Afspraak maken

Gesloten van 6 t/m 11 maart 2019.

Je kunt mij op verschillende manieren bereiken voor het maken van een afspraak. Ik ben elke werkdag en avond beschikbaar, mits er geen andere afspraken staan.  Als je een afspraak wilt maken dan is mijn voorkeur om onderstaand formulier in te vullen, ik heb dan meteen je gegevens en ik zal daar discreet mee omgaan. Ik zal zo snel mogelijk op je aanvraag reageren of ik beschikbaar ben, wacht dus even deze bevestiging per mail af. Stuur je liever een e-mail of whatsapp om een afspraak te maken, dat mag natuurlijk ook. Wil je op een ander tijdstip of heb je nog wat vragen, stuur gerust een e-mail.

Vaste tijden zijn de ochtend om 10:00, de middag om 14:00 of de avond om 19:00.  Weekenden of andere tijden graag in overleg. Je hoeft niets mee te brengen, douche is aanwezig en graag voeten verzorgd. Ik start altijd met een intake, uitleg en ga je wens en doel van de massage of sessie bespreken. Na de intake kan ik afzien van de massage of sessie, dit bij bijvoorbeeld verkeerde verwachtingen van mijn werk, overmatig alcohol en/of drugs gebruik of als het niet aan te raden is door lichamelijke klachten of aandoeningen.

Mijn praktijk is in Zwolle gevestigd, gratis parkeren voor de deur. Ook eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken met stadsbus lijn 1 richting Stadshagen. Klik hier voor NS tijden.

Afspraak bevestig ik per mobiel of per mail, discretie is verzekerd. Annuleringen graag 24 uur van te voren melden. Ik ben dan in de gelegenheid een nieuwe afspraak in te plannen.