Kaya relatie coaching

Een Kaya relatie coaching kan misschien een nieuwe kijk op je relatie geven. Jullie willen je relatie graag veranderen, het voelt niet meer zoals het ooit was toen jullie elkaar net leerden kennen.

Het is nu eenmaal zo dat je de ander niet kunt veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen. Een relatie is weer fijn als je je allebei bewust bent van je eigen issues en gedrag. Het uit de weg gaan van deze issues zorgt misschien voor meer wrijving. Ook de ander verwijten dat hij niet tegemoetkomt aan jouw verlangens is niet de oplossing. Het nemen van de verantwoordelijkheid om je eigen issue te erkennen en omarmen is de eerste stap bij het veranderen van jullie relatie.

Hoe deze sessie eruit gaat zien ligt geheel aan wat jullie willen bereiken, ik kan vele mogelijkheden inzetten om daar te komen. Dit kan zijn met gesprekken, elkaar anders aanraken of the Wheel of consent oefening. Ook kunnen we een Tantra massage inzetten om elkaar weer te vinden in intimiteit. Vaak gaat het erom om te weten wat de ander nodig heeft, wat de ander denkt en voelt. Zo groeien jullie weer naar elkaar toe hebben begrip voor elkaar en vooral respect dat niemand hetzelfde is en iedereen anders denkt. Zo willen we toch onze relatie ervaren?

Heb je vragen of heb je een specifiek onderwerp in de relatie, stuur gerust een email met je vragen en we kunnen dan misschien afspraken maken en de sessie geheel afstemmen wat jullie graag zou willen bereiken.

Nog vragen? Stuur gerust een e-mail.