Even voorstellen

Mijn naam is Andreas en ben full time holistisch masseur, emotioneel bodyworker en coach met een eigen praktijk in Zwolle. Na jaren in een commerciële functie gewerkt te hebben, ben ik omgeschoold naar gediplomeerd sociaal pedagogisch werker niveau 4. Vervolgens heb ik jaren met verstandelijk beperkte mensen gewerkt en ben ambulant begeleider geweest. In de Corona periode weer een jaar gewerkt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Daarnaast was mijn grote hobby al masseren, ik ben in 2012 gestart met mijn bedrijf. Daarop volgde de opleiding Wellnessmasseur Totaal bij de Massage Academie Nederland. Ik heb een training Esalen en Lomi-Lomi massage gedaan. Ik volgde de basis cursus Ayurvedische massage en kwam toen op het pad van Tantra in 2014.

Ik heb verschillende Tantra workshops en Tantra Yoga gedaan en heb vele jaren samen gewerkt met mijn Tantra master om mijzelf te ontwikkelen. In 2016 heb ik besloten om mijn certificering (EATP) voor professioneel bodyworker te behalen om Tantra Kaula therapie toe te passen. In 2017 heb ik mijn certificering stress ontladen behaald. Andere trainingen, opleidingen en workshops die ik gevolgd heb zijn:

  • IBP (Intergratieve Body Pshychotherapie)
  • TRE ( Trauma Release Exercises)
  • Man en seksualiteit. (Phoenix opleidingen)
  • Bekkenbodem massage / PC  training.
  • EFT (Emotional Freedom Techniques) (School voor coaching)

Mijn massages en coaching mag je als een totale lichaams ontspanning beleven en loslaten van je gedachten.

Ook kun je mijn behandelingen als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten ervaren. Weer terug naar wie je bent en wilt zijn.

Nog vragen? Stuur een e-mail