Partner massage/coaching

Tantra partner massage cursus of Kaya partner coaching sessie.

Een Tantra massage samen doen, je hebt er vaker over gedacht en misschien met je partner al over gesproken. Je zou het graag eens willen beleven, maar om dat nu gelijk in een groep te doen dat is een drempel. En dat begrijp ik heel goed.

Wil je samen de Tantra partner massage doen dan kan ik je de eerste stappen laten maken om ervaring op te doen met Tantra, dit door je een eenvoudige Kaya Tantra massage cursus aan te bieden. Hoe deze cursus er uit gaat zien bepaal je zelf: wat wil je leren van Tantra en wat wil je ermee. 

We spreken van te voren af wat je doel is van deze cursus en ik stel een interessante sessie samen die aan jullie behoefte voldoet, niets staat dus van te voren vast. Het is aan jullie.

Vaak ontmoet ik koppels die uit elkaar gegroeid zijn of dat de relatie wat stroef verloopt. Hier wil je graag verandering in brengen, deze Kaya partner coaching sessie is dan ideaal om weer tot elkaar te komen. Zo kunnen we onderzoeken wat de verwachtingen van je partner zijn en elkaar beter te begrijpen wat jullie nodig hebben

Mijn gevoel zegt dat vele mannen en vrouwen denken dat intimiteit en seksualiteit hetzelfde is. Dan kan het zo zijn dat we deze termen door elkaar gebruiken en er zo verkeerde verwachtingen ontstaan. Intimiteit is een gevoel van verbondenheid met een ander. In het contact met die ander, voel je je helemaal op je gemak, misschien wel je authentieke zelf. Hoe meer intimiteit je ervaart, hoe gelukkiger en liefdevoller je je kunt voelen. Het is goed om te weten dat er verschillende vormen van intimiteit voorkomen. Niet alleen omvat elke vorm karakteristieke kennis, maar vereist ook specifieke vaardigheden.
In mijn sessie gaan we met onderstaande 6 vormen van intimiteit aan de slag. Hierbij is de één niet belangrijker dan de ander. Ze zijn allemaal meer of in mindere mate aanwezig. De mate van belangrijkheid verschilt echter van persoon tot persoon. De vormen zijn:

Fysiek – Emotioneel – Mentaal – Sociaal – Seksueel – Spiritueel.

Ik bied deze Kaya partner coaching sessies aan voor mannen en vrouwen. Ruime ervaring is aanwezig. Je kunt de Tantra massage cursus ook alleen gaan doen, probeer dan een model te vinden die van massages houdt en een beetje geduld heeft. Als je echt niemand weet te strikken kan ik voor een model zorgen. Het tarief is dan iets hoger. Deze cursus duurt gemiddeld 3 uur.

Tantra partner massage

Mooier is het als je iemand anders meebrengt die ook de cursus wil doen zodat jullie op elkaar kunnen oefenen. Dit mag een vriend of partner zijn of iemand waar je je goed bij voelt. Het kan ook een mooie stap zijn om weer tot elkaar te komen in je relatie als je je partner meeneemt. We bespreken vooraf de doelstelling van deze cursus en wat je wilt bereiken. Deze cursus duurt gemiddeld 4 uur of met coaching in overleg.

Wat kost het ?