Kaya Workshops

De volgende workshop is in het najaar van 2020, nieuwe ideeën en invulling van deze andere workshop ga ik opdoen in de zomer.


De volgende workshop is op zaterdag 8 februari 2020

De komende workshop voor 8 februari 2020 is voor alle mannen die geïnteresseerd zijn om een dag samen met andere mannen een workshop Tantra en Intimiteit te beleven.
Je mag al eerder een workshop van mijn hebben meegemaakt. Ben je nieuw, je hoeft geen ervaring te hebben met workshops.

Alleen als je wilt inschrijven, dan zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo verwacht ik enige lenigheid in je lichaam door de Tantra rituelen, massages en partner yoga die op het programma staan.
Je moet in ieder geval in lotus houding kunnen zitten, het masseren is op je knieën want we werken op de grond en niet op tafels. Je hebt geen moeite met bloot zijn. 
Zo kan het alleen een mooie workshop worden en dat je ook aan alle oefeningen en rituelen mee kunt doen en je prettig voelt. Neem de avond vrij en zorg dat je geen afspraken hebt, de dag kan als erg intensief ervaren worden.

De kosten voor deze workshop zijn € 110,- per persoon dit is inclusief een uitgebreide lunch verzorgd door mijn partner.
De workshop wordt gehouden in de Yoga Studio Zwolle.

Heb je eerst nog meer vragen, laat het gerust weten
via : info@kaya-massages.nl.


Workshop Tantra en Intimiteit 14-12-2019

Deze workshop is voor mannen die geïnteresseerd zijn om een dag samen met andere mannen een workshop Tantra en intimiteit te beleven. Je mag al eerder een workshop van mijn hebben meegemaakt. Ben je nieuw, je hoeft geen ervaring te hebben in workshops. Alleen als je wilt inschrijven, dan zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo verwacht ik enige lenigheid in je lichaam door de Tantra rituelen en de partner yoga die we gaan doen. Je moeten ieder geval in lotus houding kunnen zitten, en het masseren is op je knieën want we werken op de grond en niet op tafels.. Zo kan het alleen een mooie workshop worden en dat je ook aan alle oefeningen en rituelen kunt meedoen. 

Het item is dit keer Tantra en intimiteit. We starten de dag langzaam op met een kennismaking en meditatie om te wennen, vervolgens neem ik jullie mee en laat jullie alle vormen van Tantra en intimiteit beleven met mooie rituelen. Je werkt steeds met een andere partner, dat rouleert. We gaan wat korte Tantra massages beleven maar ook kort vrij masseren. Zo hoop er weer een leuke en waardevolle dag van te maken, ik denk aan een maximum van 10 tot 12 mannen. 

Goed om te weten is dat iedereen het spannend vindt zoals altijd met mijn workshops. Dus heb geen verwachtingen dat je ergens aan moet voldoen of iets moet weten. Wees gewoon jezelf, jullie komen allemaal met een doel en vinden het spannend. Ik zal zoals altijd goed voor jullie zorgen, en je hoeft niets te doen wat je niet wilt of nog niet aan toe bent. Ik verwacht dat het zo weer een gezellige ontspannen dag wordt.

Ontdek waar jij behoefte zit en waar je weerstand voelt, wat zijn je grenzen. In deze workshop gaan we ook naakt, wees daar op voorbereid. Dit wordt door een diverse Tantra rituelen ingeleid en met mooi sarong ritueel uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom op deze workshop op zaterdag 14 december 2019. Ik wil beginnen om 10:00 je bent weer welkom vanaf 09:30 en ik verwacht rond 18:00 weer af te ronden.

Kosten zijn per persoon € 110,-

Mijn partner Jan is ook aanwezig als je even een break wilt en hij zal deze dag voor hapjes en drankjes en een uitgebreide lunch zorgen, dat zit logisch bij de prijs inbegrepen.


Kaya workshop Intimiteit. (level 1)

Deze workshop in Zwolle voor mannen gaat over intimiteit, we gaan aandacht besteden aan 6 verschillende vormen van intimiteit met een groep van maximaal 8 mannen. Ik nodig deze workshop alleen mannen uit die nog nooit een workshop bij mij hebben gedaan. Heb je geen ervaring met mannen workshops, wees dan meer dan welkom.

We starten zaterdag 12 oktober om 10.00 en ik verwacht dat we rond 18.00 kunnen afronden. We gaan veel verschillende oefeningen doen met of zonder aanrakingen, je grens opzoeken, uit je comfort zone gaan maar ook wat meditatie en yoga.

Kosten zijn € 110,- p.p en dit is inclusief lunch. De workshop wordt gegeven in mijn prakt De Puntjes in Zwolle.

Wat is intimiteit?
Mijn gevoel zegt dat vele mannen denken dat intimiteit en seksualiteit hetzelfde is. Dan kan het zo zijn dat we deze termen door elkaar gebruiken en er zo verkeerde verwachtingen ontstaan. Intimiteit is een gevoel van verbondenheid met een ander. In het contact met die ander, voel je je helemaal op je gemak, misschien wel je authentieke zelf. Hoe meer intimiteit je ervaart, hoe gelukkiger en liefdevoller je je kunt voelen. Het is goed om te weten dat er verschillende vormen van intimiteit voorkomen.

