Kaya Awakening massage

Na de intake begint de Kaya Awakening massage staande met bewust ademen om zo al wat in de ontspanning te komen.  Daarna mag je plaats nemen op de tafel. Ik gebruik warme kokosnoot olie en je mag geheel ontkleed zijn. Een Kaya Awakening massage is een intens intergratieve massage. Het is gebaseerd op een Esalen massage en kan een kennismaking zijn met mijn Kaya Tantra, misschien is dit je volgende stap.

Kaya Awakening massage

Mijn Kaya Awakening massage heeft als doel om je hele lichaam te laten ontwaken en weer compleet en intens te laten voelen. Uit je hoofd en in je lichaam, dit gezien vanuit mijn holistische visie als bodyworker. De technieken die ik gebruik zijn de langzame vloeiende strijkingen met volledige open handen van hoofd tot voeten. Ik werk ook meer met mijn onderarmen en kan soms dieper de spieren in om vervolgens weer over te gaan in de lange strijkingen over je hele lichaam. Ik maak ook wiegende bewegingen met je lichaam en probeer mijn bewegingsritme af te stemmen op het ritme van je ademhaling. Deze intergratieve technieken kunnen je een sensatie en gevoel geven van totale ontspanning en bevrijding.

Van oorsprong is een Esalen Massage een unieke vorm van masseren, ontwikkeld door het Esalen Institute aan de westkust van Californië. In 1982 is deze Esalen massage naar Europa gekomen met het eerste centrum in Zürich. Kenmerkend voor de werkwijze is de combinatie van zachte, vloeiende strijkingen over het hele lichaam gecombineerd met andere vormen van massage.

Verder >