resultaat...
Dat ik samen met Andreas mijn emotionele reis ga maken om daar te komen waar ik na opzoek ben.
Andreas nogmaals vele malen dank dat ik het vertrouwen gevonden heb en de klik om jou te vragen mij te begeleiden.

mazzel en brooche
Anoniem uit Workshop deelnemer schreef op 13 oktober 2019
Hartelijk dank voor deze verrassende workshop intimiteit, deze warme dag in oktober heeft mij heel wat gedaan. Sommige oefeningen wil ik toepassen in mijn relatie.
Het naakt zijn vond ik heerlijk, ik heb er van genoten dat merk ik nu. Allemaal bloot geeft een gevoel van eenheid, iedere man is gelijk ik vind het mooi om te ervaren dat hetgeen waar ik tegen op zag zoโ€™ n mooie ervaring kan opleveren.
Ik bemerk dat jij een gedreven man bent, om dit moois neer te zetten. En vanuit alle windhoeken mensen bijeen brengt om tot deze mooie verbinding te komen.
Dank je dat ik deze ervaring mocht meemaken. Ik geniet er volop van en het heeft me veel gebracht.
Dit is een opening naar meer.
Raymond uit Nijmegen schreef op 10 oktober 2019
Andreas is een vakkundig man. Je wordt heel hartelijk ontvangen in de mooie praktijk. Al snel voelde ik een klik met deze man. Ik vind dat wel belangrijk als je z'n nieuwe ervaring aangaat.

De Tantra massage was werkelijk geweldig, wat een mooie start en rustige opbouw. Ik voelde steeds meer energie stromen, Andreas vertelde mij vooraf, ik neem je mee op reis. Zo voelde het ook..... wat een mooie reis ervaring. Echt geweldig, wat een energie, ik trilde ervan. Ik merkte ook dat ik wat emotioneel werd, dus een vervolg komt er zeker. Ik ga weer terug, tot snel Andreas.
Bรฉ uit Zwolle schreef op 20 augustus 2019
Vandaag weer een fijne Tantra massage ondergaan bij Andreas en moet zeggen dat ik er weer behoorlijk van ben opgeknapt , heb al vele Tantra massages gehad en deze Tantra massage zal zeker niet de laatste zijn .Bedankt Andreas ,tot gauw ,Bรฉ
Gerard uit Genemuiden schreef op 4 augustus 2019
Beste mensen, ook gisteren heb ik weer een fijne tantra massage van 2/5 uur gehad van Andreas, ging weer als herboren de deur uit en het vraagt zeker voor een volgende keer.
Het is zeker aan te raden ook eens een afspraak te maken voor andere massages met KAYA MASSAGES en COACHING in Zwolle. ....Bedankt Andreas ....
Wim uit Dalfsen schreef op 23 juni 2019
Ik wilde je nog een keer bedanken voor de mooie massage, wat een weldaad.
De nieuwe praktijk is erg mooi , ik voelde me er direct โ€˜thuisโ€ . Makkelijk bereikbaar en ruim, top

Tot snel
Kees uit T. schreef op 23 mei 2019
Voor de twijfelaar: niet langer doen maar gaan!
Uitstekende, integere massage vol zorg en aandacht gegeven.
Enorm diep effect, ook daarna. Van harte aanbevolen. Dank voor vandaag Andreas!
Leo uit Utrecht schreef op 5 mei 2019
Een mooie ervaring, ik kan er weer tegen. Je massage was geweldig fijn en goed voor mijn lichaam.
Joost uit Dronten schreef op 7 april 2019
Het was een fijne en intense sessie.
Ik voel me zeer op me gemak bij je. Mezelf los te laten, alles te mogen voelen wat er op dat moment naar boven komt heb ik als zeer aangenaam ervaren. Precies wat ik nodig heb en zo nu en dan behoefte aan heb.

Fijn dat ik bij jou geen weerstand voel, integendeel juist de vrijheid om te voelen. En dat maakt veel los, zoals je hebt gemerkt.

Bij thuiskomst, zat ik nog vol met die fijne energie en na een heerlijke nacht is de volgende dag ook goed begonnen. Wel voelde ik mijn lijf nog reageren. Vast de uitwerking van de intense beleving. Ik heb erg genoten van de aanraking en de (ont)spanning. Dank je.
Sander uit Meppel schreef op 23 maart 2019
Hallo Andreas,

Ik wil het nogmaals zeggen: Wat was het een fijne massage en een fijn gesprek. Het was een heel goed besluit om bij jou weer eens een massage te ontvangen, ik kon dit heel goed gebruiken.

