Ervaringen

Schrijf je ervaring in mijn gastenboek.

 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Je bericht is pas zichtbaar als ik het gelezen heb en akkoord ga met de plaatsing.
Andreas.
34 berichten.
Wouter uit Nijmegen schreef op 18 juli 2017:
Meer zelfvertrouwen en/of meer empathie door KAYA TANTRA MASSAGES?

Wellicht dat ik het zelf heb mogen ervaren. Zijn immers beide componenten van deze massage. Als lid van een vrijetijdsclub hebben twee mensen signalen uitgezonden die niet bepaald gunstig voor mij waren. Voordat dit zou uitgroeien tot een sluimerend conflict heb ik hen met een bescheiden zelfvertrouwen hierover open en eerlijk benaderd. Dit bleek een buitengewoon constructieve oplossing te zijn. Eerder zou ik hier niet op deze manier op ingegaan zijn. Hoezo conflicthantering?

Zou zelfvertrouwen en wellicht vergroting van de empathie t.o.v. de ander hieraan hebben bijgedragen. Tantra Kaya Massages kan dus niet slechts een moment opname zijn. Inmiddels heb ik een aantal keren Kaya Tantra Massage bij Andreas ondergaan. En ik vind het heerlijk, iedere keer weer. Wat kan deze man je oprecht laten ontspannen en dus ook laten groeien in je assertiviteit.

Andreas ; Hartstikke bedankt.
Frank uit Harderwijk schreef op 18 juli 2017:
Als je na 1 Awakening ontspanningsmassage je al volledig op je gemak voelt en je het gevoel hebt dat je de masseur al heel lang kent. En als je gelijk emotioneel geraakt wordt en dingen vertelt die je diep weggestopt had en nu ineens deelt met iemand die je net 1,5 uur kentโ€ฆ.....Terwijl je een vorm van ontspanning ervaart die je al heel lang niet gekend hebt en terugkomende pijntjes ineens niet voeltโ€ฆ

Dan weet je zeker dat je een topmasseur gevonden hebt. Tnx Andreas voor deze bijzondere en weldadige ervaring, we zien elkaar snel weer. Frank.
David uit Emmen schreef op 18 juli 2017:
Ik wilde graag eens een Tantra massage ondergaan, na overleg met Andreas hebben we besloten eerst eens een Awakening massage te doen omdat ik geen ervaring had. Kreeg na binnenkomst keurig uitleg over de werkwijze van Andreas, een interessant verhaal. Daarna zijn we gestart, ik werd op een tafel gemasseerd. Langzaam glijden de handen over je hele lichaam, warme olie, prachtige muziek, ik werd al snel meegenomen op reis. Ik vond het geweldig en ik mocht gewoon bloot zijn, dat was ook heerlijk. Het was een geweldige ervaring, voor de volgende keer hebben we wel een Tantra massage afgesproken. Ik ben benieuwd wat dat voor beleving is, ik ben vaste klant dat is nu al zeker!!!

Bedankt Andreas en tot snel.
Rens uit Amersfoort schreef op 18 juli 2017:
Na een warm welkom voelde ik me al meteen prettig. Daarna rustig zitten praten over mijn onrust in mijn lijf. Andreas stelde gelijk voor om eerst de massage te doen en na de tijd verder te praten over mijn onrust. De massage begon heerlijk rustig met adem halen en langzaam werd ik rustig en kon me langzaam ontspannen, wat een veilig gevoel kreeg ik. Daarna starte de massage, heerlijke warme olie voelde ik op mijn lichaam en dit werd heerlijk verdeeld met warme handen. Daarna is het een aaneenschakeling van heerlijke aanrakingen, zacht tot wat harder maar altijd intens en met veel passie uitgevoerd, dat voel je op je lichaam. Een waanzinnige ervaring en ik voelde me steeds meer bevrijd van de spanning en langzaam werd ik zo relaxed en blij van dit gevoel, heerlijk!!!.

Na de massage kon Andreas me precies vertellen wat hij gevoeld had, het klopt perfect, zo mooi dat te horen waar de schoen wringt in mijn leven. Ik kreeg vele tips mee, daar kan ik zeker wat mee om de onrust te lijf te gaan. Ik ga zeker terug, ik heb al een afspraak gemaakt.

