Kaya massage cursus, privé of in een groep

Kaya Awakening/Tantra cursusdag 

Geregeld bied ik deze massage cursussen aan. Het is meestal een dag cursus in een weekend. Ik geef deze cursus op massagetafels of matrassen op de grond. Dit hangt er van af wat ik aanbied een Awakening of Tantra cursus. Je mag samen met een vriend (ook deelnemer) of met je eigen partner (ook deelnemer) aanmelden.

Ik probeer logisch een gelijk aantal mannen te ontvangen deze dag. Ik werk zelf met een vast model/partner om alle technieken en rituelen voor te doen. We gaan dieper op Tantra in en leren elkaar zo anders, sensueler en vooral met respect aan te raken.

Als je serieuze belangstelling hebt laat het weten dan ga ik de volgende cursus plannen. De dag is inclusief lunch en alle consumpties en gebruik van alle materialen zoals massage tafels ,olie en handdoeken. 

Privé cursus met z’n tweeën of alleen.

Wil je leren masseren alleen of met je partner? Een Kaya massage cursus is dan wat je zoekt. Of wil je gewoon meer weten over Tantra of een Awakening massage . Je zou het graag eens willen beleven, maar om dat nu gelijk in een groep te doen dat is een drempel. En dat begrijp ik heel goed.

Kaya Massage cursus

Wil je samen de Tantra of Awakening massage doen met je partner dan kan ik je de eerste stappen laten maken om ervaring op te doen met Tantra en mijn Awakening, dit door je een eenvoudige Kaya Tantra of Awakening massage cursus aan te bieden. Hoe deze er uit gaat zien bepaal je zelf: wat wil je leren van Tantra of Awakening massage en wat wil je ermee. Meestal is dit een 4 uur durende cursus. 

We spreken van te voren af wat je doel is van deze cursus en ik stel een interessante sessie samen die aan jullie behoefte voldoet, niets staat dus van te voren vast. Het is aan jullie.

Als je alleen bent kan ik je ook een Kaya Tantra massage of Kaya Awakening massage leren, ik werk dan met een model of je neemt zelf een vriend mee die als model beschikbaar is. Je kunt ook hier weer aangeven wat je precies wilt leren en wat je doel is om te leren masseren. Deze workshop is gemiddeld 3 uur. Als ik voor een model moet zorgen dan kost het extra € 30,- 

Nog vragen? Stuur gerust een email