Kaya Relaxation massage

Elke nieuwe klant krijgt eerst een kort intake gesprek, en tekent een verklaring over de gemaakte afspraken. Ik masseer alleen mannen.

De Kaya Relaxation massage kan een eerste kennismaking zijn met mijn totale werk. Deze ontspannende 60 minuten massage wordt op een tafel gegeven en is een mix van diverse massages op een holistische manier. Heel veel mannen vinden het spannend om een massage bij mij te boeken, daarom deze mogelijkheid. Kennis maken, de eerste aanrakingen beleven en zelf ontdekken of je verder wilt en een vervolgafspraak wilt maken voor een Kaya Awakening massage.

Deze massage kan ook bijdragen als je vaak last hebt van malende gedachten, of teveel in je hoofd zit. Tijdens deze ontspannende massage zul je merken dat je langzaam weer je lichaam gaat voelen en de eerste energie voelt stromen. 

Ik gebruik in deze massage warme olie en jij mag geheel ontkleed zijn, dan kan ik de lange strijkingen uitvoeren wat een weldaad is. Of wil je gelijk een Kaya Awakening van 90 minuten? Lees dan verder.

Volgende pagina >