Reviews

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
67 berichten.
Karel uit Almelo heeft geschreven op 26 maart 2023
Na een paar massages voelt het nu eindelijk goed, ik merk ook dat ik nu dichter bij mezelf ben. Merk dit met name op mijn werk, mijn collega's zien wat meer rust, maar vooral vrolijkheid. Dat ik spreek vanuit openheid en krijg daardoor mooie feedback terug van mijn baas.. Wilde het graag laten weten, hier schrijven voelt ook goed. Tot de volgende massage.
Henry uit Hoogeveen heeft geschreven op 26 maart 2023
Het was een confronterende en goeie sessie. De coaching was heel goed, ik moet ook leren anderen te vertrouwen. De sessies met jou helpen daarin. Zodat ik in elk geval jou kan leren vertrouwen.

De massage was heel goed, inderdaad een openbaring. Zo kan ik naar de binnenste cirkel komen. Er is nog een weg te gaan. De weg wordt geblokkeerd door twijfel en schaamte. En ik merk dat ik daarbij nog door de lagen van de cirkels heen en weer wordt ge-pingpongd.

Even een leuk detail:
Na de sessie met jou, op de terugweg van Zwolle naar Hoogeveen was ik heel ontspannen. Ik voelde me lichter.
Ik moest lachen om chauffeurs in andere auto's die me voorbij scheerden. Ik dacht 'Jullie kunnen racen om 5 minuten eerder thuis te zijn, รญk ben al thuis!'
Erkan uit Deventer heeft geschreven op 16 maart 2023
Ik wil de bijzondere massage ervaring graag delen, want wat is dit een geweldige belevenis.
Je wordt op alle manieren uitgenodigd om los te laten, je te laten gaan, wat daarnaast ook best lastig was.
Want waar mag je tegenwoordig helemaal jezelf zijn, gewoon vertellen wat voor gedachten je soms hebt. Je fantasie delen, ik vond het zo bijzonder, maar ook intensief. Andreas legt ook alles zo mooi uit, dat een sessie maar een korte indruk is van wat je mag zijn. Dus een vervolg komt er zeker, ik wil graag weten wat er nog meer los komt. Ga het ook ervaren. Tot binnenkort Andreas .
Pascal uit Eelde heeft geschreven op 2 februari 2023
Graag laat ik hier een reactie achter, gewoon omdat Andreas dat verdient. Je gaat voor de eerste keer heen, zoals Andreas al vertelde, dat het logisch is dat je wat spanning voelt. Wat gaat er gebeuren?

Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren, ook ik was gespannen en onrustig toen ik naar Zwolle reed. Maar eenmaal binnen was het snel anders, Andreas signaleert dat gelijk, eigenlijk blijft dat ook zo, het is bijna ongelooflijk wat hij ervaart ziet of voelt. Hij weet je precies te geven wat je nodig hebt, weet je precies te raken waar de weerstand zit. Ik ben nog steeds zo blij dat ik gegaan ben, wat een prachtige ervaring. Wat een aandacht voor jou als persoon, ik voelde allerlei emoties komen en gaan. Ik wil eigenlijk hier alleen maar melden, ga er naar toe, beleef het, dan snap je mijn woorden beter. Nogmaals Andreas bedankt voor de fijne middag, tot gauw, want de volgende afspraak staat al.
Dirk uit Leeuwarden heeft geschreven op 10 november 2022
Andreas,
Jou tantra massage gun je iedere man maar vooral mijzelf. Wat een beleving. Ken je nu een aantal jaren maar iedere keer is het weer een ervaring die je meeneemt. Zie erg uit naar een volgende keer. Voor alle mannen die twijfelen is mijn advies: GA ERVOOR.
Peter uit Doetinchem heeft geschreven op 30 oktober 2022
Maanden en maanden lang getwijfeld of ik een afspraak ging maken, het is toch spannend merkte ik. Toen ik uiteindelijk de afspraak maakte, zie ik tegen mezelf nu niet meer denken maar er voor gaan.

