Jezelf zijn.

Steeds maar weer die onrust die op komt zetten, niet kunnen concentreren, nergens zin in hebben, alles waar je aan begint is maar voor even leuk.
Steeds maar van links naar rechts rennen en uiteindelijk nog niet tevreden zijn of het gevoel hebben niets gepresteerd te hebben.
Steeds maar die spanning en onrust voelen in je lichaam, of voel je het niet in je lichaam maar zit het in je hoofd?
Steeds de gedachten die met je op de loop gaan, ik wil zoveel, of is het misschien ik moet zoveel?

Kortom, ik schets hiermee een beeld die denk ik voor vele mannen herkenbaar is.
Komt het het door de huidige snelle tijd, en door de druk die je denkt dat de maatschappij op je legt.
Komt het doordat je de oorzaak van je spanning en onrust niet begrijpt, waarom komt het steeds terug?
Komt het omdat je misschien wel iemand anders wilt zijn, of vind je mannen interessant?

Kortom, tijd om er eens aandacht aan te besteden, ik nodig je uit om eens te komen praten en je hart te luchten. Dat kan al in een intake/kennismakingsgesprek waarin we samen de volgende stap afstemmen. Of je besluit na dit gesprek van 45 minuten om nu nog geen stap te maken, ook dat is prima.

Vele mannen gingen je voor en hebben de eerste stap wel gezet, dat deden ze door het sturen van een e-mail naar info@kaya-massages.nl
Tot slot, ik kan vele mogelijkheden bieden met combinaties van coaching en/of aanrakingen, stress ontladen oefeningen en/of verschillende massages. Alles aangepast aan jou wensen.

Natuurlijk weet ik ook mijn grenzen en zal je advies geven en eventueel doorverwijzen naar iemand in mijn netwerk als de casus te specifiek is.

Www.kaya-massages.nl

Geef een antwoord