Hoe diep zit jouw verlangen?

In iedere man zit een diep gevoel van verlangen geworteld. Alleen de weg ernaar toe en vervolgens helemaal omarmen is wat lastiger voor de meeste mannen. En wat is je verlangen eigenlijk? Ons innerlijk kompas laat ons steeds weer beleven dat het er zit, maar hoe krijgen we dat boven water. Verlangens manifesteren zich op verschillende niveaus, variërend van oppervlakkige verlangens naar materiële bezittingen tot diepgewortelde verlangens naar persoonlijke groei, liefde en zijn wie je wilt zijn.

In mijn praktijk probeer ik te werken met je verlangen dat jouw drijft en aanspoort om stappen te zetten in je persoonlijke groei.
Het is dus belangrijk om je diepere verlangens te verhelderen, dit vereist zelfreflectie en overgave, loslaten van patronen. 

Doordat ik je bewust laat worden van je gedachten, gevoelens en diepste verlangens, komt er misschien een andere man boven water. Het terugkijken naar je kind zijn is ook een onderdeel. Wat heeft er voor gezorgd dat je verlangens onderdrukt worden?

Zo ontdek je misschien dat je als kind geleerd hebt om anderen niet tot last te zijn en vooral ruimte en aandacht aan anderen te geven. 
Zo leerde je niet om je eigen ruimte in te nemen en aandacht te schenken aan mezelf. Hoe zou het zijn als ik mezelf net zo serieus neem als anderen? 
Misschien ken jij je verlangens al, of misschien ontdek je ze wel op deze manier? Of je durft er niet aan toe te geven. Een kennismaking is de eerste stap.

Geef een reactie