Nu denk ik alleen maar was ik maar jaren eerder gegaan. (met een zucht ) Andreas ontvangt je op een manier zodat je meteen in de ontspanning komt, de druk valt weg en je wilt daar veel langer blijven. Wat een geweldige ervaring zijn die massages, ik heb nu 2 afspraken gehad en kan iedereen vertellen, wacht niet langer maar GA. Bedankt Andreas.
Deelnemer uit Gelderland heeft geschreven op 18 juni 2022
Ik kom regelmatig bij Andreas voor een tantramassage. Onlangs heb ik meegedaan aan een Kaya workshop van een hele dag. Mijn intenties waren om mijn grenzen op te zoeken, uit mijn comfort zone te gaan en me prettig te voelen in een groep.
Ik vond het spannend om deze dag aan te gaan, je ontmoet en werkt samen met een groep mannen die je niet kent.
De dag begon met een kennismaking en de eerste aanraakoefeningen. Het mooie is dat je steeds wisselt van partner. Gaandeweg viel de spanning weg en voelde ik mij รฉรฉn met de groep.
In de loop van de dag gingen we naakt en deden we diverse tantra rituelen, mediteren en tantra massages. Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd met een zeer uitgebreide en smakelijke lunch. Waarbij we elkaar nader konden leren kennen.
De begeleiding van Andreas en team was geweldig en hebben er een mooie dag van gemaakt voor ons allen.
Ik vond deze intensieve dag een geweldige beleving. Mijn intenties zijn gelukt en heb nog dagen nagenoten.
ย 
Jan uit Hardenberg heeft geschreven op 2 mei 2022
Gefeliciteerd met je tienjarig jubileum.Hoop in de nabije toekomst weer te komen..๐Ÿ‘โค
Art uit Apeldoorn heeft geschreven op 15 maart 2022
Ik wil graag wederom een reactie plaatsen over mijn ervaringen met Andreas van Kaya massages en coaching.
Ik heb bijna een jaar geleden het traject van de Kaya life coaching i.c.m massages afgesloten. Sindsdien kom ik regelmatig voor een heerlijke, ontspannende tantra massage bij Andreas. Elke massage wordt met passie gegeven en geeft een gevoel van geborgenheid, intimiteit en blijft een geweldige ervaring. Alhoewel mijn coaching sessies zijn afgerond is Andreas altijd geรฏnteresseerd en betrokken. Ik mag altijd op hem terugvallen als dat wenselijk is. Binnenkort is de massage workshop waar ik een volgende stap hoop te maken in mijzelf zijn.
Andreas, namaste.

Voor eenieder, ga het ervaren.
Kevin uit Eindhoven heeft geschreven op 13 maart 2022
Andreas is een fijne zachtaardige man die vooral zijn vak verstaat.
Deze man ziet je , luistert echt naar je en geeft je vanaf het eerste moment een thuis gevoel.

JIJ MAG ER ZIJN!

De eerste keer vond ik net zoals ieder ander spannend en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten.
Hoewel ik redelijk thuis ben ik de massage wereld en ook op het gebied van coaching, zijn de massages van Andreas veruit de beste.
Ik ben vanuit mijzelf vooral een gever en vind het lastiger om te ontvangen of de controle te laten gaan.

Wouw je droomt en glijd weg tijdens de sessie , vol overgave want het vertrouwen is er gewoon.
De aanrakingen zijn teder, respectvol en passioneel.
Elke keer mag ik wat zachter naar mijzelf zijn en dat is merkbaar en voelbaar (werkt maanden door) nadat ik een massage heb ondergaan.

Hij neemt echt de tijd en is oprecht geรฏnteresseerd als mens en als coach.

Dank je Andreas voor de inzichten ,maar zeker ook voor het verzachten van mijzelf.

Deze sympathieke masseur is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Geniet ervan!

