Even voorstellen

Mijn naam is Andreas en ben full time holistisch masseur, emotioneel bodyworker en coach met een eigen praktijk in Zwolle. Na jaren in een commerciële functie gewerkt te hebben, ben ik omgeschoold naar gediplomeerd sociaal pedagogisch werker niveau 4. Vervolgens heb ik jaren met verstandelijk beperkte mensen gewerkt en ben ambulant begeleider geweest.

Daarnaast was mijn grote hobby al masseren, ik ben toen gestart met de opleiding Wellnessmasseur Totaal bij de Massage Academie Nederland. Ik heb een training Esalen en Lomi-Lomi massage gedaan. Ik volgde de basis cursus Ayurvedische massage en kwam toen op het pad van Tantra.

Ik heb verschillende Tantra workshops en Tantra Yoga gedaan en heb vele jaren samen gewerkt met mijn Tantra master om mijzelf te ontwikkelen. In 2016 heb ik besloten om mijn certificering (EATP) voor professioneel bodyworker te behalen om Tantra Kaula therapie toe te passen. In 2017 heb ik mijn certificering stress ontladen behaald. Andere trainingen en/of workshops die ik gevolgd heb zijn:

  • IBP (Intergratieve Body Pshychotherapie)
  • Man en seksualiteit.
  • Bekkenbodem massage / PC  training.
  • EFT (Emotional Freedom Techniques).

Mijn massages en coaching mag je als een totale lichaams ontspanning beleven. Ook kun je mijn behandelingen als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten ervaren. De Kaya Relaxation massage, coaching en stress ontladende sessies geef ik aan zowel mannen als vrouwen. De Kaya Awakening en Kaya Tantra massages, workshops geef ik alleen aan mannen. 

MasseurMijn voorkeur is als je mij voor de eerste keer bezoekt en geen Tantra massage of welke Tantra stroming ervaring hebt om met een Kaya Awakening massage te starten. Simpel omdat mijn Tantra massage te overweldigend kan zijn, in een Awakening leg ik de verbinding al met Tantra. We bespreken al je wensen en verwachtingen en natuurlijk je grenzen en hebben respect voor elkaar. 

Daarnaast bied ik een Tantra massage cursus of een coaching sessies aan voor koppels om weer tot elkaar te komen in je relatie. De invulling van deze sessie ligt geheel aan jezelf, wat wil je bereiken en ik bied een passend programma aan.

Ook kun je met een goede vriend een Tantra of Awakening massage cursus doen om te leren masseren. We bespreken vooraf de doelstelling van deze sessie en wat je wilt ervaren. Verder kan ik je in alle massages voor, tijdens of na coaching aanbieden, dit om je te begeleiden in de groei die je wilt gaan maken.

Als laatste geef ik geregeld workshops aan een groep van ongeveer 12 mannen, dit met verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld intimiteit , massages en vooral samen zijn met een groep gelijkgestemde. In 2019 ben ik gestart met mannen-avonden, elke eerste woensdag van de maand. Andere mannen ontmoeten, leren kennen en praten, discusseren en je mening delen wat ons mannen bezig houdt in het dagelijks leven. Gemiddeld zijn er 15 mannen, er zijn geen voorwaarden, als je maar man bent.

Nog vragen? Stuur gerust een email