Huidhonger

Door aanraken weer in balans. Na 4 dagen volop aan het werk te zijn is mijn conclusie als nooit tevoren. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in deze “niet aanraaktijd” dus een groot gemis, we hebben het dan over huidhonger. Ik heb hier in het verleden al vaak over geschreven, en het lijkt of iedereen nu ineens weet ( en ervaart ) wat het “echt” betekent.

Het lichaam verlangt ernaar om zacht of stevig maar in ieder geval liefdevol aangeraakt te worden. Omarmt te worden en volledig in overgave te komen, hiermee wordt huidhonger gestild. 

Mijn Kaya Awakening massages (nieuwe stijl gelet op alle voorwaarden) hebben als voornaamste doel je lichamelijk en geestelijk te laten ontspannen. Het kan zijn dat je ook weer vertrouwen in aanraken en nabijheid van andere mensen moet krijgen. Op de tafel kan ik met gepaste afstand en maatregelen je veilig masseren.

Of ben je de stress zat van het thuiswerken, waar privé en werk vaak moeilijk te scheiden zijn. Zit je door een verkeerde houding vast in nek en schouders. Mis je de sociale contacten of loop je ergens anders op vast?

Boek dan een Kaya Awakening massage, even weg dromen en heerlijk ontspannen. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een relaxte en helende werking met zich meebrengt. In een oase van rust, warme olie en fijne muziek ontvang je de massage die als een welkom geschenk is, aan “jezelf” .

Geef een antwoord