Reviews

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
72 berichten.
Maurice uit Rotterdam schreef op 7 maart 2022
Nergens me zo letterlijk in goede, veilige en warme handen gevoeld als bij Andreas โค๏ธ Een unieke prachtige intense beleving! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’ een geschenk aan jezelf. ๐Ÿ˜Š
Bert uit Amersfoort schreef op 7 februari 2022
Van vrienden een cadeaubon ontvangen voor Kaya massage. Ik heb elders meerdere malen tantra massages gehad. Na een korte kennismaking begint de massage met een sarong ritueel en ademhalingsoefeningen. Daarna volgt de massage met warme olie en de magische handen van Andreas. Tijdens de massage ben ik helemaal van de wereld. Dit alles in een prettige ruimte met rustgevende muziek op de achtergrond. Andreas is professioneel, integer, de rust zelve. Ik vond zijn massage een geweldige ervaring, misschien wel de beste tantra massage ooit. Kom zeker terug.
Johan uit Apeldoorn schreef op 26 januari 2022
Het was weer mogelijk om een massage te ondergaan. En wat was ik er aan toe.
Als je een tijd niet bent geweest merk je de enorme toewijding waarmee Andreas te werk gaat. Het hele lichaam hunkerde naar nog meer naar alle aanrakingen. Wat is het dan fijn dat Andreas er is. Wat een weldaad, healing en energie boost.
Bedankt man. Je bent echt een kunstenaar.
Abe uit Utrecht schreef op 28 augustus 2021
Ik heb de massage als zeer relaxed en ontspannend ervaren. Door de muziek op de achtergrond kom je in een andere wereld. De warme olie is een weldaad! Ik was ietwat gespannen door mijn motor-rit maar was die spanning na 15 minuten kwijt.
Gerrit uit Meppel schreef op 4 augustus 2021
Ik ben nu een aantal keren voor een massage geweest. Begonnen met een awakening massage, daarna is het tantramassage geworden op de futon met heerlijk warme olie. Iedere keer is de massage een intense ervaring waarbij ik mijn gedachten los laat, kan ontspannen en volop energie krijg wat nog dagen doorwerkt. Tijdens de massage gaat mijn lichaam trillen als ontlading van de stress. Andreas is een sympathieke, integere man die je van begin af aan op je gemak stelt.
Helaas gaat de tijd altijd snel voorbij en
kijk ik weer uit naar de volgende sessie.
Andre uit Sneek schreef op 1 juni 2021
Gewoon helemaal ok, geen ingewikkeld gedoe, genieten en meer niet.
Wilfred uit Utrecht schreef op 22 mei 2021
Wat een gewelde massage en ervaring was dit. Ik had voor het eerst een Awakening massage geboekt, ik vond het maar spannend. Ik was al snel gerust gesteld nadat toen ik binnen was , en langzaam voelde ik me rustig worden.
Wat ik nooit had verwacht is dat mijn hele lichaam begon te trillen en te bewegen, dit voelde eigenlijk geweldig. Het is dan letterlijk dat je was loslaat.
Na de massage legde Andreas uit wat hij had gevoeld in mijn lichaam, daar kun je echt wat mee. Op naar het vervolg, want het blijft niet bij een keer. Bedankt Andreas. ?
Art uit Apeldoorn schreef op 1 mei 2021
Ik wil graag mijn ervaringen met Andreas van Kaya Massages en Coaching delen.

Vorig jaar kreeg ik een burn-out en voelde mij lichamelijk niet goed. Met de reguliere hulpverlening kwam ik niet verder. Ik kwam na een zoektocht bij Andreas uit en herkende veel in zijn Kaya life coaching.
Tijdens de uitgebreide kennismaking bleek dat mijn problemen terug te leiden zijn naar trauma's in mijn vroege jeugd. Mijn (zelf)vertrouwen was beschadigd waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling werd beรฏnvloed. Het gesprek met Andreas voelde vertrouwd aan en sindsdien doe ik Kaya life coaching i.c.m. massage. Uiteindelijk zijn lichaam en geest met elkaar verbonden.

