Kaya Tantra Massage

Een Kaya Tantra massage is een westerse vorm van Tantra. Mijn advies is zonder Tantra ervaring of als je de eerste keer afspreekt,  te beginnen met een Awakening massage. In een Awakening massage leg ik de verbinding naar Tantra en ontdek ik hoe je reageert op mijn aanrakingen. Mijn voorkeur is om deze massage alleen aan te bieden aan mannen. 

De massage begint met een uitleg waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn maar vooral ook je grenzen of eventuele issues. Als ik akkoord ben met de afspraak dan starten we de Tantra massage in een sarong een ademhaling ritueel. Nu kun je alvast in de overgave komen. Als je zover bent wordt de sarong ritueel afgedaan en nodig ik je uit op de futon. We gaan verder met het ritueel en deze gaat langzaam over in een massage met warme olie. Ik werk vanuit een holistische visie wat voor mij betekent dit dat het lichaam als één geheel beschouwd wordt en ik raak je dus van top tot teen aan. De aanraking kan je seksuele energie activeren en ik zal dus met deze vitale energie gaan werken. Mijn handen zullen met je lichaam communiceren en daardoor mag je deze seksuele energie intens beleven.

Maar Tantra is natuurlijk meer dan een massage.

Kaya Tantra massage

Het is een weg om naar jezelf te kijken en je eigen lichaam te erkennen en er contact mee te maken. De maatschappij stopt ons in een hokje van homo, hetero, biseksueel of welk hokje dan ook. Als je je onrust en gedachten gaat begrijpen dan kun je stap voor stap uit je comfort zone gaan. Door je lichaam te omarmen ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei. Je kunt zo alles loslaten en je overgeven aan de rust in je lichaam.

Het nodigt je uit om seksuele energie los te laten en het niet krampachtig vast te willen houden. Je mag deze seksuele energie onderzoeken, voelen, ontmoeten, herkennen en omarmen. Voor het nieuwsgierig onderzoeken en voelen van je eigen seksuele energie hoef je geen seks te hebben. Je kunt woede voelen en onderzoeken zonder destructief te zijn. De behoefte om jezelf over te geven aan genot en eenheid kan nooit worden bevredigd door seksuele handelingen zoals de meeste mannen dit kennen. Je fysieke en emotionele gezondheid is afhankelijk van de mogelijkheid om een orgasme te ervaren. Er is een verschil tussen ontladen (ejaculeren) van energie via de geslachtsorganen of een orgasme.

Fysieke aanraking is daarbij een belangrijke behoefte, we noemen dit huidhonger. Voor velen van ons is aanraking eerder spannend dan ontspannend doordat we vaak met een doel of verwachting aanraken of aangeraakt zijn. Door liefdevolle, non-intentionele aanraking kunnen vastgezette emoties weer gaan stromen. Deze mogen weer gevoeld worden, ontladen of losgelaten worden. Een veilige ruimte en een liefdevolle omgeving zijn belangrijke voorwaarden om diepe intimiteit met jezelf te kunnen ervaren. Intiem zijn met jezelf betekent dicht bij jouw eigen gevoelens zijn. Zo kun je ontspannen en overgave ervaren.
 Dit is ware essentie en brengt je terug naar je eigen ik !

Afspraak maken