Bedankt Andreas!
Jan Workshop deelnemer uit Hardenberg schreef op 18 juli 2017:
Na een hartelijke ontvangst door de beide gastheren voor vandaag en een kopje thee/koffie, was het tijd om de kleding te vervangen door een sarong. In een kring op de grond zittend hebben we een korte voorstel rondje gedaan. Na een meditatieve oefening zijn we gestart met de eerste Tantra rituelen en massages. De kring wordt ook nu een aantal keren als startpunt gebruikt. Verschillende ademhalingsoefeningen gedaan en door oogcontact te zoeken met degene die recht tegenover je staat zijn de gelegenheidskoppels gevormd. Dan starten we met de massage met de achterzijde van het lichaam. Ook wordt er een aantal maal gewisseld van partner deze dag. Spannend maar heel lekker om te ondergaan en om te geven waren de massages. De ontvanger blijft zijn grenzen altijd zelf bewaken en mag ook aangeven wanneer iets niet goed aanvoelt. De heerlijke lunch is een lekkere en gezonde onderbreking...Even weer wat enegie tot je nemen. De middag sessie was zeker een stuk spannender nieuwe gelegenheidskoppels gaan met elkaar aan de slag. Eerst een kring waar je een blinddoek om krijgt en een spannend ritueel. Dan weer de massages en ze zijn een stuk intiemer en zeer sensueel. Ook deze massage is een heerlijke ervaring zowel als te ontvangen als te geven. De middag eindigt met een aantal heerlijke Tantra yoga oefeningen waar het accent ligt op intens contact met je partner. Een heerlijke afsluiting van een geweldige dag. Zeker de moeite waard, dus als je de kans hebt doe dan eens mee...
Hugo uit Helmond schreef op 18 juli 2017:
Beste Andreas, afgelopen maandag ben ik bij je geweest. Eindelijk na diverse afspraken was het dan zover. Een beetje zenuwachtig maar met een goed gevoel stapte ik je auto in.
Ontvangst, je appartement, je rust/uitstraling alles voelde goed. De uitleg van je massage was duidelijk. De ruimte, en muziek op de achtergrond voelde als een warm bad.
Ik heb genoten van je aandacht, aanrakingen, geborgenheid. Ook het gesprek erna heeft me goed gedaan. Ik was niet zomaar een klant dat gevoel heb je me gegeven. En ook dat je me graag wilde helpen met mezelf zijn. Andreas ik maak zeker weer eens afspraak. Ik bedank je voor een leerzame en geweldige maandag middag. Hugo.
Hans uit Culemburg schreef op 18 juli 2017:
Vanmiddag mijn eerste Tantra massage beleeft. Mijn god, die man is goud waard, ik was erg nerveus voor de eerste keer, maar de rust die Andreas uitstraalt laat de nervositeit als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik heb al zitten tellen wanneer ik weer naar hem toega, verlang er nu al naar.

