Afspraak maken

Je kunt mij op verschillende manieren bereiken voor het maken van een afspraak. Ik ben elke werkdag en avond beschikbaar, mits er geen andere afspraken staan.  Weekend even in overleg en als je een afspraak wilt maken dan is mijn voorkeur om onderstaand formulier in te vullen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren of ik beschikbaar ben. Stuur je liever een e-mail of whatsapp om een afspraak te maken, dat mag natuurlijk ook. Wil je op een ander tijdstip of heb je nog wat vragen, stuur gerust een e-mail.

Vaste tijden zijn de ochtend om 10:00, de middag om 14:00 of de avond om 19:00.  Weekenden of andere tijden graag in overleg. Je hoeft niets mee te brengen, douche is aanwezig en graag voeten verzorgd. Ik start altijd met een intake, uitleg en gaan je wensen en doel van de massage of sessie bespreken. Na de intake kan ik afzien van de massage of sessie, dit bij bijvoorbeeld verkeerde verwachtingen van mijn werk, overmatig alcohol en/of drugs gebruik of als het niet aan te raden is door lichamelijke klachten of aandoeningen.

Mijn praktijk is in Zwolle gevestigd, gratis parkeren voor de deur. Ook eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken met stadsbus lijn 1 richting Stadshagen, uitstappen Twistvlietbrug loop terug naar de dijk en sla linksaf. Klik hier voor NS tijden.

Afspraak bevestig ik per mobiel of per mail, discretie is verzekerd. Annuleringen graag 24 uur van te voren melden. Ik ben dan in de gelegenheid een nieuwe afspraak in te plannen.