Nooit meer uitgesloten!

Gisteren was ik bij de presentatie van de expositie in Zwolle.
“Nooit meer uitgesloten”!

Een expositie van bijzonder gewone, LHBTIQ+ personen. Diversiteit is in grote delen van de Nederlandse samenleving geaccepteerd, maar niet overal. LHBTIQ+ personen kunnen nog steeds niet altijd en overal zichzelf zijn en in openheid leven. Het komt nog steeds voor dat zij worden uitgesloten. Acceptatie van LHBTIQ+ is nog steeds geen vanzelfsprekendheid. 

De tentoonstelling “Nooit meer uitgesloten” is een weergave van tien LHBTIQ+ personen die in of uit de omgeving van Zwolle komen. Van de afgebeelde personen is hun levensverhaal opgeschreven en deze is gebundeld in dit boekje. Met de beeldverhalen willen we een inkijkje geven dat iedereen bijzonder kan en mag zijn ook als je ouder wordt. 

Het boekje en de voorstelling vormen samen de basis voor de expositie “Nooit meer uitgesloten”. WAAR EN WANNEER TE ZIEN? De expositie reist langs diverse zorginstellingen en openbare ruimtes waar er aandacht wordt gevraagd voor de oudere LHBTIQ+ gemeenschap. Rondom deze expositie worden ook diverse voorlichtingsmomenten georganiseerd. Wilt u precies weten waar de tentoonstelling te bewonderen is en wanneer de voorlichtingsmomenten plaatsvinden? Kijk dan in de agenda hier onderaan deze pagina! Lees online alle 10 verhalen.

WWW.NOOITMEERUITGESLOTEN.NL

Geef een antwoord