Kaya Tantra Massage

Mijn advies is zonder Tantra ervaring of als je de eerste keer afspreekt, te beginnen met een Kaya Awakening massage. Of boek tegen een gereduceerd tarief de kennismakingsmassage. In de Awaking massage laat ik je lichaam ontwaken, als dat goed voelt leg ik de verbinding naar Tantra. Dit alleen als je lichaam reageert op mijn liefdevolle aanrakingen. Ik masseer alleen mannen. 

Heb je al ervaring met Tantra massages, boek dan deze massage. De Kaya Tantra massage begint altijd met intake waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn maar vooral ook je grenzen of eventuele issues, hoe zit je er vandaag bij. Je tekent ook een verklaring. Als ik akkoord ben met de afspraak dan starten we samen de Tantra massage in een sarong (omslagdoek), beginnend met een ademhaling ritueel.  Hierna wordt de sarong ritueel afgedaan en nodig ik je uit op het futon matras. We gaan verder met de rituelen en deze gaan langzaam over in een massage met warme olie.

Kaya Tantra massage

Ik werk vanuit een holistische visie wat voor mij betekent, dat het lichaam als één geheel beschouwd wordt, ik raak je dus van top tot teen aan. Deze aanrakingen kunnen je seksuele energie activeren en ik zal dus met deze mooie energie gaan werken. Mijn handen en lichaam zullen met jou lichaam communiceren en daardoor mag je deze seksuele energie intens beleven, omarmen en vooral toestaan.

Tantra is natuurlijk meer dan een massage, vooral als je vaker een sessie ondergaat.

Het wordt dan een reis om naar jezelf te kijken en je eigen lichaam te ontdekken en er intens contact mee te maken. De maatschappij stopt ons in een hokje van homo, hetero, biseksueel of welk hokje dan ook. Als je je onrust en gedachten gaat begrijpen dan kun je stap voor stap uit je comfort zone gaan. Door je lichaam te omarmen ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei. Je kunt zo alles loslaten en je overgeven aan de rust in je lichaam, en zijn er geen hokjes meer nodig. 

Het nodigt je ook uit om seksuele energie los te laten en het niet krampachtig vast te willen houden. Je mag deze seksuele energie onderzoeken, voelen, ontmoeten, herkennen en omarmen. Voor het nieuwsgierig onderzoeken en voelen van je eigen seksuele energie hoef je geen seks te hebben. Je kunt woede voelen en onderzoeken zonder destructief te zijn. De behoefte om jezelf over te geven aan genot en eenheid kan nooit worden bevredigd door seksuele handelingen zoals de meeste mannen dit kennen. Je fysieke en emotionele gezondheid is afhankelijk van de mogelijkheid om een orgasme te ervaren. Er is een verschil tussen ontladen (ejaculeren) van energie via de geslachtsorganen of een orgasme.

Fysieke aanraking is daarbij een belangrijke behoefte, we noemen dit huidhonger. Voor velen van ons is aanraking eerder spannend dan ontspannend doordat we vaak met een doel of verwachting aanraken of aangeraakt zijn. Door liefdevolle, non-intentionele aanrakingen kunnen vastgezette emoties weer gaan stromen. Deze mogen weer gevoeld worden, ontladen of vooral losgelaten worden. Deze weg stoppen is geen groei.

Een veilige ruimte en een liefdevolle vertrouwde omgeving zijn belangrijke voorwaarden om diepe intimiteit met jezelf te kunnen ervaren. Intiem zijn met jezelf betekent dicht bij jouw eigen gevoelens zijn. Je begrijpt vast wel dat je deze beleving niet krijgt van een enkele ontmoeting met mij, er zijn meer sessies nodig. Dan pas kun je volledige overgave beleven van je seksuele energie. Dit is essentieel en brengt je terug naar je eigen ik, die mooie empatische man die gewoon mag zijn wie hij is, zonder hokjes. 

Afspraak maken