Kaya Awakening massage

Na de intake begint de Kaya Awakening massage met bewust ademen om al wat in de ontspanning te komen.  Daarna mag je plaats nemen op de tafel. Ik gebruik warme kokosnoot olie en je mag geheel ontkleed zijn. Een Kaya Awakening massage is een intens intergratieve massage. Het is gebaseerd op een Esalen massage maar meer Lomi-Lomi technieken en kan een kennismaking zijn met mijn Kaya Tantra massage, misschien is dit je volgende stap.

Kaya Awakening massage

Mijn Kaya Awakening massage heeft als doel om je hele lichaam te laten ontwaken. Je weer compleet en intens te laten voelen. Uit je hoofd en in je lichaam, dit gezien vanuit mijn holistische visie als bodyworker. De technieken die ik gebruik zijn de langzame vloeiende strijkingen met volledige open handen van hoofd tot voeten. Ik werk ook meer met mijn onderarmen en kan soms dieper de spieren in. Om vervolgens weer over te gaan in de lange strijkingen over je hele lichaam. Ik maak ook wiegende bewegingen met je lichaam. En probeer mijn bewegingsritme af te stemmen op het ritme van je ademhaling. Deze intergratieve technieken kunnen je een sensatie en gevoel geven van totale ontspanning en bevrijding.

Lomi lomi is een diepgewortelde spirituele genezingskunst uit Hawaï, die de tand des tijds heeft doorstaan. Want hoewel Lomi-Lomi enige tijd verboden werd door de regering, heeft deze massagevorm weer opnieuw vol overtuiging van zich laten spreken. Lomi-Lomi heeft daarbij zelfs ook buiten Hawaï voet aan de grond gekregen en zich wijdverspreid in Amerika, Europa en Azië  Lomi-Lomi  is duizenden jaren geleden ontstaan op Hawaï. Deze spirituele genezingskunst werd van generatie op generatie doorgegeven. De ouderlingen (kupunas) en sjamanistische genezers onderwezen aan de jongere generatie. Door middel van massages probeert men spirituele en lichamelijke gezondheid te bereiken.

Ga naar de Kaya Tantra massage