Mannenavonden

Na de zomer van 2020 pak ik deze avonden weer live op met maximaal 15 mannen.

Kaya massages en coaching organiseert ook in 2020 mannenavonden, een avond om andere mannen te ontmoeten, kennis te maken en te praten over wat je bezig houdt in het leven. Alle mannen zijn welkom, er zijn geen voorwaarden.

Wat is de bedoeling, elke eerste woensdagavond van de maand van 19:30 tot ongeveer 22:00 worden deze avonden georganiseerd voor alleen mannen.

We starten met een vast onderwerp, een gastspreker of door jullie ingebrachte onderwerpen. We kunnen dan vragen stellen, praten, discussiëren of je mening geven. Zo kun en mag je zelf je ideeën en ervaringen delen met andere mannen, misschien krijg je zo een heel ander beeld en kun je je eigen mening bijstellen. De doelstelling is om samen met gelijkgestemde in een veilige en vertrouwde omgeving vrij te delen wat je bezig houdt. Een avond om jezelf te zijn, je fijn en vrij te voelen en delen met andere mannen wat je misschien nergens anders kunt. Contacten leggen met andere mannen en gewoon naar elkaar luisteren zonder oordeel en zonder mobiele telefoon, ze gaan uit en we zijn even weg van alle sociale media.

Lijkt je dit wat meld je dan aan op mijn website, aanmelden is dus verplicht want ik heb maar beperkt ruimte voor maximaal 15 mannen.

Wees welkom om 19:15 voor een koffie of thee, adres staat op je aanmelding