Kaya Kennismakings massage

Elke nieuwe klant krijgt eerst een kort intake gesprek en tekent een verklaring over de gemaakte afspraken. Ik ontvang alleen mannen.

Vind je het spannend om een afspraak te maken of weet je niet precies wat te verwachten. Dan is deze Kennismakings massage de eerste stap om te maken. Deze massage wordt op een tafel gegeven. Daarbij mag je helemaal bloot zijn zodat ik je hele lichaam met lange strijkingen kan aanraken. Ik kan een sarong gebruiken om je af te dekken. 

Wanneer je wordt aangeraakt door middel van een massage zet dat processen in werking die niet alleen voor welbehagen zorgen, maar ook je veilig voelen, gewaardeerd voelen. Een massage is een manier om los te komen van de situatie waarin jij het gevoel hebt vast gezet, want ineens krijg je volop aandacht. Dit verlangen naar aanraking noemen we ‘huidhonger’.

Maak eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek, hierna kunnen we verder overleggen wat je nodig hebt. Of als het je nieuwsgierig heeft gemaakt, dan volgt de volgende stap.  Deze massage is eenmalig tegen een goedkoper tarief te boeken.

Volgende pagina >