Kaya life coaching

Kaya life coaching is het geven van feedback die erop gericht is een positief inzicht te geven van je welzijn en gedrag. Het wel of niet stromen van je levensenergie. Het lichaam geeft aan mij allerlei signalen af die samen een beeld kunnen vormen over je welzijn. 

Vaak zoeken we de oorzaak van stress, angst, onvrede of ongewenste gevoelens buiten onszelf. Terwijl niet altijd de gebeurtenis of situatie de emotie veroorzaakt, het zijn onze gedachten die bepalen hoe we ons voelen. Hoe je denkt bepaalt hoe je je voelt en ook hoe je gedrag is.

Kaya Life coaching

Het gevolg is vaak dat we deze negatieve of emotionele ervaringen vast zetten in ons lichaam. Dit zorgt ervoor dat onze mooie  levensenergie niet meer voldoende stroomt zoals we zouden willen.  Hiermee kan de relatie onder druk komen te staan of er zijn andere verwachtingen.

Ook heb ik veel ervaring met:

 • Control freaks, niet kunnen ontspannen.
 • Terug naar je kind beleving.
 • Terug naar wie je eigenlijk bent.
 • Altijd perfectionistisch willen zijn.
 • Je eigen grenzen niet aangeven.
 • Niet voelen dat ik je aanraak maar in je hoofd zitten.
 • Uit je comfort zone stappen.
 • Wil altijd aardig gevonden worden, de ander pleasen.
 • Onzekerheid en/of weinig zelfvertrouwen.
 • Rechtvaardigheid, je ego laten gelden.
 • Rampdenken. Negatieve gedachtespiraal.

Een ander mogelijkheid zijn stress ontladende oefeningen, dit is wat ik je ook kan aanbieden en een van de mogelijkheden om je dagelijkse stress en spanning van je af te schudden/trillen. Het is een zelfhulp-methode die je altijd thuis kunt doen om je dagelijkse stress, onrust en angst van je af te schudden/trillen. Je brengt zo je lichaam weer terug in de nodige rust en kalmte. De methode is ervoor om je lichaam weer te leren dat schudden/trillen en dus ontladen mag, het is geen teken van zwakte. Dat is wat er nu vaak gezegd wordt over trillen, dit idee moet even uit je systeem.

Wil je deze zelfhulpmethode zelf ook leren? Deze totale 4×1 uur sessies zijn ervoor om samen met mij de oefeningen te doen, deze zijn ervoor om je lichaam langzaam in deze relax mode te laten komen. Als je eenmaal zelf kunt ontladen en makkelijk kunt  schudden/trillen dan zijn deze oefeningen niet meer nodig. Je kunt dan direct tegen de muur of op een yogamat beginnen met schudden/trillen en zo weer in de rust en kalmte komen waar je lichaam zo om vraagt. Na de eerste les ontvang je het gratis instructie/uitleg boekje, deze staat vol met foto’s van de oefeningen en uitleg over de methode.

Of misschien wil je over een ander onderwerp praten of gewoon eens je verhaal kwijt kunnen, ik heb altijd een luisterend oor. Uit ervaring weet ik dat gewoon naar iemand luisteren al heel veel kan doen, vooral in deze moderne tijd van snelle onpersoonlijke media. Of vind je het spannend en wil je eerst kennismaken en uitleg zonder een massage. Kijk voor de mogelijkheden bij tarieven en boek een coaching afspraak.

Volgende pagina >