Andreas is professioneel, integer, respectvol, luistert echt en stelt zich helemaal ten dienste van mij. Hij oordeelt of veroordeelt niet en laat je in je waarde. Ik ervaar de intensieve coaching sessies soms confronterend, emoties komen los. Ik mag en kan me laten gaan, dit werkt heel bevrijdend en helend. Het verleden is verwerkt en kan ik los laten. Ik heb geleerd van mijzelf te houden en mag er zijn. Anderen zullen zeggen je bent een ander mens. Ik zeg: ik ben mijzelf.

De massage begint met ademhalingsoefeningen om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te gaan. Ik kan mijn gedachten goed loslaten dankzij de veilige en vertrouwde omgeving.
Gevolgd door een sarong ritueel en massage met warme olie op de futon. De massage is een intense beleving van warmte en geborgenheid en geeft weer volop energie. Deze energie werkt nog dagen door.

Wat ik bereikt heb is mede te danken aan coach en mentor Andreas, een mooi mens van buiten en binnen.
Andreas, bij jou is eenieder letterlijk en figuurlijk in goede handen.
De reguliere zorg kan nog veel van je leren.
Roy uit Amsterdam schreef op 3 april 2021
Graag laat ik een reactie achter. De belevenis van deze sessie bij Andreas had zoveel impact op mij. Het gevoel van niets te moeten of aan te voldoen, hij fluistert het zelfs in je oor.
Deze woorden hebben mij zoveel gebracht, Andreas kan je dan makkelijk mee "op reis" nemen in je lichaam. Hij beschrijft het zelf ook zo. Een reis door je lichaam, alles weer voelen en beleven, zonder in je hoofd te zitten. Dat was lang geleden dat ik mij zo ontspannen voelde. Groet Roy.
Johan uit Arnhem schreef op 6 maart 2021
Eindelijk, ik mocht weer naar Zwolle. Wat was mijn lichaam er aan toe, ik heb weer geweldig genoten. Even weg van die Corona, even op reis in mijn gedachten, ik heb de nacht erop als een blok geslapen. Ik wil je heel erg bedanken voor de enorme aandacht die je schenkt aan het lichaam, het is niet te beschrijven hoe goed je het lichaam kunt aanvoelen, en vooral ook geven wat het nodig heeft. Klasse en tot snel Andreas
Franck uit Gelderland schreef op 30 oktober 2020
"Uitgangspostie: Niet bekend met een "totale massage", eigenlijk nooit echt gemasseerd.. โ€จVerwachting: Tja... wil het eens ervaren die "ontspanning?"... Is het wat voor mij? โ€จ

Persoonlijkheidskenmerk: een type dat bijvoorbeeld nooit kan slapen in bus, trein, vliegtuig en als bijrijder helemaal niet. Er is altijd wat dat afleid of me bezighoud. Een soort "controlefreak" dus. (Btw, heb geen slaapprobleem hoor ๐Ÿ™‚ ) Enne..., een vreemde man die 90 min aan mijn lijf gaat zitten? Ben niet preuts maar?!! โ€จ

Ervaring: Niet geslapen maar wel 90 minuten lang "geen gedachten" gehad, vrijwel vanaf het begin! Daarnaast een lijf dat, zeker op het einde, helemaal "lekker" aanvoelde... Geweldig! Vaker!... โ€จ

