Kortingsbundels en Inflatie

Deze actie gaan in op 1 september en eindigt op 30 november 2022. Hoe werkt het, in deze 3 maanden boek je elke maand een Kaya Awakening of Tantra 90 of 120 minuten massage, vervolgens krijg je een oplopende korting op de standaard prijs van:

September 10% korting
Oktober 20% korting
November 30% korting.

Wil je meedoen, dan meld je je vooraf aan voor de actie, zo kan ik het makkelijk bijhouden, na 15 september kun je niet meer meedoen. Je betaald gewoon met een tikkie of contant na elke afspraak en ik houd de korting in. Als je alleen één keer komt in deze 3 maanden, geldt er geen korting. De mannen met een kortingsbundel kunnen niet meedoen. Je betaald na de afspraak met een tikkie of contant, ik houd de korting in.

Boek hier je Inflatie kortingsactie

Kortingsbundels

Dat kan bij Kaya massages en Coaching. Voorwaarde is dat je het hele bedrag contant voldoet of hebt overgemaakt bij de eerste afspraak. Je ontvangt dan een korting:

  • 3 sessies is – 10 % ( 6 maanden geldig na je eerste afspraak en betaling)
  • 6 sessies is – 15%. ( 12 maanden geldig na je eerste afspraak en betaling )

Geinteresseerd?  Boek in mijn online systeem eerst een kortingbundel. Daarna kijk je hieronder op het korting overzicht en je maakt het totale bedrag over per bank, of je betaald alles contant bij de eerste afspraak.

Bij het maken van elke nieuwe afspraak geef je aan dat je een kortingbundel hebt. Je kunt de kortingbundel niet gebruiken op een zaterdag of zondag, ivm het weekend tarief.

NL71RABO-O344 4829 28 t.n.v More Bodywork dit met vermelding “kortingbundel”

Boek je kortingsbundel in categorie 5 < Ga terug