Masseur

Ik ben Andreas en ben masseur,  coach en therapeut. Daarnaast ben ik gediplomeerd sociaal pedagogisch werker. Voor mijn massages heb ik de opleiding Wellnessmasseur Totaal gevolgd bij de Massage Academie Nederland. Ik heb een workshop Esalen massage en een basis cursus Ayurvedische massage gedaan en verschillende Tantra workshops en Tantra Yoga. In 2016 heb ik mijn certificering (EATP) voor professioneel bodyworker behaald om Tantra Kaula therapie toe te kunnen passen. In juni 2017 ben ik de opleiding stress ontladende oefeningen gestart om dit aan te kunnen bieden.

Ik geef massages, coaching en therapie en je mag het als een totale lichaams ontspanning beleven. Ook kun je mijn behandelingen als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten ervaren. De Kaya Relaxation massage en de Kaya stress ontladende sessies geef ik aan zowel mannen als vrouwen. De Kaya Awakening en Kaya Tantra massages, cursussen en workshops geef ik alleen aan mannen. 

Mijn voorkeur is als je mij voor de eerste keer bezoekt en geen Tantra ervaring hebt om met een Kaya Awakening massage te starten. Na deze sessie kunnen we samen gaan afstemmen hoe de eventuele volgende sessie eruit mag zien. We bespreken al je wensen en verwachtingen en ik zal de volgende ontmoeting hier op af stemmen, dit eventueel met extra coaching, therapie of een stress ontladende sessie.

Een Kaya Awakening massage is gebaseerd op een Esalen massage, uitgangspunt is het laten ontwaken van je lichaam en je wordt op een tafel gemasseerd. De stap erna kan een Kaya Tantra massage zijn waar ik je meer je seksuele energie laat ervaren. Een Kaya Tantra massage is om weer te mogen ervaren wie je bent en dat je gewoon jezelf mag zijn, dit zonder oordeel. Je wordt op een futon matras gemasseerd. Als derde stap is de Kaya coaching of therapie voor mensen die misschien nog met blokkades, issues of zelfs een trauma worstelen. Dit soms zonder er zelf bewust van te zijn. Als laatste stap kan ik stress ontladende oefeningen aanbieden, dit is een zelfhulp methode die ik je kan gaan leren.