Kaya Awakening massage

Na de intake begint de Kaya Awakening massage met bewust ademen om al wat in de ontspanning te komen.  Daarna mag je plaats nemen op de tafel. Ik gebruik warme olie en je mag geheel ontkleed zijn. Een Kaya Awakening massage is een intens intergratieve massage. Het is gebaseerd op een Esalen massage maar meer Lomi-Lomi technieken en kan een kennismaking zijn met mijn Kaya Tantra massage, misschien is dit je volgende stap.

Kaya Awakening massage

Het heeft als doel om je hele lichaam te laten ontwaken. Je weer compleet en intens te laten voelen. Uit je hoofd en in je lichaam, dit gezien vanuit mijn holistische visie als bodyworker.

De technieken die ik gebruik zijn de langzame vloeiende strijkingen met volledige open handen van hoofd tot voeten. Ik werk ook meer met mijn onderarmen en kan soms dieper de spieren in. Om vervolgens weer over te gaan in de lange strijkingen over je hele lichaam. Ik maak ook wiegende bewegingen met je lichaam. En probeer mijn bewegingsritme af te stemmen op het ritme van je ademhaling. Deze intergratieve technieken kunnen je een sensatie en gevoel geven van totale ontspanning en bevrijding en je energie weer voelen. 

Volgende pagina >