Andreas: Net als ik in het begin een beetje onzeker en aftasten (in figuurlijke zin dan). Net een mens. Al heel snel zeker van zijn zaak. Stelde de juiste vragen, legde goed uit, geen "zweverig gedoe" en daarna doen. Veel respectvolle aandacht voor signalen, verbaal en non-verbaal. 100% inzet.
Rust... Professioneel! Aan te bevelen, echt aan te bevelen!"
Jan-Peter uit Groningen schreef op 27 september 2020
""Bijzonder ervaring deze massage !
Je hele lichaam komt onder de handen van Andreas aan bod. Het is ontspannend. Je voelt energie vloeien door je hele lichaam. Je voelt je bloed doorstromen, je hoort je ademhaling en wordt langzamerhand steeds bewuster van je eigen lichaam. De lichamelijk aanrakingen zijn ook heel fijn en bijzonder om mee te maken. Kortom, ik ben blij dat ik het gedaan heb en zal het zeker herhalen.
Tot gauw Andreas. โ€จ
Hugo uit Noord Holland schreef op 25 juli 2020
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in.
Je ontvangst, je praktijk, je rust/uitstraling alles voelde meteen goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad.
Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
James uit Nijmegen schreef op 29 juni 2020
Graag deel ik hier mijn ervaring met Andreas. Het duurde even voordat ik de stap nam, vooral nu na de crisis. Maar wat een kennis en ervaring heeft deze man. Geen half werk maar de volledige aandacht krijg je, wat voelde ik me weer eens goed en gewaardeerd en vertrouwd. Je geeft je toch letterlijk en figuurlijk bloot, maar dat was zo natuurlijk.
De opbouw van de massage was zo mooi, respectvol en precies wat ik nu eens zocht, mijn lichaam is meer dan mijn rug. Weer eens helemaal aangeraakt worden. Hier wordt je lichaam weer compleet van. Ik ben nog steeds een beetje beduusd van. Ga zeker terug en dit wil ik wel iedere maand... Heel erg bedankt Andreas.
Pieter uit Diepenheim schreef op 11 juni 2020
Andreas verstaat de kunst van een 'warmhearted welcome', oprecht en van binnenuit. Een goed gesprek, een goede luisteraar, slim en intelligent, voorafgaand aan een behandeling waarbij hij je uitnodigt om bij jezelf naar binnen te gaan. Helend. Dankjewel Andreas!
Dick uit Assen schreef op 22 mei 2020
Afgelopen maandag een intensieve massage van Andreas gehad , niet verteld dat m,n lopen , vooral door veel stress , zeer slecht is ...
Na deze massage ontzettend moe geweest ...
Merk dat ik nu , door alle inspanning van Andreas , ik minder moeilijk loop en dit gaat zeker nog beter worden ...
Geweldige ervaring waar ik ontiegelijk veel baat bij heb ...
Dit gaat nog meerdere vervolgen hebben en ben heel erg blij dat ik Andreas heb mogen leren kennen.
Leo uit Leeuwarden schreef op 16 mei 2020
Hallo Andreas.

Nou ik heb het lekker even op me in laten werken ?

Ik heb de behandeling van afgelopen woensdag als zeer prettig en plezierig ervaren. Big smile op mijn gezicht ?
Ik denk dat dit ondermeer kwam doordat je me vanaf het begin af aan erg op mijn gemak wist te stellen.
Dat maakt dat ik de behandeling als heel natuurlijk heb ervaren. Ik maak binnenkort een vervolgafspraak.
Compliment!
Hans uit Zwolle schreef op 13 mei 2020
Was was ik er aan toe om weer aangeraakt te worden. En wat een weldaad om weer op het matras te mogen liggen, lekker muziekje, warme olie.

Het was geweldig Andreas, blij dat je weer aan het werk mocht. Je kunt het nog steeds als geen ander. En voor degene die twijfelen, Andreas heeft echt alle maatregelen genomen om je veilig te laten voelen. Dus maak ook die afspraak!!!
Roelof uit Assen schreef op 18 maart 2020
Vorige week eerste keer een ontspannings-massage mogen ontvangen ...
Andreas is een warm , integer mens waar je je volkomen op je gemak voelt ...
Zeer zeker aan te raden en het was zeker niet mijn laatste keer ... eerder het begin van vele vervolg sessies ..
Johan uit Hattem schreef op 5 februari 2020
Ik kijk met genoegen terug op mijn eerste Tantra massagesessie vorige week bij jou.
Ik was aangenaam verrast door de enorme overgave en toewijding waarmee je werkt.
Je geeft je letterlijk volledig over aan de intense fysieke interactie.
Dat was heel prettig en vertrouwd. Het voelde echt geweldig en ook heel oprecht en intiem.
Ook de sfeer en ambiance vond ik aangenaam en ontspannen. Ik voelde me vrijwel onmiddellijk thuis.
Ik ben dan ook in alle opzichten blij dat ik de stap over de drempel gezet heb.
Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten.
Verder wens ik je alvast veel succes met de workshop van zaterdag a.s.

Alle goeds, Johan.