Tantra partner massage.

Een Tantra partner massage cursus samen doen, je hebt er vaker over gedacht en misschien met je partner al over gesproken. Je zou het graag eens willen beleven, maar om dat nu gelijk in een groep te doen dat is een drempel. En dat begrijp ik heel goed.

Wil je samen de Tantra partner massage doen dan kan je de eerste stappen laten maken om ervaring op te doen met Tantra, door je een eenvoudige Kaya Tantra massage cursus aan te bieden. Hoe deze cursus er uit gaat zien bepaal je zelf: wat wil je leren van Tantra en wat wil je ermee. We spreken van te voren af wat je doel is van deze cursus.

Vaak ontmoet ik koppels die uit elkaar gegroeid zijn of dat de relatie wat stroef verloopt. Hier wil je graag verandering in brengen, deze sessie is dan ideaal om weer tot elkaar te komen. Wil je ook wat coaching in deze sessie om zo je partner of hij jou beter te begrijpen. Wat willen jullie anders of moeilijk en vooral wat hebben jullie nodig zal dan het uitgangspunt zijn. Ik bied deze cursus/coaching sessies alleen aan voor mannen. Ruime ervaring is aanwezig.

De mogelijkheden:

Je kunt de Tantra massage cursus hem ook alleen gaan doen, probeer dan een model te vinden die van massages houdt en een beetje geduld heeft. Als je echt niemand weet te strikken kan ik voor een model zorgen. Het tarief is dan iets hoger. Deze cursus duurt gemiddeld 3 uur.

Tantra partner massage

Mooier is het als je iemand anders meebrengt die ook de cursus wil doen zodat jullie op elkaar kunnen oefenen. Dit mag een vriend of partner zijn of iemand waar je je goed bij voelt. Het kan ook een mooie stap zijn om weer tot elkaar te komen in je relatie als je je partner meeneemt. We bespreken vooraf de doelstelling van deze cursus en wat je wilt bereiken. Deze cursus duurt gemiddeld 4 uur of met coaching in overleg.

Wat kost het?