Even voorstellen

Ik ben Andreas en ben masseur en coach en gevestigd in Zwolle. Ik ben gediplomeerd sociaal pedagogisch werker en heb jaren met verstandelijk beperkte mensen gewerkt. Voor mijn massages heb ik de opleiding Wellnessmasseur Totaal gevolgd bij de Massage Academie Nederland. Ik heb een training Esalen en Lomi-Lomi massage gedaan. Ik volgde de basis cursus Ayurvedische massage en kwam toen op het pad van Tantra.

Ik heb verschillende Tantra workshops en Tantra Yoga gedaan. In 2016 heb ik mijn certificering (EATP) voor professioneel bodyworker behaald om Tantra Kaula therapie toe te kunnen passen. In 2017 heb ik mijn certificering stress ontladen behaald. Andere trainingen en/of workshops die ik gevolgd heb zijn:

  • IBP (Intergratieve Body Pshychotherapie),
  • Man en seksualiteit,
  • Bekkenbodem massage / PC  training.
  • EFT (Emotional Freedom Techniques).

Mijn massages en coaching mag je als een totale lichaams ontspanning beleven. Ook kun je mijn behandelingen als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten ervaren. De Kaya Relaxation massage, coaching en stress ontladende sessies geef ik aan zowel mannen als vrouwen. De Kaya Awakening en Kaya Tantra massages, workshops geef ik alleen aan mannen. 

MasseurMijn voorkeur is als je mij voor de eerste keer bezoekt en geen Tantra ervaring hebt om met een Kaya Awakening massage te starten. Na deze sessie gaan we afstemmen hoe de eventuele volgende sessie eruit mag zien. We bespreken al je wensen en verwachtingen en natuurlijk je grenzen en hebben respect voor elkaar. Ik zal de eventuele volgende ontmoeting hier op afstemmen.

Dit kan wat extra training zijn op ademhaling, PC spier of misschien extra life of seksualiteits coaching,  oefeningen of een stress ontladende sessie.

Daarnaast bied ik een Tantra massage cursus of een coaching sessies aan voor koppels om weer tot elkaar te komen in je relatie. Ook kun je met een goede vriend een massage cursus doen om te leren masseren. We bespreken vooraf de doelstelling van deze sessie en wat je wilt ervaren. Verder kan ik je in alle massages voor, tijdens of na coaching aanbieden, dit om je te begeleiden in de groei die je wilt gaan maken. Als laatste geef ik geregeld workshops aan een groep van ongeveer 12 mannen, dit met verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld intimiteit , massages en vooral samen zijn met een groep gelijkgestemde. 

Nog vragen? Stuur gerust een email