Ik had buiten pas door hoe lang we waren uitgelopen. Duizendmaal dank voor je toewijding en ik kom binnenkort graag weer terug.

Een fijn en liefdevol weekend gewenst.
Jelle uit Leeuwarden schreef op 21 maart 2019
Hallo Andreas,

Bedankt voor de heerlijke massage gisteren. Heb er heerlijk op kunnen slapen. Voortreffelijke massage. Heerlijke stevige druk en het lichaam als een geheel gevoelt. Top.
Hopelijk tot gauw.

Fijne dag en groet Jelle.
Patrick uit Coevorden schreef op 21 maart 2019
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Noch nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het doe het ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha.....

Afijn, ik ben vast besloten op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele awakening massage deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat juist door die professionaliteit je dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Tot de volgende keer.
Twan uit Gelderland schreef op 20 maart 2019
Het was de meeste mooie ervaring die ik sinds jaren heb gehad. Ik zat een beetje in de knel met vele dingen, ik voelde dat in mijn lichaam maar vooral mijn hoofd zat vol.

Ik heb Andreas ingeschakeld en een eerst gesprek aangegaan, wat hij zou kunnen betekenen, dit voelde al zo veilig en goed, eindelijk iemand die mij als man begreep, het raakte me gelijk.
Daarna vele sessie gehad, massages, gesprekken en vele oefeningen gedaan. Ik voel me zo goed de laatste tijd, energiek en kan er weer tegenaan.

Ik blijf wel naar Andreas gaan voor de Tantra massages, wat een weldaad, wat een geweldige ervaring is dat steeds, hij neemt je mee op reis zeg ik altijd. Ik kan me helemaal overgeven en voel me daarna weken zo vrij en ontspannen. Wat een geweldige benadering heeft die Andreas. Een topper noem ik hem altijd. Bedankt en tot snel.
Sytze Van Keppel uit Zwolle schreef op 5 februari 2019
Wat een fantastische ervaring met Andreas!Een goed onderlegde,professionele en uiterst aimabele man die weet waar hij het over heeft en een geweldige tantra massage heeft gegeven. Wat geweldig dat je op deze manier zoveel energie kunt opwekken en geven....
Sytze
Deelnemer workshop uit Nederland schreef op 20 januari 2019
Ik heb toch de behoefte om mijn ervaring te delen voor andere mannen die nog twijfelen over meedoen aan een workshop van Andreas.
Het was 22 december 2018, ik was erg vroeg wakker en onrustig en dacht een aantal keer, past dit wel bij mij?
En nu kan ik zeggen, ja het was een geweldige dag, wat een ervaring. Bij binnenkomst voelde ik gelijk dat het goed voelde,12 vreemde andere mannen en gelijk kletsen en koffie drinken. Al snel zakte de onrust weg en daar kwam plezier en een vertrouwd gevoel voor in de plaats.
Andraes neemt de je deze dag mee met allerlei oefeningen, voorbeelden, aanrakingen en commitment maar vooral ook veel uitleg. Ik had niet bedacht dat het item intimiteit zoveel kan betekenen. Prachtig om dit te ervaren met een groep andere mannen, respect, waardevol en vooral je goed voelen. Het belangrijkste is dat Andreas je steeds het gevoel geeft dat je gewoon jezelf mag zijn en nergens aan hoeft te voldoen. Dus ik kan het iedereen man aanraden een keer mee te doen. Bedankt en blij dat ik dit hier kan delen. X
Daan uit Groningen schreef op 7 december 2018
Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Andreas. Het voelde direct goed en professioneel. Dat zijn twee belangrijke waarden voor mij. Ik kwam voor een spirituele vraag om mijn lichaam beter te leren kennen en ben dichter bij mijzelf gekomen.
Andreas heeft mij goed en heerlijk gemasseerd. Echt een aanrader.
J & F uit Overijssel schreef op 5 december 2018
Ik wilde hier graag een reactie achterlaten over Kaya Massages en coaching. Onlangs hebben wij onze tweede partner coaching sessie gehad. Het heeft ons zoveel gebracht, onze relatie zat vast. We konden er zelf niet uitkomen hoe het verder moest. Andreas heeft ons zoveel inzichten gegeven en vooral wat we nodig hebben. En dat is voor alle twee anders, dat is iets wat je vaak niet door hebt. Mijn verwachtingen waren anders, we begrijpen elkaar nu veel beter en ik moet zeggen, het gaat goed met ons.

