Kaya Relaxation massage

Na de intake kan mijn Kaya Relaxation massage een eerste kennismaking zijn met mijn totale werk. Deze ontspannende massage wordt op een tafel gegeven en is een mix van Wellness-massage en Esalen en soms wat Lomi-Lomi technieken.

Kaya Relaxation massage

Deze massage kan ook bijdragen als je vaak last hebt van malende gedachten, of teveel in je hoofd zitten. Tijdens deze ontspannende massage zul je merken dat je langzaam weer je lichaam gaat voelen. De tip van mij is altijd ga met je gedachte naar mijn handen en volg ze op je lichaam.

De Esalen massage, met zijn oorsprong uit Californië,  is een vederlichte en zeer zachte manier van masseren en bestaat vooral uit lange strijkbewegingen van top tot teen. Elke beweging wordt afgewisseld met intens aanraken dan weer iets sneller en steviger en is zo altijd verrassend en nieuw. Daarom heeft elke aanraking van deze massagetechniek ook een sterk therapeutische werking. Het kan intens zijn maar zeker helend, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch en mentaal kom je tot rust. Met deze massage ga je weer terug in je lichaam om het gevoel van rust en ontspanning weer te ervaren.

Ik gebruik in deze massage ook warme kokos olie en je mag geheel ontkleed zijn, dat mag je zelf beslissen wat goed voor je voelt.

Volgende pagina >