Ervaringen

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
29 berichten.
Hugo uit Helmond schreef op 18 juli 2017:
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in. Ontvangst, je appartement, je rust/uitstraling alles voelde goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad. Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
Hans uit Culemburg schreef op 18 juli 2017:
Vanmiddag mijn eerste Tantra massage beleeft. Mijn god, die man is goud waard, ik was erg nerveus voor de eerste keer, maar de rust die Andreas uitstraalt laat de nervositeit als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik heb al zitten tellen wanneer ik weer naar hem toega, verlang er nu al naar. Nogmaals dank Andreas. X
Jos uit Enschede schreef op 18 juli 2017:
Vanmorgen mijn eerste Tantra massage mogen ontvangen. Wat een rust een vertrouwen was er gelijk. Een hele mooie ervaring waar ik graag in verder wil groeien. Dank je.....
Peter uit Arnhem schreef op 18 juli 2017:
Vanochtend was ik een derde keer keer bij je voor een Tantra Kaya Massage. De kans dat de 7e Hemel bestaat is groot ( locatie Zwolle). Geweldig man zoals jij mij kunt laten genieten. Genieten van heel subtiele aanrakingen en van iets meer pittige massage. Jou tijdens de sessie zo te vertrouwen is echt grotendeels jouw verdienste. Hoezo 'zakelijke overeenkomst'; Is niet te merken. ( los van de pecunia dan) ha ha.... Wederom Hartstikke bedankt. En nu; hartelijke groeten, knuffel, lieve groeten? ik weet het effe niet. Dus alles in een dan maar!!!
John uit Hardenberg schreef op 18 juli 2017:
Vanmiddag weer een massage gehad van Andreas. Het is nu 19.00 uur in de avond en ik ben nog steeds bezig om te landen. Mijn lijf heeft behoefte nu aan veel water bemerk ik de massage was weer anders. Ik vind dat geweldig geen enkele massage wordt routinematig gegeven het gaat echt om jou op het moment dat je bij Andreas bent. Ieder mens heeft in zijn leven periodes dat er zaken op je pad komen waar je soms geen grip op hebt, ik maak dat zelf nu voor de vierde keer in korte tijd mee en dat is best heftig. Ik merk dat zoiets toch in je lijf gaat zitten en dat voelt Andreas goed aan. Ik kan zeggen dat er momenten waren vanmiddag dat ik mijzelf lag te verbijten, echt van de pijn, vooral de drukpunten op de schouderbladen en onder mijn voeten. Maar pijn wordt daarna weer heerlijk door liefdevolle aanrakingen en strelingen uit je systeem gemasseerd. Mijn schouders en nek voelen nu heerlijk en ik denk dat ik vannacht heerlijk zal slapen. Andreas dank je wel voor de intense massage. Ik kijk vooruit naar de volgende. Namastรฉ
Geert uit Zwolle schreef op 18 juli 2017:
Na veel twijfel en moeite heb ik in maart van dit jaar besloten om naar Andreas te gaan voor tantra/kaya massage. Ik zag er als een berg tegenop om mezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven en me overgeven aan een wildvreemd mens. Dit is heel erg moeilijk voor een man die niet eens naar de sauna durft omdat hij zich voor alles schaamt wat met zijn lichaam te maken heeft. Maar wat heb ik me vergist; vanaf het eerste moment voelde ik mij vertrouwd en stelde ik mij open voor deze vorm van massage + coaching. Nu na 3 keer ben ik ongelooflijk enthousiast en voel ik mij vrij en ben ik zelfs trots op mijn lijf aan het worden. Andreas is uitermate bezorgd, liefdevol, geinteresseerd en vakkundig. Ik ben gewoon waanzinnig blij dat ik hem "ontdekt" heb en dat ik kan genieten van de sensatie welke mijn lijf mij te bieden heeft....aangeboord en opgespoord door Andreas. Hij is nog niet van me af......
Jan uit Hardenberg schreef op 17 juli 2017:
Vandaag ben ik bij Andreas geweest en heb ik een de-armouring sessie gehad. Ik zal een beeld schetsen hoe de sessie is verlopen. De start leek niet op de massages waar ik al eerder van heb genoten bij Andreas het werd anders. Ademhalen in een steeds sneller tempo, dan ineens vast houden en op Andreas zijn teken zo hard en diep mogelijk uitademen. Dit hebben we een aantal keren herhaald. Daarna word je liefdevol op de futon gelegd en begint de massage. Liefdevol maar wel hard met meer druk. De ademhalingsoefening wordt herhaald en dan weer een aantal spieren aanspannen en weer met een enorme kracht uitademen. Dan zoekt Andreas de drukpunten op en die worden gemanipuleerd. Wow..... dat is echt heel heftig en zeker in combinatie met de ademhalingsoefening. Daarna weer een liefdevolle massage en weer een andere plek en dit wordt gedurende de hele sessie herhaald op bepaalde plekken op je lijf. Het brengt een stroom van emoties op gang, daar is de behandeling ook voor bedoeld. Schilden afbreken om bij de kern te komen en dat gaat gepaard met flinke pijn, dat heb ik ook tegen Andreas gezegd. Pijn die direct opgevolgd wordt met warmte, liefde en geborgenheid.... Thnxs Andreas.
Robert-Jan uit Amsterdam schreef op 17 juli 2017:
De massage, die ik de vorige week bij Andreas mocht beleven, was na een verdrietige tijd het beste wat mij kon gebeuren. De reis, die ik tijdens de 2 uur durende massage met hem maakte gaf mij de gelegenheid mijn hoofd leeg te maken en open te staan voor de nieuwe situatie. Het was fantastisch en dat ik meteen een nieuwe afspraak gemaakt heb voor massage-reis met hem zegt genoeg. Toch? Robert Jan
Johan en Orlando uit Amersfoort schreef op 17 juli 2017:
Op zoek naar elkaar en een weg dit weer te bereiken kwamen we op deze website terecht van Andreas. Na een aantal e-mails over hoe en wat hebben we een afspraak gemaakt om de partner sessie te beleven. We zijn al heel wat jaar samen, hebben een eigen zaak en de sleur zat er aardig in. Om dit weer eens te doorbreken hadden we deze afspraak gemaakt. Het was een geweldige ervaring, de sfeer die er ontstaat is meeslepend en de manier zoals je elkaar beleeft in een totale andere setting was mooi, rustig en waardevol. Elkaar op een sensuele manier masseren brengt je weer bij elkaar, Andreas geeft steeds aan wat te doen. Om de beurt beleef je de aanraking van soms je partner en intense aanraking van 4 handen, wat een verschil als Andreas je masseert. Jammer dat je steeds moet wisselen, dat kan niet anders. De 4 uur gingen zo snel voorbij, ongelofelijk. Het heeft ons heel veel opgeleverd merken we nu, onze seksuele relatie heeft weer een flinke impuls gehad. We zijn Andreas daar erg dankbaar voor. Bedankt J & O