Wat ik heel sterk waardeer in Andreas is dat hij precies weet waar het over gaat, hij kent het homo leven. Weet wat er gaande is, dat was voor ons zo fijn, we konden gewoon alles vertellen. Andreas begreep dit zonder oordeel en boog het om tot wat waardevols. Erg fijn ook dat seksualiteit breed besproken is, daar is veel veranderd. Nogmaals Andreas, je hebt ons ontzettend geholpen en we kunnen er weer tegenaan. Bedankt.
Hans uit Groningen schreef op 21 oktober 2018
Gewoon goed, een masseur met aandacht voor het lichaam en niet voor zicht zelf, geen fratsen. Je bent weer helemaal opgeknapt na een massage bij Andreas.
Klaas P. uit Heerde schreef op 21 oktober 2018
Hallo Andreas,

Ik wil hier graag mijn ervaring delen. Ik kwam bij je als grijs muisje, wist niets, kon niets en wist niets van het leven.

Je begon met wat massages, ik merkte daar al dat ik steeds meer ging voelen. Vooral je coaching en ademhaling tijdens de massages deden me erg goed, ik mocht er van genieten, ik mocht geluid maken, ik mocht ademen, ik mocht er zijn.

Na een aantal massages met coaching heb ik een Tantra massage ontvangen, wat was dat een openbaring, ik vond het heel eng en durfde me eerst niet te geven, eigenlijk weer een stap terug. Dat had je natuurlijk gelijk door en met wat extra aanmoediging ging ik ervan genieten en werd het een fantastische massage. Wat een ontlading van jarenlange frustratie, ik voelde mezelf nu eens echt, diep van binnen.
Ik ben zo blij met deze ontwikkeling, ik ben een heel ander mens geworden. En dat alleen maar met massages, maar ja, wat voor massage en wie geeft deze, daar zit een groot verschil. Bedankt en tot snel. Klaas.
Sander uit Ede schreef op 2 september 2018
Het was een fijne middag bij je. Ik voelde me welkom en vertrouwd in het moment.
De intensiteit was best heftig en toch voel ik me meer ontspannen dan daarvoor. Het raken van de diepere energie is een fijne ervaring.
Mijn lichaam is, zoals je al noemde, erg sensitief en ik neem veel waar met alle voelsprieten op mijn lijf.

Je hebt me aan het denken gezet met de opmerking om die sensitiviteit en energie meer te verdelen en niet te snel in รฉรฉn vak te plaatsen.
Je handen voelde voor mij heel warm en op een verrassende manier, in een eerste ontmoeting, heel geborgen.
De seksuele energie is bij mij erg sterk, dat weet ik van mezelf. Ik ben nieuwsgierig hoe dit op een mooie manier meer in balans te hebben en daardoor wellicht meer rust te krijgen.

Er gaat veel door mijn hoofd (positief). Ik heb het doel om mezelf daarin te begrijpen. Waar komt het vandaan? Welke reactie op welk moment? Wat zegt aanraking voor mij? Fysieke aanraking en mentale aanraking onderscheiden (of juist combineren).
Zoals je leest, geen structuur haha...maar wel de wil om hieraan een vervolg te geven. Bedankt en tot snel
Berend-Jan uit Hattem schreef op 28 mei 2018
Het inleidende gesprek gaf me vertrouwen dat ik veilig was ondanks dat het toch wel onwennig was.
Praten over homosexuele gevoelens met een andere man. Nog nooit gedaan. Maar goed, daar zit je dan. Laten gaan. Zeg het, doe het, ervaar het. Uit mijn comfortzone. Yes!!
Een mix van hier heb ik voor gekozen en WTF doe je nu weer? Haha....
Afijn, ik ben vast besloten en op zoek naar mezelf.

Het was een intense ervaring. Het was alsof mijn lichaam dat erg nodig had.
Vol overgave laten gaan en genieten zonder gene. Ik zoog het allemaal in me op.
De hele Awakening deed me het gevoel van tijd vergeten. Ik was in een andere wereld.
Ik wist dat ik volledig op je professionele aanraking en begeleiding kon vertrouwen.
Erg fijn dat je juist door die professionaliteit dichtbij me was. Ik werd echt begeleid en persoonlijk (aan)geraakt.

Je vertelde dat in deze Awakening bij mij al veel seksuele energie ging stromen dan bij menig andere. Het ging zoals het ging en dat was wat mij betreft precies goed.

Bij de Yoga les moest ik aan je denken. Moest even lachen toen ik zei 'hallo juf, gaat hij goed zo?' Werd me meer bewust dat ik het al meer voor mezelf deed dan ik eigenlijk dacht.