Deze dag gaan we met onderstaande 6 vormen van intimiteit aan de slag. Hierbij is de één niet belangrijker dan de ander. Ze zijn allemaal meer of in mindere mate aanwezig. De mate van belangrijkheid verschilt echter van persoon tot persoon. De vormen zijn:

Fysiek – Emotioneel – Mentaal – Sociaal – Seksueel – Spiritueel

Wil je je aanmelden of eerst nog meer informatie stuur dan een e-mail naar : info@kaya-massages.nl

Namaste,


Kaya workshops op het Tantra Love festival 2019. 

Op dit moment staan er geen workshops in Zwolle gepland gegeven door mijzelf. De reden is dat ik in augustus 2019 een aantal workshops ga geven op het Tantra Love festival in Engeland. Naast het geven van 4 workshops als teacher word ik deze dagen ook ingezet als crew member. Tevens ben ik family leader voor een groep buddies, lees hieronder wat dat inhoud. Het is spannend, uitdagend en hoop dat het mij wat internationale bekendheid geeft.

Er zijn nog plaatsen vrij, kijk of het wat voor je is en laat me weten of je je op wilt geven, natuurlijk heb ik daar voordeel aan. Heb je je opgegeven dan ontvang je van mij bij de volgende massage 20% korting. 


Kaya Workshop Intimiteit 2018.

Deze workshop wordt aangeboden op zaterdag 22 december 2018 van 10:00 tot ongeveer 18:00 in Zwolle.

Het zal anders dan anders zijn, ik ga dit keer met een item werken. Het item is dit keer intimiteit, we gaan niet masseren, maar elkaar wel aanraken. Ik hoop er weer een leuke en waardevolle dag van te maken met een fijne groep aan mannen, ik denk aan een maximum van 12 mannen. We gaan diverse oefeningen maar ook wat meditatie en wat yoga doen, laat je dus verassen.

In ons dagelijks leven zijn we vaak op zoek naar snelle seks, mijn vraag is eigenlijk, slaan we niet wat over om daar volop van te genieten? Mijn doelstelling is om vandaag met 6 interessante items te gaan werken en zo eens anders naar intimiteit te kijken en vooral te beleven.

Wat is intimiteit eigenlijk en hebben we er niet altijd mee te maken?

Fysiek – Emotioneel – Mentaal – Sociaal  – Seksueel – Spiritueel

Lijkt het je leuk om er bij te zijn meld je dan aan, of vraag om meer informatie over deze workshop.
Stuur een e-mail naar info@kaya-massages.nl  

Kaya Tantra massage workshop 2018-1  voor nieuwe deelnemers.

Kaya Tantra Workshop 2018 op zondag 13 mei, van 10:00 tot 18:00 in Yoga Studio Zwolle
Enkele programma onderdelen zijn:
> Kaya Tantra Massage
> Meditatie
> Kaya Tantra Yoga/Ontspanning

In het programma is er verder veel aandacht voor de ademhaling, diverse Tantra massage technieken en rituelen. Het ervaren en doen met mannen onder elkaar. Meer ontspanning met yoga en andere oefeningen. Er wordt steeds in wisselende groepjes van 2 mannen gewerkt met matrassen op de grond. Belangrijkste is, blijf jezelf!
Workshop gegeven door Andreas, maximaal 10 mannen.
Kosten zijn € 90,- p.p en is inclusief lunch verzorgd door Jan.
De workshop wordt gehouden in een Yoga studio in Zwolle.
Aanmelden kan per e-mail info@kaya-massages.nl

Kaya Tantra Workshop 2018


Workshop Zondag 14 januari en 22 april 2018.

Deze twee workshopszijn voor deelnemers die de eerste workshops hebben gevolgd. De volgende open workshop wordt in mei 2018 gegeven en dan is iedereen weer welkom.


Kaya Tantra Workshop 2017-2

Kaya Tantra Workshop 2017-2
Zaterdag 21 Oktober 2017 in Zwolle.
Van 10:00 tot 18:00

Enkele programma onderdelen zijn:
> Kaya Yoga-Ontspanning
> Meditatie
> Kaya Tantra Massage

In het programma is er aandacht voor de ademhaling, diverse Tantra massage rituelen ervaren en totale ontspanning met yoga en andere oefeningen en meditatie. Er wordt steeds in wisselende groepjes van 2 personen gewerkt met matrassen op de grond. Uit je comfort-zone stappen is het doel, niets moet je mag gewoon jezelf zijn deze dag. Het aanraken van een andere man, samen zijn en contacten leggen.
Workshop gegeven door Andreas, maximaal 10 mannen.
Kosten zijn € 90,- p.p en is inclusief lunch verzorgd door Jan.
De workshop wordt gehouden in een Yoga studio in Zwolle.
Aanmelden kan per e-mail of heb je nog vragen stuur dan
een e-mail naar: info@kaya-massages.nl