Wat is Tantra ?

Tantra ligt onder vuur in Nederland, maar de vraag blijft: “Wat is Tantra”

Vervelende berichten hebben hun effect, sensatie programma’s op TV duiken er op en schetsen deze nu een verkeerd beeld of een juist beeld? Veel mensen schrijven mooie verhalen op Facebook wat Tantra nu wel is of juist niet is. Verenigingen zijn in oprichting om het te willen beschermen. De een heeft nog maar weinig klanten, ik heb het drukker dan ooit tevoren, is dat dan een positief effect?

Kortom , ik weet het niet meer……. Ik heb besloten om bij mezelf te blijven, ik ben nu bijna 7 jaar bezig met Tantra, misschien weet ik er ook wel iets van. Ik heb een Tantra opleiding genoten en vele workshops gehad. Ik doe het nu full time en mijn coaching is vaak een vervolg op een Tantra of Awakening sessie. Daarom wil ik op bovenstaande niet of in ieder geval weinig energie meer steken.

Wat ik wel weet is dat ik vol aandacht, vertrouwen en liefdevolle aanrakingen mijn werk uitvoer. Ik heb waardevolle sessies gegeven, ik heb vele mensen kunnen helpen en weer terug kunnen brengen bij hun eigen innerlijke zelf. Ik heb mensen zelf hun ontwikkeling laten beleven, zichzelf weer omarmen, besef gegeven dat groei bij hun zelf zit en hebben meer vrijheid gekregen in hun seksualiteit. Is dit dan Tantra?

Ik geef een nieuwe klant nooit direct een Tantra, maar start met een Awakening, daarna beslissen we samen wanneer er een Tantra sessie volgt. Ja, ik werk met vrouwen en mannen en geef ik Tantra alleen aan mannen, is dat dan zo anders?

Misschien is er geen antwoord te vinden op de vraag “ Wat is Tantra”

Andreas.

Geef een antwoord