Kaya groep workshop

De Kaya workshops zijn voor alle mannen die geïnteresseerd zijn om een dag samen met andere gelijkgestemde mannen een bijzondere dag te beleven. Er is steeds een ander dag thema waar ik mij op richt of wat bij de groep past. Soms nodig ik alleen mannen uit die vergelijkbare issues hebben, of het spannend vinden. Ik probeer altijd een gelijkwaardige groep samen te stellen, iedereen moet zich veilig en vertrouwd voelen. Het gevoel van buiten gesloten voelen of worden komt niet voor, daar zorg ik voor, een Kaya workshop is dus nooit hetzelfde.

Fysiek – Emotioneel – Mentaal – Sociaal – Seksueel – Spiritueel

Als je je wilt aanmelden zijn er wel een aantal voorwaarden. Zo verwacht ik enige lenigheid van je lichaam en een beetje goede conditie. In sommige workshops staan Tantra rituelen, massages en/of partner yoga op het programma. Je moet in ieder geval in lotus houding kunnen zitten. En als er deze dag ook gemasseerd wordt, is dat op je knieën we werken op matrassen en niet op tafels. In sommige workshops gaan we ook bloot, dit wordt langzaam opgebouwd en is vaak in de middag pas. Zo kun je ook aan alle oefeningen en rituelen meedoen en daardoor niet buiten gesloten voelt. Neem de avond vrij, de dag kan als erg intensief ervaren worden.

We starten de dag langzaam op met een kennismaking en meditatie om te wennen, vervolgens neem ik jullie mee door de oefeningen, diverse rituelen en muziek. Je doet de oefeningen steeds met een andere partner, dat rouleert. Er is een maximum van 10 mannen en wij verzorgen een uitgebreide lunch midden op de dag. Goed om te weten is dat iedereen het spannend vindt om een aanwezig te zijn. Dus heb geen verwachtingen dat je ergens aan moet voldoen of iets moet weten. Probeer als jezelf te komen, jullie komen allemaal met een doel en iedereen is anders. Wat jij makkelijk vindt, kan een ander als lastig ervaren, dat maakt deze workshops zo uniek. En je hoeft niets te doen wat je niet wilt of nog niet aan toe bent, je kunt altijd even een break nemen of er uitstappen. Mijn partner is aanwezig in de andere ruimte.

Mijn workshops zijn een ontdekking waar jouw behoefte zit en waar je weerstand voelt, wat zijn je grenzen. Daarom gaan we in de workshops ook allemaal bloot, voor gelijkwaardigheid en jezelf helemaal te mogen zijn. Sarongs zijn aanwezig, daar zorgen wij voor. Heb je vragen wensen of tips voor de invulling over mijn workshops, laat mij het weten door een mail te sturen. Klik hier