Nogmaals dank Andreas. X
Jos uit Enschede schreef op 18 juli 2017:
Vanmorgen mijn eerste Tantra massage mogen ontvangen. Wat een rust een vertrouwen was er gelijk. Een hele mooie ervaring waar ik graag in verder wil groeien. Dank je.....
Peter uit Arnhem schreef op 18 juli 2017:
Vanochtend was ik een derde keer keer bij je voor een Tantra Kaya Massage. De kans dat de 7e Hemel bestaat is groot ( locatie Zwolle). Geweldig man zoals jij mij kunt laten genieten. Genieten van heel subtiele aanrakingen en van iets meer pittige massage. Jou tijdens de sessie zo te vertrouwen is echt grotendeels jouw verdienste. Hoezo 'zakelijke overeenkomst'; Is niet te merken. ( los van de pecunia dan) ha ha.... Wederom Hartstikke bedankt. En nu; hartelijke groeten, knuffel, lieve groeten? ik weet het effe niet. Dus alles in een dan maar!!!
John uit Hardenberg schreef op 18 juli 2017:
Vanmiddag weer een massage gehad van Andreas. Het is nu 19.00 uur in de avond en ik ben nog steeds bezig om te landen. Mijn lijf heeft behoefte nu aan veel water bemerk ik de massage was weer anders. Ik vind dat geweldig geen enkele massage wordt routinematig gegeven het gaat echt om jou op het moment dat je bij Andreas bent. Ieder mens heeft in zijn leven periodes dat er zaken op je pad komen waar je soms geen grip op hebt, ik maak dat zelf nu voor de vierde keer in korte tijd mee en dat is best heftig. Ik merk dat zoiets toch in je lijf gaat zitten en dat voelt Andreas goed aan. Ik kan zeggen dat er momenten waren vanmiddag dat ik mijzelf lag te verbijten, echt van de pijn, vooral de drukpunten op de schouderbladen en onder mijn voeten. Maar pijn wordt daarna weer heerlijk door liefdevolle aanrakingen en strelingen uit je systeem gemasseerd. Mijn schouders en nek voelen nu heerlijk en ik denk dat ik vannacht heerlijk zal slapen. Andreas dank je wel voor de intense massage. Ik kijk vooruit naar de volgende. Namastรฉ
Geert uit Zwolle schreef op 18 juli 2017:
Na veel twijfel en moeite heb ik in maart van dit jaar besloten om naar Andreas te gaan voor tantra/kaya massage. Ik zag er als een berg tegenop om mezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven en me overgeven aan een wildvreemd mens. Dit is heel erg moeilijk voor een man die niet eens naar de sauna durft omdat hij zich voor alles schaamt wat met zijn lichaam te maken heeft. Maar wat heb ik me vergist; vanaf het eerste moment voelde ik mij vertrouwd en stelde ik mij open voor deze vorm van massage + coaching. Nu na 3 keer ben ik ongelooflijk enthousiast en voel ik mij vrij en ben ik zelfs trots op mijn lijf aan het worden. Andreas is uitermate bezorgd, liefdevol, geinteresseerd en vakkundig. Ik ben gewoon waanzinnig blij dat ik hem "ontdekt" heb en dat ik kan genieten van de sensatie welke mijn lijf mij te bieden heeft....aangeboord en opgespoord door Andreas. Hij is nog niet van me af......
Jan uit Hardenberg schreef op 17 juli 2017:
Vandaag ben ik bij Andreas geweest en heb ik een de-armouring sessie gehad. Ik zal een beeld schetsen hoe de sessie is verlopen. De start leek niet op de massages waar ik al eerder van heb genoten bij Andreas het werd anders. Ademhalen in een steeds sneller tempo, dan ineens vast houden en op Andreas zijn teken zo hard en diep mogelijk uitademen. Dit hebben we een aantal keren herhaald. Daarna word je liefdevol op de futon gelegd en begint de massage. Liefdevol maar wel hard met meer druk. De ademhalingsoefening wordt herhaald en dan weer een aantal spieren aanspannen en weer met een enorme kracht uitademen. Dan zoekt Andreas de drukpunten op en die worden gemanipuleerd. Wow..... dat is echt heel heftig en zeker in combinatie met de ademhalingsoefening. Daarna weer een liefdevolle massage en weer een andere plek en dit wordt gedurende de hele sessie herhaald op bepaalde plekken op je lijf. Het brengt een stroom van emoties op gang, daar is de behandeling ook voor bedoeld. Schilden afbreken om bij de kern te komen en dat gaat gepaard met flinke pijn, dat heb ik ook tegen Andreas gezegd. Pijn die direct opgevolgd wordt met warmte, liefde en geborgenheid....

Thnxs Andreas.
Robert-Jan uit Amsterdam schreef op 17 juli 2017:
De massage, die ik de vorige week bij Andreas mocht beleven, was na een verdrietige tijd het beste wat mij kon gebeuren. De reis, die ik tijdens de 2 uur durende massage met hem maakte gaf mij de gelegenheid mijn hoofd leeg te maken en open te staan voor de nieuwe situatie.

Het was fantastisch en dat ik meteen een nieuwe afspraak gemaakt heb voor massage-reis met hem zegt genoeg. Toch?

Robert Jan
Johan en Orlando uit Amersfoort schreef op 17 juli 2017:
Op zoek naar elkaar en een weg dit weer te bereiken kwamen we op deze website terecht van Andreas. Na een aantal e-mails over hoe en wat hebben we een afspraak gemaakt om de partner sessie te beleven. We zijn al heel wat jaar samen, hebben een eigen zaak en de sleur zat er aardig in. Om dit weer eens te doorbreken hadden we deze afspraak gemaakt.

Het was een geweldige ervaring, de sfeer die er ontstaat is meeslepend en de manier zoals je elkaar beleeft in een totale andere setting was mooi, rustig en waardevol. Elkaar op een sensuele manier masseren brengt je weer bij elkaar, Andreas geeft steeds aan wat te doen. Om de beurt beleef je de aanraking van soms je partner en intense aanraking van 4 handen, wat een verschil als Andreas je masseert. Jammer dat je steeds moet wisselen, dat kan niet anders. De 4 uur gingen zo snel voorbij, ongelofelijk. Het heeft ons heel veel opgeleverd merken we nu, onze seksuele relatie heeft weer een flinke impuls gehad. We zijn Andreas daar erg dankbaar voor.

Bedankt J & O