Voorwaarden

Ik start altijd met een intake, uitleg en kunnen we je wensen en doel van de massage,  extra coaching of therapie bespreken. Na de intake kan ik afzien van de behandeling, dit bij bijvoorbeeld overmatig alcohol en/of drugs gebruik of als het niet aan te raden is door lichamelijke klachten of aandoeningen. Als je akkoord bent dan ondertekenen we samen een formulier over grenzen en de inhoud van de behandeling.

Ik werk met pure warme olijf of cocos olie. Afhankelijk van je huidtype of beharing. Ik gebruik dit omdat het natuurproducten zijn en er goede resultaten bekend zijn bij huidaandoeningen zoals eczeem, allergieën en huidverhardingen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze medische informatie die je tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage of behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden. Hier geldt ook dat er later geen enkele recht bestaat om een claim in te dienen tegen Kaya massages en coaching op medisch gebied of klachten die zijn ontstaan door behandeling bij Kaya massages en coaching.

Kaya massages en coaching is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na het behandelen. Een behandeling bij Kaya massages en coaching is geheel op eigen risico.

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kaya massages en coaching.

Ik ben aangesloten bij Klachten portaal zorg volgens de nieuwe wet Wkkgz 2017. Mocht je een klacht willen indienen over Kaya massages en coaching kan dat op de volgende website.