Kevin
Arnold uit Apeldoorn heeft geschreven op 12 maart 2022
Ik ben inmiddels diverse keren bij Andreas geweest.
Ofschoon ik al andere coachingstrajecten gedaan heb, is de aandacht voor sommige issues daar altijd wat onderbelicht gebleven. Deels omdat er geen ruimte voor was, deels omdat ik mij niet voldoende veilig voelde. Bij Andreas is die ruimte en veiligheid er wel. Alles is bespreekbaar in een sfeer van vertrouwen.
Natuurlijk zijn de massages heerlijk, maar Andreas biedt veel meer. Zo heb ik sessies gedaan waarbij stress ontladen middels diverse oefeningen aan de orde kwam naast algemene coaching.
Ofschoon ik er voor mijn gevoel nog lang niet ben, heb ik dankzij zijn rustige en onbevangen benadering, waarbij hij het ook niet schuwt me af en toe een spiegel voor te houden, al flinke stappen gemaakt.
Klaas uit Emmen heeft geschreven op 10 maart 2022
Hierbij mijn reactie op de massages van Andreas. Deze zijn gewoon goed, heerlijk en vooral ontspannen. Het is altijd weer prettig om te ondergaan, ook kan Andreas de spieren goed los krijgen. Ik voel me stukje beter als ik weer naar huis rijdt. Ga het ook proberen.
Johan uit Zwolle heeft geschreven op 8 maart 2022
Ik kom al jaren bij Andreas, ik kijk er naar uit als het weer zover is. Een weldaad voor het lichaam, maar ook voor je mind. De massage is geweldig, vol overgave laat ik mij behandelen. Bedankt
Alex uit Lelystad heeft geschreven op 7 maart 2022
Ik heb lang gezocht naar een therapeut die mij kan geven wat mijn lichaam nodig heeft. De meeste masseurs geven je een behandeling, maar het na-effect is dan weinig. Bij Andreas duurt het echt dagen lang, dat enorme relaxte gevoel, de energie die dagen stroomt. Wat hij nu precies doet weet ik niet, dat het een aanrader is, dat is zeker.
Peter uit Sneek heeft geschreven op 7 maart 2022
Ik ga geregeld naar Andreas, omdat het altijd een feestje voor mijzelf is. Even niets moeten, ik zit altijd zo in mijn hoofd, bij Andreas heb ik daar geen last van. Andreas weet precies hoe dit aan te pakken, hij kan letterlijk een lichaam lezen. Echt klasse, tot snel.
Maurice uit Rotterdam heeft geschreven op 7 maart 2022
Nergens me zo letterlijk in goede, veilige en warme handen gevoeld als bij Andreas โค๏ธ Een unieke prachtige intense beleving! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’ een geschenk aan jezelf. ๐Ÿ˜Š
Bert uit Amersfoort heeft geschreven op 7 februari 2022
Van vrienden een cadeaubon ontvangen voor Kaya massage. Ik heb elders meerdere malen tantra massages gehad. Na een korte kennismaking begint de massage met een sarong ritueel en ademhalingsoefeningen. Daarna volgt de massage met warme olie en de magische handen van Andreas. Tijdens de massage ben ik helemaal van de wereld. Dit alles in een prettige ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Andreas is professioneel, integer, de rust zelve. Ik vond zijn massage een geweldige ervaring, misschien wel de beste tantra massage ooit. Kom zeker terug.
Johan uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 januari 2022
Het was weer mogelijk om een massage te ondergaan. En wat was ik er aan toe.
Als je een tijd niet bent geweest merk je de enorme toewijding waarmee Andreas te werk gaat. Het hele lichaam hunkerde naar nog meer naar alle aanrakingen. Wat is het dan fijn dat Andreas er is. Wat een weldaad, healing en energie boost.
Bedankt man. Je bent echt een kunstenaar.
Abe uit Utrecht heeft geschreven op 28 augustus 2021
Ik heb de massage als zeer relaxed en ontspannend ervaren. Door de muziek op de achtergrond kom je in een andere wereld. De warme olie is een weldaad! Ik was ietwat gespannen door mijn motor-rit maar was die spanning na 15 minuten kwijt.
Gerrit uit Meppel heeft geschreven op 4 augustus 2021
Ik ben nu een aantal keren voor een massage geweest. Begonnen met een awakening massage, daarna is het tantramassage geworden op de futon met heerlijk warme olie. Iedere keer is de massage een intense ervaring waarbij ik mijn gedachten los laat, kan ontspannen en volop energie krijg wat nog dagen doorwerkt. Tijdens de massage gaat mijn lichaam trillen als ontlading van de stress. Andreas is een sympathieke, integere man die je van begin af aan op je gemak stelt.
Helaas gaat de tijd altijd snel voorbij en
kijk ik weer uit naar de volgende sessie.