Webshop

Phoenix Import

massage producten

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar massage en yoga producten, klankschalen, meditatie,  geur of biologische of verzorgings producten . Neem eens een kijkje op deze website. Prijzen zijn niet afgebeeld op de website deze kun je aanvragen bij mij.

Ga naar de website van Phoenix Import

Prijs opvragen, geef hier het artikel nummer op

Mani Bhadra B.V. – Phoenix Import brengt producten op de markt die kunnen bijdragen aan levensvreugde, welzijn en spirituele ontwikkeling van mensen. Wij volgen zo veel mogelijk het traject van de producent tot ons bedrijf, om er zeker van te zijn dat wij niet bijdragen aan mensonwaardige arbeidsomstandigheden. Tevens spannen wij ons in om duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken. Een percentage van onze bruto omzet gaat jaarlijks naar projecten voor mensen in nood in Tibet, Nepal en India. Op deze manier geven wij uiting aan het belang dat we hechten aan verantwoord ondernemen.


 

Kadotip.

Geef eens een kadobon aan je vrienden, ze zijn beschikbaar voor een 90 of 120 minuten massage. De ontvanger kan zelf kiezen welke massage hij wil ontvangen.

De kadobon kun je met email bestellen, als de betaling binnen is zal ik hem opsturen, dat kan naar je eigen adres of van die persoon die hem gaat ontvangen.

Kadobon bestellen


 

Rowo Sportgel 


Duitse Wetenschappers hebben nu een speciale gel ontwikkeld die zo effectief is dat dit product het meest verkochte medisch hulpmiddel voor spieren en gewrichten is geworden in Duitsland. Artsen en Fysiotherapeuten geven hun patiënten massaal het advies om deze uitermate krachtige spiergel, die eerst flink koud wordt en daarna heerlijk warm, een korte periode intensief te gaan gebruiken. De oorzaak van de klachten wordt dan bij de kern aangepakt, het gehele bewegingsapparaat wordt doorgesmeerd en krijgt als het ware een zeer grote beurt! Ook in Nederland is het kwartje al gevallen; Bijna alle professionele voetbalploegen gebruiken nu voor hun duurbetaalde sporters deze ”wondergel”. Dat is natuur-lijk niet voor niets! Deze gel werkt zo snel en effectief dat iedereen die hem gebruikt heeft direct laaiend enthousiast is over de snelle werking.

Te koop in mijn praktijk. De kosten zijn  € 9,95 per stuk.