Masseur

Ik ben Andreas en ben masseur en coach en als je wilt kan ik je begeleiden in veel trajecten. Daarnaast ben ik gediplomeerd sociaal pedagogisch werker. Voor mijn massages heb ik de opleiding Wellnessmasseur Totaal gevolgd bij de Massage Academie Nederland. Ik heb een workshop Esalen massage en een basis cursus Ayurvedische massage gedaan en verschillende Tantra workshops en Tantra Yoga. In 2016 heb ik mijn certificering (EATP) voor professioneel bodyworker behaald om Tantra Kaula therapie toe te kunnen passen. Verder heb ik vele workshops gevolgd zoals stress ontladen, IBP workshop, bekkenbodem en PC  training workshop.

Ik geef massages, coaching en therapie en je mag het als een totale lichaams ontspanning beleven. Ook kun je mijn behandelingen als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten ervaren. De Kaya Relaxation massage en de Kaya stress ontladende sessies geef ik aan zowel mannen als vrouwen. De Kaya Awakening en Kaya Tantra massages, cursussen en workshops geef ik alleen aan mannen. 

MasseurMijn voorkeur is als je mij voor de eerste keer bezoekt en geen Tantra ervaring hebt om met een Kaya Awakening massage te starten. Na deze sessie gaan we afstemmen hoe de eventuele volgende sessie eruit mag zien. We bespreken al je wensen en verwachtingen en natuurlijk je grenzen en hebben respect voor elkaar. Ik zal de eventuele volgende ontmoeting hier op afstemmen.

Dit kan wat extra training zijn op ademhaling, PC spier of misschien extra coaching, therapie oefeningen of een stress ontladende sessie.

Mijn algemene werkwijze is als volgt: De start is een Kaya Awakening en gebaseerd op een Esalen massage, uitgangspunt is het laten ontwaken van je lichaam en je wordt op een tafel gemasseerd. De stap erna kan een Kaya Tantra massage zijn waar ik je meer je seksuele energie laat ervaren. Een Kaya Tantra massage is om weer te mogen ervaren wie je bent en dat je gewoon jezelf mag zijn, dit zonder oordeel. Je wordt op een futon matras gemasseerd. Als derde stap is de Kaya coaching of therapie die ik los of verwerk in een massage sessie en is voor mannen die misschien nog met blokkades, issues of zelfs een trauma worstelen. Dit soms zonder er zelf bewust van te zijn. Als laatste stap kan ik stress ontladende oefeningen aanbieden, dit is een zelfhulpmethode die ik je kan gaan leren.

Mijn massages, coaching en therapie voor mannen kunnen als een opbouw van ontwikkeling en groei gezien worden. Als eerste kan mijn Kaya Awakening massage een kennismaking zijn met het ervaren van een helende werking en bewustwording van je lichaam. Een Kaya Awakening massage is gebaseerd op een Esalen massage, uitgangspunt is het laten ontwaken van je lichaam en je wordt op een tafel gemasseerd. De stap erna kan een Kaya Tantra massage zijn waar ik je meer je seksuele energie laat ervaren. Een Kaya Tantra massage is om weer te mogen ervaren wie je bent en dat je gewoon jezelf mag zijn, dit zonder oordeel. Je wordt op een futon matras gemasseerd. Als derde stap is de Kaya coaching of therapie voor mensen die misschien nog met blokkades, issues of zelfs een trauma worstelen. Dit soms zonder er zelf bewust van te zijn. Als laatste stap kan ik een TRE™ sessie aanbieden, wat betekent spannings ontladende oefeningen, dit is een zelfhulp methode die ik je kan gaan leren.

Daarnaast bied ik een massage aan voor partners, om je partner of vrienden te leren te masseren of om weer tot elkaar te komen in je relatie. We bespreken vooraf de doelstelling van deze sessie en wat je wilt bereiken. Verder kan ik je in alle trajecten coaching aanbieden, dit om je te begeleiden in de groei die je wilt gaan maken.

Ik start altijd met een intake, uitleg en kunnen we je wensen en doel van de massage of therapie bespreken. Na de intake kan ik afzien van de massage of therapie, dit bij bijvoorbeeld overmatig alcohol en/of drugs gebruik of als het niet aan te raden is door lichamelijke klachten of aandoeningen. Ik werk met pure warme olijf of cocos olie. Afhankelijk van je huidtype of beharing. Ik gebruik dit omdat het natuurproducten zijn en er goede resultaten bekend zijn bij huidaandoeningen zoals eczeem, allergieën en huidverhardingen.