Kaya workshops

De Kaya workshops zijn voor alle mannen die geïnteresseerd zijn om samen met andere gelijkgestemde mannen een bijzondere dag of weekend te beleven. Er is steeds een ander thema waar ik mij op richt of wat bij de groep past. Soms nodig ik alleen mannen uit die vergelijkbare issues hebben, of het spannend vinden. Ik probeer altijd een gelijkwaardige groep samen te stellen, iedereen moet zich veilig en vertrouwd voelen. Het gevoel van buiten gesloten voelen hoop ik te voorkomen door iedereen erbij te betrekken, een Kaya workshop is dus nooit hetzelfde.

Als je je wilt aanmelden zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo verwacht ik enige lenigheid van je lichaam en een beetje goede conditie. In sommige workshops staan Tantra rituelen, massages en/of partner yoga op het programma. Je moet in ieder geval in lotus houding kunnen zitten. En als er deze dag of weekend ook gemasseerd wordt, is dat op je knieën we werken op matrassen en niet op tafels. In sommige workshops gaan we ook bloot, dit wordt langzaam opgebouwd. Zo kun je ook aan alle oefeningen en rituelen meedoen en daardoor niet buiten gesloten voelt. Neem de avond of de dag erna vrij , de workshop kan als erg intensief ervaren worden.

Mijn workshops zijn een ontdekking waar jouw behoefte zit en waar je weerstand voelt, wat zijn je grenzen. Daarom gaan we in de workshops ook allemaal bloot, voor gelijkwaardigheid en jezelf helemaal te mogen zijn. Sarongs zijn aanwezig, daar zorgen wij voor. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de volgende workshop.

Op dit moment (april 2023) staan er geen workshops gepland voor de komende periode.