Tot de volgende keer.
Johan uit Zevenaar schreef op 3 april 2018
Graag deel ik hier mijn ervaring met jullie. Enkele jaren geleden ben ik gescheiden na een huwelijk van meer dan 30 jaar. Nu was ik vrij, maar kon er niet van genieten. Ik heb mannen altijd interessant gevonden. Zo kwam ik bij Andreas terecht, ik wilde er graag eens over praten. Hoe moest ik het aanpakken, ik was zo onzeker.

Nu ben ik bijna een jaar verder, ik voel me sterk. Heb heel veel steun gehad aan de prachtige aanpak van Andreas. Al zijn oefeningen, massages en coaching hebben zijn uitwerking gehad. Ik ben weer terug op aarde en voel me zo goed. Ik wil je daarom hier bedanken, voor je inzicht, je geduld en je enorme ervaring en je inzicht in wat ik nodig had. Dank, dank, dank.... Johan.
Markus uit Almelo schreef op 13 februari 2018
Al enige tijd geniet ik met enige regelmaat van Kaya Tantra massageโ€™s. Ik kom tijdens die sessies erg dicht bij mezelf wat mij erg blij maakt maar me ook onzeker maakt. Ik kan dit gelukkig met mijn vrouw delen en die kan daar goed mee omgaan. Aansluitend hierop heb ik vorige week een coaching sessie gehad bij Andreas en heb die als zeer bijzonder ervaren.
De coaching sessie heeft mij dmv oefeningen en opdrachten geleerd hoe ik tegen mezelf aankijk en hoe ( ik denk) dat anderen tegen mij aankijken. Dat was confronterend maar tegelijk ook mooi om hier wat mee te gaan doen. Ik krijg op deze manier meer inzicht in mezelf en van Andreas handreikingen hoe ik hier in mijn leven mee om kan gaan zodat ik hier persoonlijk meer in kan groeien en voor mijn gevoel meer ruimte kan krijgen ! Dank je Andreas.
Lars uit Emmeloord schreef op 31 december 2017
Ik wil graag een reactie schrijven in je gastenboek. Mijn allereerste ontmoeting met Andreas was een prachtige ervaring. Ik begon met een Awakening om kennis te maken met zijn werk, die was gelijk raak zal ik maar zeggen. Er gebeurde van alles met me, de aanrakingen waren zo intens ik heb mijn lichaam lang niet zo gevoeld. Ik voelde na de massage van alles stromen door mijn lichaam, kan het niet eens beschrijven, maar het voelde zo goed, geweldig eigenlijk. Dus de volgende afspraak staat al. Bedankt Andreas en fijne jaarwisseling.
Ruud uit Amersfoort schreef op 26 november 2017
Hallo Andreas. Ik wilde je bedanken voor de mooie sessie. Dat kan natuurlijk ook hier, iedereen mag het lezen. Onlangs ben ik bij je geweest, dat was best spannend. Ik merkte dat ik dagen van te voren al onrustig was. Ik vond het lastig om goed onder woorden te brengen waarom ik bij je kwam, dat was natuurlijk juist het idee om naar je toe te gaan. We hebben eerst kennis gemaakt en stukje coaching gedaan, daarna een massage op de tafel. In het voorgesprek voelde ik de spanning al uit mijn lichaam zakken.

Toen de massage begon kon ik me gelukkig overgeven, althans zo voelde ik me. Jij vertelde na de tijd precies wat jij had gevoeld en legde uit hoe je misschien nog meer uit je hoofd kunt gaan en meer in je lichaam. Ik ben dik tevreden met de eerst stap die ik gezet heb, er zullen er nog vele volgen. Ik voel me zo goed bij je, respectvol, begripvol, luisteren....echt luisteren bedoel ik dan. Dat was lang geleden dat iemand gewoon met aandacht naar mij luisterde, daar kom je dan snel achter. Ook aanraken mis ik erg in mijn leven, ook dat deed je zo intens en met aandacht, dat is diep binnen gekomen. Bedankt en op naar de volgende stap... tot snel!
eddy uit zwolle schreef op 29 oktober 2017
Andreas is in een woord top
Toen ik de eerste keer binnen kwam en waar ik nu sta is een wereld van verschil. Ik heb nog een lange weg te bewandelen om mijn verleden te verwerken en te doorbreken en om nog naar een mooiere toekomst te mogen gaan kijken. En dat voelt Andreas perfect aan om mij steeds een volgende stap te laten zetten naar die toekomst. Door ademhaling oefeningen te doen. En te leren te ontspannen en te genieten van de massage. En mij te leren om aan niks te denken tijdens de massage. En te mogen genieten van zijn mooie gave die Andreas heeft en de liefde voor zijn vak.