Kaya Awakening massage

Elke nieuwe klant krijgt eerst een kort intake gesprek, en tekent een verklaring over de gemaakte afspraken. Ik masseer alleen mannen. Je hebt ook de mogelijkheid om deze  massage te boeken tegen een gereduceerd tarief, de kennismakingsmassage. Zie tarieven.

Na de intake begint de Kaya Awakening massage staande, ik ga kort bewust met je ademen om al wat in ontspanning te komen. Daarna mag je plaats nemen op de tafel. Ik gebruik warme olie en je mag geheel ontkleed zijn. Een Kaya Awakening massage is een intens intergratieve massage en je lichaam zal ontwaken. Het is gebaseerd op een Esalen massage gecombineerd met Lomi-Lomi technieken. 

Het heeft als doel om je hele lichaam te laten ontwaken. Je weer compleet en intens te laten voelen. Uit je hoofd en in je lichaam, dit gezien vanuit mijn holistische visie als bodyworker.

De technieken die ik gebruik zijn langzame liefdevolle strijkingen, dit met volledige open handen en van hoofd tot voeten. Ik werk ook meer met mijn onderarmen en kan soms dieper de spieren in. Om vervolgens weer over te gaan in de lange strijkingen over je hele lichaam. Ik maak ook wiegende bewegingen met je lichaam, en probeer mijn bewegingsritme af te stemmen op jou ademhaling. Deze intergratieve technieken kunnen je een sensatie en gevoel geven van totale ontspanning. Hierdoor hoop ik dat je je durft te openen, je energie te beleven en je controle los te laten.

Als ik voel dat je lichaam mee gaat in de liefdevolle aanrakingen en jij je daar voor open stelt kan ik de eerste Tantra rituelen toepassen. Misschien is dit  je volgende stap, een Kaya Tantra massage.

Volgende pagina >