Webshop

Kadobonnen

Geef eens een kadobon aan je vrienden, ze zijn beschikbaar voor:

90 of 120 minuten Kaya Tantra of Awakening massage voor € 90.- of € 120.-

De ontvanger kan later ook nog zelf kiezen welke andere massage hij wil ontvangen. De kadobon kun je met email bestellen, als de betaling binnen is zal ik hem opsturen, dat kan naar je eigen adres of van die persoon die hem gaat ontvangen.

Kadobon bestellen


Phoenix Import

massage producten

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar massage en yoga producten, klankschalen, meditatie,  geur of biologische of verzorgings producten . Neem eens een kijkje op deze website. Prijzen zijn niet afgebeeld op de website deze kun je aanvragen bij mij.

Ga naar de website van Phoenix Import

Prijs opvragen, geef hier het artikel nummer op

Mani Bhadra B.V. – Phoenix Import brengt producten op de markt die kunnen bijdragen aan levensvreugde, welzijn en spirituele ontwikkeling van mensen. Wij volgen zo veel mogelijk het traject van de producent tot ons bedrijf, om er zeker van te zijn dat wij niet bijdragen aan mensonwaardige arbeidsomstandigheden. Tevens spannen wij ons in om duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken. Een percentage van onze bruto omzet gaat jaarlijks naar projecten voor mensen in nood in Tibet, Nepal en India. Op deze manier geven wij uiting aan het belang dat we hechten aan verantwoord ondernemen.


RôWo Sport gel


Rôwo Sport-Gel is een medisch hulpmiddel. Het werkt verfrissend, activerend en is huidvriendelijk. Een massage met Röwo Sport-Gel is verfrissend en verzorgend, activeert vermoeide en zware benen en voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens sporten en werken. Kan ook preventief gebruikt worden tegen spierpijn, ter verkoeling bij een tennisarm, kneuzingen, verrekkingen etc. Verder kun je het ook gebruiken ter verkoeling bij insectenbeten en vermindert het de jeuk.

Te koop in mijn praktijk. De kosten zijn  € 9,95 per stuk.

RôWo Gel bestellen


Prostaat stimulatoren

Ik lever ook allerlei soorten prostaat stimulatoren zoals de favoriete Aneros, Nexos en Zini. Op de website van Europartner kun je nog veel meer erotische artikelen en gel bestellen via mij. Ik zal ze dan verder doorsturen, er komen wel de verzendkosten bij. Logisch zijn de artikelen discreet verpakt.

Neem een kijkje op de zeer uitgebreide website en noteer de artikel nummers, ik zal je dan de verkoop prijs doormailen.

Prijs opvragen, geef artikelnummer op

Website Eropartner