Kaya Relaxation massage

Mijn Kaya Relaxation massage kan een eerste kennismaking zijn met mijn totale werk wat ik je kan aanbieden. Deze ontspannende massage wordt op een tafel gegeven en is een mix van mijn Wellness-massage opleiding en Esalen workshops.

Kaya Relaxation massage

Een Kaya Relaxation massage bevordert de aanmaak van serotonine en endorfine, het zijn onze feelgoodhormonen die rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand opleveren.

Deze massage kan ook bijdragen als je vaak last hebt van malende gedachten, of teveel in je hoofd zitten. Tijdens deze ontspannende massage zul je merken dat je langzaam weer je lichaam gaat voelen. De tip van mij is altijd ga met je gedachte naar mijn handen en volg ze op je lichaam.

Ik gebruik in deze massage ook warme kokos olie en je mag geheel ontkleed zijn, dat laat ik aan jouw over.

Lees verder>